• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yeni gelen arkadaşlar. Hepiniz aramıza hoşgeldiniz. :KK68:
Aslında bunu gündüz yazacaktım. Yazarken düşünüyorum ben bişey diyecektim ama ne diye.. gerçekten hamilelikten mıdır nedir bu unutkanlık böyle :KK48::KK48:

Hoşgeldiniz kızlar maşallah tebrik ederim 😊 özellikle tedaviyle olanlar gözünüz aydın olsun İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider de sağlıkla hayırla kavuşuruz yavrularımıza💐

Allah duysun sesini inşallah kuzumm ☺️🙏

İnşallah ikiz istiyosan ikizdir ama değerin artışına göre ikiz belli oluyor. Sanırım 6. haftadan sonra ikiz mi tek mi görebiliyor doktor. Benim 4+5 ‘te 4095 çıktı değerim. İkiz diye korkmuştum 😆 Bugün randevum vardı ilk defa, şu an tek kese gözüküyor dedi doktor.

Hoşgeldiniz kızlar maşallah tebrik ederim 😊 özellikle tedaviyle olanlar gözünüz aydın olsun İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider de sağlıkla hayırla kavuşuruz yavrularımıza💐
teşekkürler canım hosbulduk😊😊
işte geldim burdayım çok şükür 🤗 hepimize şükürler olsun sağlıcakla bebişlerimize kavuşalım inşallah🦋
Hoş geldin canim❤️

İnşallah ikiz istiyosan ikizdir ama değerin artışına göre ikiz belli oluyor. Sanırım 6. haftadan sonra ikiz mi tek mi görebiliyor doktor. Benim 4+5 ‘te 4095 çıktı değerim. İkiz diye korkmuştum 😆 Bugün randevum vardı ilk defa, şu an tek kese gözüküyor dedi doktor.
Aaaa değerlerimiz hemen hemen aynı olacak gibi 4+5 te ☺️ Hayırlısı olsun canım ne diyim valla tüp bebek tedavisi falan derken o kadar yoruldum ki 2gebelik yaşamak yerine kısa yoldan 1gebelik işime gelir sanki☺️
Benimde 4+3de 1356 canım şimdi 5+5 oldum keseyi görmeye ne zaman gidiceksin
Çarşamba tekrar kan ver dedi doktor. Çarşamba aradığımda söyler sanırım, hiç gel bakalım falan demedi 😳🤔

Aaaa değerlerimiz hemen hemen aynı olacak gibi 4+5 te ☺ Hayırlısı olsun canım ne diyim valla tüp bebek tedavisi falan derken o kadar yoruldum ki 2gebelik yaşamak yerine kısa yoldan 1gebelik işime gelir sanki☺

Çarşamba tekrar kan ver dedi doktor. Çarşamba aradığımda söyler sanırım, hiç gel bakalım falan demedi 😳🤔
Ben hiç doktora sormadan gittim iki gün sonra bakalım gözükecek mi dedi karından gözüktü çok şükür belki seninkide gözükür. Kese kalp atışı derken insan biraz daha rahatlıyor :KK200:

Back
X