- 9 Şubat 2020
- 120
- 96
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum canimYeni gelen arkadaşlar. Hepiniz aramıza hoşgeldiniz.
Aslında bunu gündüz yazacaktım. Yazarken düşünüyorum ben bişey diyecektim ama ne diye.. gerçekten hamilelikten mıdır nedir bu unutkanlık böyle![]()
bikac gun var aradaBaktim 4+2 benimki hadi hayırlısı bakalım![]()
Ha deyince de gelmiyo aklachagiless @ayllllliiiin35 şimdilik aklıma siz geldiniz hadi gelin kizlar
aklınıza geleni etiketleyin..
Maşallah canımYumurtlamadan sonraki 10.gün idrar testinde cok silik cizgi cikti. Ertesi gun yani 11.gün degerim 16,64 tü. Sonra katlanarak gitti :)
Ozaman hamile oldugumu bilmiyordum ki![]()
Canım doğal yolla mı gebe kaldın acaba? Benim bugün 1728çıktı fazla yüksek değil mi?563 idi benim
Sanirim içeride bir kaç tane misafirin varCanım doğal yolla mı gebe kaldın acaba? Benim bugün 1728çıktı fazla yüksek değil mi?
kaç hafta günlüksün canımCanım doğal yolla mı gebe kaldın acaba? Benim bugün 1728çıktı fazla yüksek değil mi?
Tarcinen gel canim
Canım ciddi misin olabilir mi böyle bir şey senceSanirim içeride bir kaç tane misafirin varmasallah
Canım benim transferim 13şubat. Sat 25ocak. Bu hesapla 4+2 oluyo sanırımkaç hafta günlüksün canım
Tüp bebekse hesaplamasini bilemiyorum ama biraz sanki fazla geldi bana da istiyorsan eğer insallah oyledir ☺Canım ciddi misin olabilir mi böyle bir şey sence![]()
Allah duysun sesini inşallah kuzummTüp bebekse hesaplamasini bilemiyorum ama biraz sanki fazla geldi bana da istiyorsan eğer insallah oyledir ☺
Allah duysun sesini inşallah kuzumm![]()
Benimde 4+3de 1356 canım şimdi 5+5 oldum keseyi görmeye ne zaman gidiceksinCanım ciddi misin olabilir mi böyle bir şey sence
Canım benim transferim 13şubat. Sat 25ocak. Bu hesapla 4+2 oluyo sanırım
teşekkürler canım hosbuldukHoşgeldiniz kızlar maşallah tebrik ederimözellikle tedaviyle olanlar gözünüz aydın olsun İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider de sağlıkla hayırla kavuşuruz yavrularımıza
![]()
Hoş geldin canimişte geldim burdayım çok şükürhepimize şükürler olsun sağlıcakla bebişlerimize kavuşalım inşallah
![]()
Aaaa değerlerimiz hemen hemen aynı olacak gibi 4+5 teİnşallah ikiz istiyosan ikizdir ama değerin artışına göre ikiz belli oluyor. Sanırım 6. haftadan sonra ikiz mi tek mi görebiliyor doktor. Benim 4+5 ‘te 4095 çıktı değerim. İkiz diye korkmuştumBugün randevum vardı ilk defa, şu an tek kese gözüküyor dedi doktor.
Çarşamba tekrar kan ver dedi doktor. Çarşamba aradığımda söyler sanırım, hiç gel bakalım falan demediBenimde 4+3de 1356 canım şimdi 5+5 oldum keseyi görmeye ne zaman gidiceksin
Ben hiç doktora sormadan gittim iki gün sonra bakalım gözükecek mi dedi karından gözüktü çok şükür belki seninkide gözükür. Kese kalp atışı derken insan biraz daha rahatlıyorAaaa değerlerimiz hemen hemen aynı olacak gibi 4+5 te ☺ Hayırlısı olsun canım ne diyim valla tüp bebek tedavisi falan derken o kadar yoruldum ki 2gebelik yaşamak yerine kısa yoldan 1gebelik işime gelir sanki☺
Çarşamba tekrar kan ver dedi doktor. Çarşamba aradığımda söyler sanırım, hiç gel bakalım falan demedi![]()