- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aksine tertemiz kapalı şekilde durunca iyi olacağını düşünüyorumBavulda kokar diye düşündüm havasız kalacak neredeyse iki ay ağzını açık koymak mantıklı dolapları da havalandırıyorum ben![]()
Ben de öyle yaptım canımKizlar ben devletteyim idari izin bitti 32+0 da analik iznine ayrildim...dogum iznim erken bitecekama korona sebebiyle ise gitmeyi goze alamadım
samsun medicana.kaç defa sormuşumdur ama kafa gittihangi hastanede doğum yapacaksın
Kızlar hastane çantası hazırlarken ben bebeğin giysi takımlarını tek tek beze koymayı düşünüyorum benim gibi yapacak var mı ? Varsa o bezleri nereden sipariş edebiliriz ?
ya çok diilki. kızımdan biliyorum kan sürülüyor falan. bir de kusmuştu benimki baya. ondan 1 gece de olsa yeterliBebek için çok kıyafet götürecek olan bir tek ben değilmişim
Sanki hadtaneden çıkmayacakmışız gibi dolduruyorum valizi![]()
Aaaa ben de orda dogurcamsamsun medicana.
samsun medicana.
Valla öyle oldu samsundan kimse yok sanıyodumSayemde haberin oldu![]()
yok ben varımValla öyle oldu samsundan kimse yok sanıyodum![]()
Kuzum ben Baska sehirdeydim annemin yanına bu hafta geldim medicanada yeni Baslicam kontrole Bülent sürücüye gitmeyi düşünüyorum inşallah bu haftadan sonra beni kabul ederlerseyok ben varımdoktorun kim? benim ercan demir. işlemlerini orda yapıyor normalde muayenehanesi var.
Zorlanıyorum illa canım ama başka çarem yok yerleştim valla koltuk cam falan bile sildim (boy hizamda olanları tabi) bildiğin herşey yaptım. Ben yoruluyorum ama uyuyup uyanınca resetlenip devam edebiliyorum bide sıcak falan değil baya serin burası hatta. sıcak olsa biterim. Sıcak ve nem tüm enerjimi sömürür benim işten ziyadeAyy ben yemeği zor yapmaya basladım siz tasunıyorsunuz zor olmuyomu walla 1 saat dokansam 3 saat dinleniyorum hiç enerjim yok Allah kolaylık versin bu zamanda tasınamazdım heralde ben![]()
çok şükür evdeyim ama herşey yasak![]()
doğum nasıl , ne zaman , ne şekilde hiç birşey belli değil tek belli olan erken doğum riski
Ve tehlikeli durumda olduğum
inşallah bebeğim büyür vaktinde gelir ❤
Merhabalaraçlık kan şekeri 100 ve altında olduğu sürece normal dedi doktorum, ilaç neden başladı doktor?
Kizlar ben devletteyim idari izin bitti 32+0 da analik iznine ayrildim...dogum iznim erken bitecekama korona sebebiyle ise gitmeyi goze alamadım
Off ben dee..Simdiden ne yapacagim diye dusunmeye başladım..2 aylikken bitecek dogum izni..Bende aynı durumdayım. Bir ay dişimi sıkayım diyorum ama hastanede çalıştığım için göze alamıyorum. Hamileyken korona olmak
iki ay erken bırakıcam yavrumu![]()
Ben ayrılamadım işe dönmek zorunda kaldım. İçim el vermedi çocuğu erken bırakıp dönmeyeKizlar ben devletteyim idari izin bitti 32+0 da analik iznine ayrildim...dogum iznim erken bitecekama korona sebebiyle ise gitmeyi goze alamadım