2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende orta boy valize sığarım gibi . Kilitli posetler aldim . Kendi fotoğraf çekimi lohusa setimi ,geceliklerimi , 3lü setimi ayrı ayrı posetledim . Kızıma da 3 takım aldım ayrı ayrı posetledim . Kendi kişisel bakım eşyalarımı yine kilitli poşetlere koyacağım. Eşimin eşyalarını tek poşete koyarım pijamasini terliğini onunkileri daha hazırlamadım. 13 eylüle kadar sınavım var sonra yerlestiricem inşallah:)
Kız kitabı unutmuşsun:p

Sanırım ben orada yapacağım ama hiçbir fikrim yok. Şimdiye kadar doğumla ilgili hiçbir şey konuşmadık. Ben de merak ediyorum açıkçası. Özellikle kaç TL ye patlayacak onu merak ediyorum.
Fiyat 7 bini geçer diye duydum. Ancak bizde konuşmadık doğum detaylarını.

Kizlar ben bunlardan aldim..cok guzel oldu hazirladim..fileli bavul ici duzenleyici..en buyugu kendime ortaboyu bebegime yaptim..herseyim sigdu

Eklentiler

• 9CD6580E-ACEA-485F-85A8-093698C3074B.webp
    9CD6580E-ACEA-485F-85A8-093698C3074B.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 50
Aa ben açtım bezi öyle miymiş, ilk defa duydum ne alaka ama ya pedleri de açıyoruz. Kaç ay kullanılıyor
Bende açtım ama kilitli poşete koydum aynı şey.Ayrıca sırf pamuk olan bez niye bozulsun ya bence o kremli olan bezler içindir.

kasılma ; karnın toparlanıyor , sertleşiyor , sanki yukarıya doğru kalkıyor Top gibi oluyor bunların olması normal 👍 öyle olduğunda dinlenmeye çalışın , uzanın belli bir süre sonra geçer zaten , rahim doğuma hazırlanıyor o zamanlarda .Ama karnın o şekilde toparlandığında belinde de Farklı bir ağrı hissedersen o sancı oluyor işte 🥶
Bu tarifine göre arada sancım oluyor benim.cuma nstye giricem bakakım çıkacakmı.

kizlar size bir sey danisicam sizce park yatak mi yoksa besik mi karar veremiyorum 9 10 aya kadar kullanmak istiyorum birde afyondan alicaz batmana goturucez istiyorum ki cok yer kaplamasin arabayla goturebilelim sizler ne onerirsiniz artik alsak iyi olur sanki ben artik pek carsi gezemiyorum :(

kizlar size bir sey danisicam sizce park yatak mi yoksa besik mi karar veremiyorum 9 10 aya kadar kullanmak istiyorum birde afyondan alicaz batmana goturucez istiyorum ki cok yer kaplamasin arabayla goturebilelim sizler ne onerirsiniz artik alsak iyi olur sanki ben artik pek carsi gezemiyorum :KK43:
Eğer taşıyacaksan kesinlikle park yatak.
Ayrıca çokta kullanışlı ben olumda kullandım valla yattı 2 yaşına kadarda.
Sallanma özelliği çok konforlu olmadığı için bunda ahşap aldım.eğer sallanma olayını çok takmıyorsan park beşik gayet konforlu ve kullanışlı.Hele şimdi bi kaç markanın anne yanı olabilen formlarını çıkarmışla ben eğer park yatak alıyo olsaydım kesinlikle onlara bakardım.

kizlar size bir sey danisicam sizce park yatak mi yoksa besik mi karar veremiyorum 9 10 aya kadar kullanmak istiyorum birde afyondan alicaz batmana goturucez istiyorum ki cok yer kaplamasin arabayla goturebilelim sizler ne onerirsiniz artik alsak iyi olur sanki ben artik pek carsi gezemiyorum :KK43:
Park yatak derim kızım 3.5yasına kadar yattı ilk 7ay mobilya beşikde yatırdım kalkmaya baslayınca park yatak aldım heryerede tasınıyor hafif kurulumu cok kolay

kizlar size bir sey danisicam sizce park yatak mi yoksa besik mi karar veremiyorum 9 10 aya kadar kullanmak istiyorum birde afyondan alicaz batmana goturucez istiyorum ki cok yer kaplamasin arabayla goturebilelim sizler ne onerirsiniz artik alsak iyi olur sanki ben artik pek carsi gezemiyorum :(
kesinlikle park yatak. katla koy çantasına istediğin yere götür kamp sandalyeleri gibi aynı.

Back
X