- 2 Mayıs 2020
- 980
- 1.308
- 43
Eşim refakatçi olacağı için inşallah içindekinin ne olduğunu anlasın diye canımKızlar niye üzerine yazıyorsunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim refakatçi olacağı için inşallah içindekinin ne olduğunu anlasın diye canımKızlar niye üzerine yazıyorsunuz![]()
Okuldaki bir arkadasimin her yil 40 gunluk rapor hakkini uyumak icin kullandigini biliyorum.ara ara keyfi aldi raporlarini hic bir sorusturma da olmadi.ki bu zamana kadar kendi adima gercekten hasta olmadan rapor almadim yilda bir hafta bile almamışımdır. Ama Allah mecbur etmesinDoktorum verdi. Bence verilmesi gerekiyor ya. Sonuçta risk grubundayız ama pandemi olmasa çalışabilir durumdayız elimizde olan bişey değil. Devletin hamilelere destek olması gerekli bi durum, tıpkı kronik hastalar gibi. Öyle diyosun da kuzum doğumdan sonra da rapor vermiyolar ki. Soruşturma açılır diyolar. Eee napsın o zaman bu anneler küçücük bebekle okula dönmek zorundayız
Internetten aldim patk yatagi iki gun sonra geldi.Yok canim oyle hemen vermiyorlar park besikleri bilmiyorum ama bebek odalarinda enaz 1 ay süre veriyorlar
Alan öğretmene değil canım doktorlar vermek istemeyince öyle diyolar. Bize soruşturma açılıyor veremiyoruz diye. Yoksa işlerine gelince yazyolar karşısındaki keyfi de istese veya tanıdığı torpilli olsa yine yazıyor. Ben de öyle mecbur olmadıkça rapor almam ama tanıdığım birsürü arkadaşım rapor alıp tatile gidiyor bişeyde çıkmıyor zaten doktor yazarsa kimsenin onu sorgulamaya hakkı yok hasta olmadığını ispatlayamaz kimse. Ama o rapor yazan doktorlar bana hiç denk gelmiyor hepsi aşırı namıslıOkuldaki bir arkadasimin her yil 40 gunluk rapor hakkini uyumak icin kullandigini biliyorum.ara ara keyfi aldi raporlarini hic bir sorusturma da olmadi.ki bu zamana kadar kendi adima gercekten hasta olmadan rapor almadim yilda bir hafta bile almamışımdır. Ama Allah mecbur etmesin
Yapacak bir sey yok devletimizin verdigi haklari kullanacagiz en son ucretsiz izin ihtimalini düşünüyorum.bebisleri bu donemde kimseye birakamam.ilk oglumu 6 aylikken birakmistim cok pismanim simdi bunlari biraz buyutup birakmak istiyorum.zaten calisma sartlarim zor.koy okulu uzak vs...Alan öğretmene değil canım doktorlar vermek istemeyince öyle diyolar. Bize soruşturma açılıyor veremiyoruz diye. Yoksa işlerine gelince yazyolar karşısındaki keyfi de istese veya tanıdığı torpilli olsa yine yazıyor. Ben de öyle mecbur olmadıkça rapor almam ama tanıdığım birsürü arkadaşım rapor alıp tatile gidiyor bişeyde çıkmıyor zaten doktor yazarsa kimsenin onu sorgulamaya hakkı yok hasta olmadığını ispatlayamaz kimse. Ama o rapor yazan doktorlar bana hiç denk gelmiyor hepsi aşırı namıslıgerçekten hasta olduğumda bile yazmıyolar
40 gün uyumak için rapor kullanmakmı..vah o öğrencilerinin halineOkuldaki bir arkadasimin her yil 40 gunluk rapor hakkini uyumak icin kullandigini biliyorum.ara ara keyfi aldi raporlarini hic bir sorusturma da olmadi.ki bu zamana kadar kendi adima gercekten hasta olmadan rapor almadim yilda bir hafta bile almamışımdır. Ama Allah mecbur etmesin
He anladım canım tmmEşim refakatçi olacağı için inşallah içindekinin ne olduğunu anlasın diye canım![]()
Ne demek canim insallah seninde işine yarardaAnladım canım. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için❤
Hepsini fazla fazla aldim ama hayirlisi evet doktorumda uzun olcak galiba diyor bekliyorum sabırsızlıklauzun mu olacak sankihastane çıkışı çok almadın inşallah
![]()
Aynen canim baştakiler de bilgisiz şuan cunku insallah yarin hayirli bir haber alirsin personel isleri bilebilir canim zorlayin bence birazdaTekrar aradım ama net bi bilgi yok dedi bu sefer de. Yapacağınız tek şey verilecek cevabı beklemek dedi. Tekrar sorunca personel işlerini arayın dedi mesai saatleri içerisinde. Bugün geçti yarın bi de orayı ariyim bakalım ne dicekler. Pöff ne kadar da şeyden bi durum![]()
Cok şükür bu doktor normal dedi zaten canim diğeri 3 haftaya yakin onde diyince sekerden dedi ondan korktum aslinda masallah seninkisinede bebisler iyi olsunda ben korkayım hic onemli degil yanivalla bence gayet güzel bebeğin ölçümü hiç endişe edilcek bişey yokmuş niye boşuna seni telaşlandırmışki diğer doktorun..benimkisi bile 2389 gram çıktı hiçbişi demedi doktorum .2 hafta ònde gidiyoruz zaten bunu bekliyodum yine senden dedi o kadar..banada anormal seyler soylemesi lazimdi bu ölçülerle..
Yaa 6 aylıkken bırakılmaz mı. Ben ücretsiz izin almak istemiyorum tayin istemek için. O sebeple daha küçükken dönecem pandemi süreci bitmezse bile heyet raporu ayarlasam bile 6 ayı bulmaz yaniYapacak bir sey yok devletimizin verdigi haklari kullanacagiz en son ucretsiz izin ihtimalini düşünüyorum.bebisleri bu donemde kimseye birakamam.ilk oglumu 6 aylikken birakmistim cok pismanim simdi bunlari biraz buyutup birakmak istiyorum.zaten calisma sartlarim zor.koy okulu uzak vs...
Ne demek canim insallah seninde işine yararda
İnşAllah canım amin. Bakalım zorlicam bu zor zamanda çalışabilir alabilmişken iptal etmek istemiyorumAynen canim baştakiler de bilgisiz şuan cunku insallah yarin hayirli bir haber alirsin personel isleri bilebilir canim zorlayin bence birazda
2 gündür benim kizim da öyle:) dışardan falan bile çok net belli oluyo . Ayaklarıyla elleriyle aynı anda . Geriliyor sanki :)Kızlar benim kız benim karnımı bir itiyor sağlı sollu elimle tutsam bile baskın geliyor ama karnım çok fena oluyor canım acıyor ben de buradan bastırıyorum inatlaşıyoruz resmenniye böyle anlamadım biraz daha büyürse napacağım ben.Zaten önden gidiyor 10 gün kadar doktor boyunu da uzun buldu doğum ekimin başında olur dedi ondan mı anlamadım.Özellikle geceleri yapıyor bunu.Ben ayağa kalkıyorum eskiden ayağa kalkınca duruyordu şimdi o zaman da durmuyor.Konuşunca sakinleşir diye okumuştum burada konuşuyorum ama nafile.Elimi karnımdan çekemiyorum
Sanirim doktordan doktora da degisiyor canim ozeldeki doktorum 29 dan itibaren girdiriyor devlette halen gerek yok diyorlarKızlar nst ye 32 den sonra giriyorduk demi
Yerleri daralıyor ve büyüyüp güçlendilerKızlar benim kız benim karnımı bir itiyor sağlı sollu elimle tutsam bile baskın geliyor ama karnım çok fena oluyor canım acıyor ben de buradan bastırıyorum inatlaşıyoruz resmenniye böyle anlamadım biraz daha büyürse napacağım ben.Zaten önden gidiyor 10 gün kadar doktor boyunu da uzun buldu doğum ekimin başında olur dedi ondan mı anlamadım.Özellikle geceleri yapıyor bunu.Ben ayağa kalkıyorum eskiden ayağa kalkınca duruyordu şimdi o zaman da durmuyor.Konuşunca sakinleşir diye okumuştum burada konuşuyorum ama nafile.Elimi karnımdan çekemiyorum
Ben de kızımı 7 aylıkken bıraktm ,şimdikini bırakmak istemiyorum bence cok erken bırakmısımYaa 6 aylıkken bırakılmaz mı. Ben ücretsiz izin almak istemiyorum tayin istemek için. Onun sebeple daha küçükken dönecem pandemi süreci bitmezse bile heyet raporu ayarlasam bile 6 ayı bulmaz yani
İnşAllah canım amin. Bakalım zorlicam bu zor zamanda çalışabilir alabilmişken iptal etmek istemiyorum
Bana kalsa 4 yaşına kadar bırakmam, bırakmamak lazım ama işte şartlar☹Ben de kızımı 7 aylıkken bıraktm ,şimdikini bırakmak istemiyorum bence cok erken bırakmısım
Ben özele gidiyorum 31. Haftadan itibaren girmeye başladım kuzumKızlar nst ye 32 den sonra giriyorduk demi