2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar günaydın. 24 saatir bebeğim hiç hareket ve tepki vermedi. Pazartesi doktora gittiğimde herşey normaldi ama bu kadar hareketsiz olmasından korkıyorum açıkçası. Sizde de böyle bir durum oldı mu, ne yapacağımı bilmiyorum
Onceden cok hareketli miydi? Harekette aniden asiri bi azalma olduysa bence doktora gidebilirsiniz. 1-2 saat sol yana yatip dinlenmek, meyve yemek de harekete tesvik ediyor. Cok yorulduysaniz vs. etkilenmis olabilir. Ama baktiniz yine tik yok, kontrolde fayda var.

kayınvaliden yaşlımi ki canım el atmıyormu sana..aslinda son ayında faydası olur insana bir büyüğün ..işe yarayanı tabi iş bekleyeni değil..şuan anam olmasa perişandım yiyip içip yatıyorum ..oğlanda bogazlı benim evde boş durmuyor onun boğazına yetişemezdim valla ..
kaç haftalık

Kızlar günaydın. 24 saatir bebeğim hiç hareket ve tepki vermedi. Pazartesi doktora gittiğimde herşey normaldi ama bu kadar hareketsiz olmasından korkıyorum açıkçası. Sizde de böyle bir durum oldı mu, ne yapacağımı bilmiyorum
Beni yanlis anlamayin ve telas yapmayin ama bence ihmal etmeyin lutfen bi dr.a gorunun

Benim bebeğimde genelde hareketsiz sayılır. Ben not almaya başladım hareketlerini. Öyle dışarıdan görülecek tekmeleri yok. Geçen haftalarda vardı artık yok. Daha çok içerde kayıyor çok hafif vuruyor o da gün içi saysan toplam 10u geçmez. En son 10 gün önce gittim kontrole herşey iyiydi. Diğer kontrolüm 7 Eylül'de. Eğer küçük de olsa kipirdiyorsa not edin saatiyle birlikte. Günde kaç kez yapıyor bir bakarsınız.

Dün iyiydi ama bir anda kesildi anlamadım telaşlandım da 4buçuğa kadar bir hareket olmazsa kontrol randevusu aldım gidecem bakalım ama kaygılıyım

Kızlar aranızda çok zayıf olup hamile kalanlara soruyorum böyle ayda bir falan rahin genişleme ile aşırı sancı yaşayan var mi. Kardeşimin eşi de 21 haftalık hamile . hamilelik öncesi çok zayifti 45 kg falan dün sabah çok kötü da sancısı olmuş burada bir doktor rahim büyüdüğü için demiş. Hafta içi kendi doktoruma gideceğiz beaber çünkü burada ayrıntılı usg de yok

Bence de doktırunu ara veya git..
Ben oğlumda bir gün sabahtan akşama kadar hareketlerini hissetmedim, hemen eşimi aradım koştur koştur hastaneye gittik kayıt açıp koltuğa oturdum kıpırdadı, yaramaz bıdık gezmek istemiş inşallah seninkide gezmek istiyordur😊

Ayyy inşallah dediğin gibidir inşallah canım düne kadar herşey yolundaydı telaşlanıyorum doğrusu

Canım hiç olması sağlık ocağına bir onlar da kalp dinleme cihazı var bir baksın hemsire

Yaşlı canım ona sorsan 70 bana sorsan 75 elinden hiç bir iş gelmez malesef, keşke destek olabilecek biri olsa ben bu halimle ondan daha sağlamım..
Oğlum ona hizmet ediyor 😂
Hmm o sıkıntı işte..böyle zamanda da işe yaramayan insan olacağına hiç olmaması daha hayırlı ..yine de rahat edemiyosun çünkü hizmetini etmeye çalışıyosun insanı daha çok yoruyo öyle olunca da..sen zaten yemeğini yapıyosun işini görüyosun kendine göre o yokkende..o yüzden yokmuş gibi nötr davran ekstrem bi hizmet beklemesin ..faydası yoksa zararı da olmasın bari görmezlikten gel

Selam kızlar benim çocuk odasında mobilya beşik var ama evde peşimde taşıyayım diye bide bundan sipariş verdim ama bunun içindeki minderi ince birşey sanıyorum. Bunun içine kalın bir şey nasıl nerden temin edebilirim kullanan varmı acaba ?
Canım ben de ilk oğlumda anne yanı olarak yatak odamda bunun tarzı bir beşik kullandım, içindeki sünger çok çok ince. Bize Babannem beşiğin ölçüsüne göre yün döşek dikmişti. Terzi de filan diktirebilirsin özel ölçü çünkü başka türlü bulabileceğini sanmıyorum

Benim bu gün boğazım başım fena ağrıyor😭😭
Eşim iki gün önce hastaydı ateş yoktu ama halsizlik vardı corona testi de verdi çok korkuyorum oğlum da dün burnu dolu uyandı ondada ateş yok bize dua edin öyle birşey çıkmasın😭
çok geçmiş olsun canım hemen kötüyü düşünme..korona yüzünden normal soğuk algınlığı olabileceğimiz bile aklimıza gelmiyor artık iyice psikopata bagladık..hava sıcak böyle havalarda da insan sürekli terledigi için üşütebiliyor ..yoktur birşey inşallah

Dün iyiydi ama bir anda kesildi anlamadım telaşlandım da 4buçuğa kadar bir hareket olmazsa kontrol randevusu aldım gidecem bakalım ama kaygılıyım
canim benimde gecen gun aksama kadar hic hareket etmedi cok telaslandim sonra biraz soguk su icip sol tarafima yattim hareketlendi ertesi gunde cok hareketliydi hic durmadi mesela bugun yine sessiz gibi onlarinda gunu gunune uymuyor sanirim

Gunaydin canim sonlara doğru zaten hareket azaliyor ama soguk süt yada sekerli biseyler yiyip ic sol tarafina yat dinlen eger yine hareket etmezse doktoruna git canim

Back
X