- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Folikullerin icinde demekki daha cokmus hayirlisi onemli olan kaliteli olgun olmasi inslalah saglikli olgub yumurtalar gelişirMerhabalar canın yumurta toplama öncesi gittiğimde doktorum 8 yumurta var şuanlık dedi 2 gün sonra yumurta toplandı 20 adet toplanmış.bende şaşırmıştım sayı artışına. 10 u kaliteliymiş 8i döllenmiş
Yaaa kesin tutmuş hayırlı olsun canım. İnşallah ben de yaşarım bu duyguyuBenim yumurtalar döllendi bölünmesini izlyeceklermiş sonra inşallah bir sorun çıkmazsa transferim olacakkızlar bugun transferim 7. günü sabah ilk idrarla test yaptım ilk 4dk bu sonuç çıktı sizce varmı
İnşallah tutar canım Rabbim gönlüne göre versin benim de yumurtalar toplandı dün bakalım bir sıkıntı çıkmazsa beş gün içinde transferim olacakBende bugun transfer oldum kızlarr dualarınızı eksik etmeyin
Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin benim de dün yumurtalarım toplandı beş adet bugün aradılar dördü döllenmiş şimdi bölünmesini izlicez dedi onuda bildircez dedi bölünme derken neyden bahsediyor bir bilgin varmı ?Folikullerin icinde demekki daha cokmus hayirlisi onemli olan kaliteli olgun olmasi inslalah saglikli olgub yumurtalar gelişir
Taze transfer olmasida ne guzel canim en azindan beklemiyorsun ben bide pgt icin beklemistim. Cok zor gunlerdiİnşallah tutar canım Rabbim gönlüne göre versin benim de yumurtalar toplandı dün bakalım bir sıkıntı çıkmazsa beş gün içinde transferim olacak
Hadi gozun aydin canim darisi basimiza insaAllahKızlar günaydın transferin 7. Günündeyim 6. Gün embriyosuydu. Dayanamadım test yaptım sizce gebelik var mıdır.
Sizinde hayirli olsun inslalah hepsi guzelce gelisir bolunme derken kasit kaliteli empriyo elde edilmesi 5.gune ulasmasi embryo 4 8 e 10 vs bolunuyo bende tam bilmiyorum ama onemli olan kaliteli embriyonuzun olusmasiCanım öncelikle hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin benim de dün yumurtalarım toplandı beş adet bugün aradılar dördü döllenmiş şimdi bölünmesini izlicez dedi onuda bildircez dedi bölünme derken neyden bahsediyor bir bilgin varmı ?
Yumurtalar tam olarak adetin kacinci gununde toplandiİnşallah tutar canım Rabbim gönlüne göre versin benim de yumurtalar toplandı dün bakalım bir sıkıntı çıkmazsa beş gün içinde transferim olacak
Sadece transfer edilecek olan cozduruluyor canimKızlar bu dondurulmuş embiyolar transfer zamanı neye göre çözdürülüyor? Hepsini çıkarıp sonra tekrar mı donduruyorlar?
Adetimin 2.günü gittim işlem başladı iğnelerimi oldum adetimin 13-14.günene denk geldi toplama İşlemi ..aminb hepimiz inşallahYumurtalar tam olarak adetin kacinci gununde toplandiinslalh guzelce embriyonuz gelisir de transfer olur
Yaa bende 4 ü döllenmiş dediğinde çok mutlu olmuştum yani birde kalite kontrol olayı varmışSizinde hayirli olsun inslalah hepsi guzelce gelisir bolunme derken kasit kaliteli empriyo elde edilmesi 5.gune ulasmasi embryo 4 8 e 10 vs bolunuyo bende tam bilmiyorum ama onemli olan kaliteli embriyonuzun olusmasi
Aynen olsun yine dollenmis 4 u insallah onlarda 5.gune ulasir guzelce transfer olur sıkıntı edip kendinizi uzmeyin stres etmeyinYaa bende 4 ü döllenmiş dediğinde çok mutlu olmuştum yani birde kalite kontrol olayı varmış
Anladim bende bugun 7. Ignemi vuruldum inslalah guzelce buyurde guzelce toplanir saglikli yumurtalarAdetimin 2.günü gittim işlem başladı iğnelerimi oldum adetimin 13-14.günene denk geldi toplama İşlemi ..aminb hepimiz inşallah
Hayırlı uğurlu olsun. Bizim durumumuz da aynıydı ama bizi çok uğraştırdılar. 3 kez klomen tedavisi, 2 aşılama sonrası tüp bebeğe başladık. Şimdiki aklım olsa hemen başlardım.Merhaba hanımlar öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım. Korunmasız ilişkiye rağmen. Evliliğimizin ilk aylarında yoğun kanamalı adet oluyordum ve doktora gittim. Bana pco olduğumu söyledi ve senin çocuğun olmaz dedi benim psikolojim alt üst oldu.1 yıl boyunca sorun bende ondan olmuyor diye düşündüm. Eşime çok ısrar ettim sende git diye kabul etmedi ve en sonunda 1 yıl bitti biz üroloji bölümüne gittik. Doktor eşimde varikosel olduğunu söyledi. Öğrendikten 3 ay sonra da ameliyat oldu çift taraflı. Kasım 14 de ameliyatı oldu. 9 Ay bekledik hiç birşey değişmedi. Sürekli değerler düşüp yükseliyordu. Ağustos da gittiğimizde normal yolla zor olacağını söylediler. Bizde 24 ağustos da tüp bebeğe başladık. Dün opuişlemi gerçekleşti. 16 yumurta toplanmış ama 12 tanesi iyi durumdaymış. Benim gaziyeyim budur ekimde transfer gerçekleşecek Allah'ın izniyle☺
Cook teşekkürler Allah gönlüne göre versin dualarım hepinizeYaaa kesin tutmuş hayırlı olsun canım. İnşallah ben de yaşarım bu duyguyuBenim yumurtalar döllendi bölünmesini izlyeceklermiş sonra inşallah bir sorun çıkmazsa transferim olacak
Masallah Rabbim bize de nasip etsin insallahCook teşekkürler Allah gönlüne göre versin dualarım hepinizeşuan 6+3teyim
Kizlar simdi hastaneden ciktim 7 gun igne kullandim 8.gun kontorlde 9 yumurta göründü 19 20 cm lerde bu gece catlatma ignesini vurucam 1 de pazartesi insallah opu olacak saat 12 deMasallah Rabbim bize de nasip etsin insallah
Çok çabuk gelişmiş gonal f mi kullandın kaçlık yaptın iğneyiKizlar simdi hastaneden ciktim 7 gun igne kullandim 8.gun kontorlde 9 yumurta göründü 19 20 cm lerde bu gece catlatma ignesini vurucam 1 de pazartesi insallah opu olacak saat 12 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?