2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Konuşmasın demiyorum iyi de olsa kötü de olsa , annesi , babası konuşsun, ama hadlerini bilsinler kader kıymet bilsinler, 7/24 saat misafirleri var sürekli milleti topluyorlar,yemek,sıcak içecek,soğuk içecek,meyve,cayın yanına hamur işleri,çerez,daha yazarım da,üşeniyorum bütün bunları yapıyorum kıymetimkıymetimi bilmiyorlar dı herkes aşçı gelin diye beni çağırıyordu,komşumuz seninle gurur duyuyoruz diyordu , evin önünde sürekli arabalar, o çocukla sürekli iş yapıyorsun diyorlardı, 5 dk otursam gözlerine batıyordu

Nazar değmez inşALLAH eşimile birbirimizi göremiyorduk,babası sürekli iş yaptırıyordu benim ki onlara karşı ses etmezdi babasından çekindiğinden, sayemde gözleri açıldı,o çocuk nasıl oldu bilmiyorum

Aynısını ben de yaşıyorum şok oldum.baya yeşil balgam gibi şeffaf.acaba rotadan mı oldu biz de 1 doz vurulduk.

Acaba aşıdan mı oldu ben de yaşıyorum aynı şeyi

Ya sebebi ne olabilir ki ben cuma veya pzartesi 2. Dozları için özele gideceğim doktorum vuruyor zaten hem kontrol hem aşı tekrardan sorarım sana da yazarım canım
Bana da yazabilir misin acaba.Rota aşısından mı oldu merak içindeyim.Daha 2. Doza var bizim.1 ay sonra gidecez.İçime bir şüphe düştü

Dişi çok kaşınıyor ama ilk kızımın 7 aylıkken çıkmıştı.Henüz çıkmadı.
Aşıyı ne zman vuruldunuz? Biz 23 aralık. Ilk yaptirdigim zman hiç ishal durumu yoktu.
Son 1 haftadır cebellesiyoruz. Ne yapacagimi şaşırdım. Gördüm ki bu ası herkeste ayni sorunu yaşatıyor.

4. Ay atağı bizde 2 hafta gümbür gümbür sürdü. Uyumama ağlama ..... Şimdi şimdi birazcık daha iyi düzene giriyor gibi. Uymama saati Gece 2 den 12 ye çekti
kaç Eylül doğumlusunuz canım.? tünelin sonunda ışık var diyorsun yani..ben çok zorlanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

kaç Eylül doğumlusunuz canım.? tünelin sonunda ışık var diyorsun yani..ben çok zorlanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben 4-5 tane huni takacam az kaldı.aşıdan geldik 1 saat kadar uyudu ve uyandığından beri mızzzzz mızzzzzz mızzzzz mızzzz yeminle başım ağrıdı artık eşim de işte aksi gibi.evde olsaydı atardım kucağına Allah bilir nasıl ağrısı varsa yavrumun

Vallahi helal olsun benn yapamam öyle yaa çekemem yani eger yapmak değilde onların tavrı ağır geliyorsa insallah değerini bilirler yoksa agirlamicaklari misafirine bı zahmet cagirmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…