- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.941
Kızlar ikili testte hatırlafığım ilk çocuğumdan şöyle. Normal ultrason muayenesi yapılıyor. Ense kalınlığı kafa çapı ölçümü yapıyır sanırım. Sonra kan veriyorsunuz. Uştrason kağıdını veriyorsunuz. Ve bir form var. Bilgilerinizi giriyorsunuz. Yaş sigara vs. Gibi sorular var. Zaten kan değeri ultrason ölçümü ve bilgilerine bakılarak bir sonuç çıkıyor sanırım.Aa güzel soru kızlar aramızdan ikili teste ilk giren yazsın tecrübelerini olur mu
Aynen canım bende öyle hatırlıyorum karından ultrason ile bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor normal değerler arasında olup olmadığına bakıyorlar sonra kan veriyorsunuz iki gün sonra falan sonuçlar cıkıyorKızlar ikili testte hatırlafığım ilk çocuğumdan şöyle. Normal ultrason muayenesi yapılıyor. Ense kalınlığı kafa çapı ölçümü yapıyır sanırım. Sonra kan veriyorsunuz. Uştrason kağıdını veriyorsunuz. Ve bir form var. Bilgilerinizi giriyorsunuz. Yaş sigara vs. Gibi sorular var. Zaten kan değeri ultrason ölçümü ve bilgilerine bakılarak bir sonuç çıkıyor sanırım.
Doktorum özellikle söyledi vajinal olacağını. Bilmem belki de iki yöntemle de yapılıyordur.Ben karından bakıldğını biliyorum
Canım bende ilk doğumda cok kullandım bu kremi en iyilerden biri ama yine de yara oluyor ilk 15gün falan bende öyle olmuştu yaniKizlar emzirirken gogusucu yara olmasin diye krem kullanmayi oneriyolar 1 ay oncesinden bu kremi cok onerdiler yorumlari okudum herkesde memnun sizler ne dusunuyorsunuz
Ben kullandım bu kremden gerçekten etkiliKizlar emzirirken gogusucu yara olmasin diye krem kullanmayi oneriyolar 1 ay oncesinden bu kremi cok onerdiler yorumlari okudum herkesde memnun sizler ne dusunuyorsunuz
Evet şimdi araştırdım da çoğunlukla karından bakılıyormuş. Rahim şekil bozukluklarında vajinal bakılabiliyormuş ve benimki kalp şeklinde. Şimdi anladım durumu.Ben karından bakıldğını biliyorum
Canim ben bunu görmüştüm oncesinde kullanmayin diyorlar cunku bebek meme ucunu kavramakta zorluk cekerse vs yara oluyormus o yuzden dogumdan sonra kullanmak mantikli demislerdi . Bi videoda da oyle duymustumKizlar emzirirken gogusucu yara olmasin diye krem kullanmayi oneriyolar 1 ay oncesinden bu kremi cok onerdiler yorumlari okudum herkesde memnun sizler ne dusunuyorsunuz
kızımda kullandım 1 ay öncesinde başladım hatta ama gene yara oldu hemde ne yara kopuyor zannettim ucu çocuğun ağzı kan içinde kalıyordu ahhhhKizlar emzirirken gogusucu yara olmasin diye krem kullanmayi oneriyolar 1 ay oncesinden bu kremi cok onerdiler yorumlari okudum herkesde memnun sizler ne dusunuyorsunuz
Aynı gün mü çıkıyor sonuç, benim hiç bir bilgim ve fikrim yok da merak ediyorumKızlar ikili testte hatırlafığım ilk çocuğumdan şöyle. Normal ultrason muayenesi yapılıyor. Ense kalınlığı kafa çapı ölçümü yapıyır sanırım. Sonra kan veriyorsunuz. Uştrason kağıdını veriyorsunuz. Ve bir form var. Bilgilerinizi giriyorsunuz. Yaş sigara vs. Gibi sorular var. Zaten kan değeri ultrason ölçümü ve bilgilerine bakılarak bir sonuç çıkıyor sanırım.
Karından oluyor cnmAa güzel soru kızlar aramızdan ikili teste ilk giren yazsın tecrübelerini olur mu
Kullanmana ragmen cokmu aciyor daha hafifmi atlatiyosunCanım bende ilk doğumda cok kullandım bu kremi en iyilerden biri ama yine de yara oluyor ilk 15gün falan bende öyle olmuştu yani
Anladim cnm doktor soyledi ondan dedim hatta 7.ayda kullanmaya baslayin dediCanim ben bunu görmüştüm oncesinde kullanmayin diyorlar cunku bebek meme ucunu kavramakta zorluk cekerse vs yara oluyormus o yuzden dogumdan sonra kullanmak mantikli demislerdi . Bi videoda da oyle duymustum
Bende aynı şekil hatırlıyorum karından bakılmıştıAynen canım bende öyle hatırlıyorum karından ultrason ile bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor normal değerler arasında olup olmadığına bakıyorlar sonra kan veriyorsunuz iki gün sonra falan sonuçlar cıkıyor
Tabi daha hafif geçiyorKullanmana ragmen cokmu aciyor daha hafifmi atlatiyosun
Aynen bikaç gün bekleyip uykudan uyanır uyanmaz test yap. Senden güzel haberlerini beklicem.Bi kaç gün daha beklim tekrar test yapar pozitif çıkarsa öyle giderim olmaz mi
inşaallah canım bende progestan kullanıyorum lekelenmem oldu onun için vermişti
inşaallah canım bende progestan kullanıyorum lekelenmem oldu onun için vermişti
Ben 1 fitil uyguladım başka da devam etmedim. Acil doktoruydu onu yazan kendi doktoruma danışmadan böyle hormon ilacı kullanmak istemedim açıkçasıMerhaba canım. Forumda progestanı araştırırken yorumuna denk geldim. Benimde lekelenmem oldu doktor gittiğimde iğne yaptırdı ve vajinal kullanım olarak progestan verdi. Kesede bir problem görünmediğini söyledi. İğneden sonra tekrar lekelenmem olmadı ama şiddetli bel ve kasık ağrım var. Faydasını gördün mü ilacın?
Teşekkür ederim yanıtın içinBen 1 fitil uyguladım başka da devam etmedim. Acil doktoruydu onu yazan kendi doktoruma danışmadan böyle hormon ilacı kullanmak istemedim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?