2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Enfeksiyon da olabilir canm. İlk fırsatta doktoruna danış bence geçmiş olsun
Evet aradım sordum. Yarın cağırdı. İdrar tahlili falan isteyecekmiş. Acaba aç olmak gerekirmi. Biliyor musunuz? Ben 16.10 a aldım randevuyu çalıştığım için. Şimdiye kadar idrar tahlili de hiç vermedim.

Sanırım aranmıyor canm. Ama kan tahlilinde aç olmak gerekiyor

CANIM ÇOK PİS KOKOREÇ ÇEKTİİİİİİİİİİ DAYANAMIYORUM ARTIKKKK
[/QUOTE]
Kıyamam ya benim.canimda çok kokarec istiyor dr danıştım.iyi yaptığından emin oldugun bi yerden 1 seferlik yiyebilirsin dedi kuzum yarın gittiğinde dr la konuş istersen

CANIM ÇOK PİS KOKOREÇ ÇEKTİİİİİİİİİİ DAYANAMIYORUM ARTIKKKK
Normalde de cok severim ama bu durumda biraz çekiniyorum ya iyi temizlememişse bebise etki eder mi diye
Bendede bi et yeme arzusu sabah öğle akşam yemek istiyorum bıkmadan usanmadan canım çekiyo aklima düşüyo
Sonra yapıyorum kokusunu alınca kusma geliyo

Bende de et yeme isteği çok oldu. Tavuk ızgara. Balık. Ve maalesef zararını bilmeden yediğim ciğer şiş. Bir kere yedim ama çok yedim. Aman araştırmadan yeme.

Bende de et yeme isteği çok oldu. Tavuk ızgara. Balık. Ve maalesef zararını bilmeden yediğim ciğer şiş. Bir kere yedim ama çok yedim. Aman araştırmadan yeme.
Kokoreç hic yemedim kokusu cezbediyo sadece ama yemeyi düşünmüyorum..tavuk balık bana kokuyo..et olsun baska bisey olmasın modundayim cigerde yiyorum ve bi sorun olmaz heralde iyi pistikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…