2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok yememek gerekiyormuş özellikle ilk 3 ay. Ben bir kez yedim ama bir kerede patlayana kadar yeyince canım sıkıldı. Bilmiyordum ağır olduğunu bebek için.
açıkçası bebek için ağır olması değil sorun iyi temizlenmemiş yada iyi pişmemiş olduğunda bakteri parazit vs bulaştırma ihtimali olduğu için . çok fazla tüketimde toksik etki gösteriyor. ciğer de aynı şekilde çok tüketmemenizi tavsiye ederim.

Kokoreç hic yemedim kokusu cezbediyo sadece ama yemeyi düşünmüyorum..tavuk balık bana kokuyo..et olsun baska bisey olmasın modundayim cigerde yiyorum ve bi sorun olmaz heralde iyi pistikten sonra
sorun ciğer de iyi pişmesinden ziyade a vit. zengin olduğu için toksik etki gösterebilmekte çok tüketmeyin mümkünse

bırak coraspirin içmeyi karnımdan her gün enox sulandırıcı iğne oluyorum. yani bu sebepten ötürü de kahverengi lekelenmelerim olabilir öylemi.
Bende coraspirin ve kan sulandirici kullanıyorum leke falan yok onla alakası yok bence ya..bebeğin yerleşim yeriyle yada rahimle alakalıdır..

Çok geçmiş olsun cnm..
Rabbim kolaylastirsin operasyonunu..
Bende 8 haftalık kürtaj olmuştum..
Kötü bi his..genel anestezi olucaksa hicbir sey anlamıyorsun zaten..Rabbim yardimcin olsun

Şimdiden geçmiş olsun cnm hiç korkma benim 12 haftayı geçmişti kürtaj oldum allah yardımcın olsun çok üzücü ve yıpratıcı bir süreç inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik geçirirsin

Merhaba kızlar
Yine okumam için bir sürü sayfa birikmişti okuyup geldim
İkili test sonucumuzda ense kalınlığı çok şükür temiz çıktı
Kan tahlili de bir haftaya belli olurmuş
Size kocaman olmuş bir güzellik bırakıyorum
12+3 günlüğüz

Eklentiler

• IMG_20200224_091623.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 81
Oyyy maşallah senin adına çok sevindim cnm darısı bizim başımıza inşallah ya bende çok özledim miniğimi ve daha 1 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…