- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #1.721
Betam ocak 5 te 554 tü ondan sonra bakmadım. Şimdi ki beta 1048 çıktı. Dr ısrarla düşük olmştr fwrlrtmrmişsşn dedi. 2 gün sonra tekrar bsktor dedi eve yolladı. Keseyi gören Dr memlekette gitmiştim 8 gün nce. P. Tesi yi bekliyorum özele gidcem. Korkum kanama olursa ne yapcam ilk gebeliğim.O işte bir yanlışlık vardır, kese yok olsa kanama olurdu cnm, içini ferah tut, bizi de habersiz bırakma, geçmiş olsun
Yani bunca zaman betanın yükselmesi lazımdıO işte bir yanlışlık vardır, kese yok olsa kanama olurdu cnm, içini ferah tut, bizi de habersiz bırakma, geçmiş olsun
Cnm içini ferah tut, ne olursa olsun olacağın önüne geçemezsin, olmadı pzt dr a görünürsün, acil göremediyse onların aletlerinden dolayı da olabilir. Inşallah bisey yokturYani bunca zaman betanın yükselmesi lazımdıyda düşükse kanamanın. Sancılarım var artan ve hsfifleyen.
Beta da yükselmemişti ama. Yda düşmüş bilmiyorum.Cnm içini ferah tut, ne olursa olsun olacağın önüne geçemezsin, olmadı pzt dr a görünürsün, acil göremediyse onların aletlerinden dolayı da olabilir. Inşallah bisey yokturaklına hemen kötü düşünceler gelmesin, kanaman yok sonuçta.
Her şeyin hayirlisiBeta da yükselmemişti ama. Yda düşmüş bilmiyorum.
8 gün önce gittiğinizde doktor kese boyu için ne demişti? Kaç çıkmıştı kese boyu?Betam ocak 5 te 554 tü ondan sonra bakmadım. Şimdi ki beta 1048 çıktı. Dr ısrarla düşük olmştr fwrlrtmrmişsşn dedi. 2 gün sonra tekrar bsktor dedi eve yolladı. Keseyi gören Dr memlekette gitmiştim 8 gün nce. P. Tesi yi bekliyorum özele gidcem. Korkum kanama olursa ne yapcam ilk gebeliğim.
Çok teşekkür ederim. Kese boyutu 5.60 mmdı. 1 hafta geriden gelio dedi Dr hatta.8 gün önce gittiğinizde doktor kese boyu için ne demişti? Kaç çıkmıştı kese boyu?
Şimdiden geçmiş olsun dilerim, düşüğün vücuttan atılması ihtimaline karşın bir kaç dikkat edebileceğiniz noktayı özel mesajla ilettim. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Arkadaşlar şuan 4 haftalık hamileyim üç gündür açık kahverengi lekelenmem var doktora gittim normal olduğunu söyledi ama ben çok endişeleniyorum . Benzer şeyler yaşayan var mı? Henüz keseyi yok betam dün 700 civarıydı .
Gecikmenizin kaçıncı günü bi de kaç çıktı acaba sonuçlarınızCanım bende aynı şekilde ama kırmızı geliyor lekeler. Dün akşam fr s gittim beta hcg ve progesteron uma baktı. Sonuçlar iyi çıktı çok şükür.
Ben pcoluyum o yüzden regli tarihim dengesiz. Yumurtlama 1 ocakta oldu. Bugün 19. Gün yumurtlamanın. Betahcg 1663 çıktı progesteron ise 144.Gecikmenizin kaçıncı günü bi de kaç çıktı acaba sonuçlarınız
Yok kananmam da salı günü 467 çıktı progesteronumda 10.79 çıktı doktor normal dedi salı günü gidicem. Sizlerin değerne bakınca bnm değerler düşük geliyorBen pcoluyum o yüzden regli tarihim dengesiz. Yumurtlama 1 ocakta oldu. Bugün 19. Gün yumurtlamanın. Betahcg 1663 çıktı progesteron ise 144.
Seninde mi kanaman var?
Mesela burda biri de yazmış betası 13binlerde 5-6 haftalık yazmış sanırım nasıl oluyor anlamafımBen pcoluyum o yüzden regli tarihim dengesiz. Yumurtlama 1 ocakta oldu. Bugün 19. Gün yumurtlamanın. Betahcg 1663 çıktı progesteron ise 144.
Seninde mi kanaman var?
Çok sevindim sonuçların iyi çıkmasınaCanım bende aynı şekilde ama kırmızı geliyor lekeler. Dün akşam fr s gittim beta hcg ve progesteron uma baktı. Sonuçlar iyi çıktı çok şükür.
Canım beta döllenmenin ne zaman olduğuyla ilgili bence bunu kafana takmamalısın. Senin adet gecikmen kaç gün oldu?Mesela burda biri de yazmış betası 13binlerde 5-6 haftalık yazmış sanırım nasıl oluyor anlamafım
Canım son durumun nedir merak ettimBetam ocak 5 te 554 tü ondan sonra bakmadım. Şimdi ki beta 1048 çıktı. Dr ısrarla düşük olmştr fwrlrtmrmişsşn dedi. 2 gün sonra tekrar bsktor dedi eve yolladı. Keseyi gören Dr memlekette gitmiştim 8 gün nce. P. Tesi yi bekliyorum özele gidcem. Korkum kanama olursa ne yapcam ilk gebeliğim.
son regl ne degerlerın nasıl arttıHayır canım dün betam 700 civarıydı doktorum Çarşamba gel karından bakıcaz kese için dedi. Henüz çok başındayım.
son adet tarıhın neYok kananmam da salı günü 467 çıktı progesteronumda 10.79 çıktı doktor normal dedi salı günü gidicem. Sizlerin değerne bakınca bnm değerler düşük geliyormesela senin progesteron baya yüksek. Bnmde tahmini yumurtlamam 28-29 olması lazım. Kese göründü mü cankm senin
Canım benim son regl 11 Aralık ama 32 günde renk oluyorum .İlk öğrendiğimde reglden iki gün sonra 180 civarıydı iki gün sonda ikiye katladı sonra yine ikiye en son cuma öğrendim 700 civarıydıson regl ne degerlerın nasıl arttı
bemımde 14 aralık son adetCanım benim son regl 11 Aralık ama 32 günde renk oluyorum .İlk öğrendiğimde reglden iki gün sonra 180 civarıydı iki gün sonda ikiye katladı sonra yine ikiye en son cuma öğrendim 700 civarıydı
Canım herkesin aynı olmuyor işte. Kötü düşünme bende keseyi henüz görmedimYok kananmam da salı günü 467 çıktı progesteronumda 10.79 çıktı doktor normal dedi salı günü gidicem. Sizlerin değerne bakınca bnm değerler düşük geliyormesela senin progesteron baya yüksek. Bnmde tahmini yumurtlamam 28-29 olması lazım. Kese göründü mü cankm senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?