- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.261
bende bendeeHeyecanla bekliyoruz. Ultrason fotoğrafları arttıkça seviniyorumhamilelik defterime süsledim hemen ben
![]()
her gittiğimizde notlar yazıyorum bebişe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bendeeHeyecanla bekliyoruz. Ultrason fotoğrafları arttıkça seviniyorumhamilelik defterime süsledim hemen ben
![]()
Bende dedim hareket mi ediyor diye ama daha küçük degillermi hareket edebilirlermi kiBendede var o bi sağ bi sol değişiyor. Hareket mi ediyolarki
inşallah ikili testlerimiz de olumlu çıkar üçlü teste falan bile gerek kalmazbende 2 haftadır gormuyorum en uzun gormeyiş sürem bu oldu haftaya ikili testim var :)
gittiğimizde baya büyümüş görücez bebişlerimiziHaftaya gittiğinde bebeğin ne kadarlık oluyo canımCanım gecen hafta gıttım aslında bacak arası açıktı ama doktor cok kararsız kaldım bılemedım emın olamadım dedı oyuzden haftaya gel dedı bu cumartesı gıdıcem :))
canım uzun salınımlı bir ilaç olduğu için gece yatmadan aç karnına 2 tane içiyorsun eğer sabah iyiysen başka içmene gerek yok yani her gece alman yeterli ama 2. gün hala düzelmemişsen sabah yine aç karnına bir tane içiyorsun baktın düzeldin başka almana gerek yok ama kötüyse miden hala öğlen de alıyorsun akşam kötüyse akşam da alıyorsun bu şekilde oluyor kullanma talimatı.ilacın prospektüsünde yazıyor zaten incelersen daha net olur aşağıya ekliyorumkızlar gören birisi acil cevaplayabilir mi acaba? prilam dr yu günde 3 tane olarak alan var mı ya da sabah 1 akşam 1 şeklinde alan? gece yatmadan 2 tane alıyorum ama sabah kalktığımda inanılmaz bulantım oluyor yine. gün içinde de sabahki kadar ağır olmasa da yine oluyor. bünyem mi alıştı ne oldu bilmiyorum ama çok kötü oluyorum![]()
folik asit yemekle birlikte alınıyor bildiğim kadarıyla canım yoksa bulantı yapıyorAy ne güzel benim doktorum özellikle sabah aç karnına dedi mahvoluyorum 2çocuğum daha var onlarlada ilgilenemiyorum bu yüzden![]()
Bu hafta cumartesı gıdıcem yanı 13+1 olacak kuzuHaftaya gittiğinde bebeğin ne kadarlık oluyo canım
bende bendee
her gittiğimizde notlar yazıyorum bebişe![]()
ne kadar güzel yaaaÇocuk sahibi olacağız ve çocuk gibi bir histe sevinmek ne güzel![]()
Kesinlikle almalısın canım bencene kadar güzel yaaabende istiyorum aslında böyle bir defter

iyi fikir canım ilk fırsatta alacağım yarın da göreyim miniğimi inşallah sağlıklaKesinlikle almalısın canım bence
Ben bilerek sadece hamilelik süreci için bebeğimi beklerken diye bir defter aldım. İnşallah doğunca için başka bir tane daha alacağım. Anısı çok olsun böylece hem![]()
Hmm ok canım. İnşallah tertemiz çıkar testler.tarama testi cnm genetik bi rahatsızlık yada down sendromu varmı dıye
yerim ya çok minnoşşşÇocuk sahibi olacağız ve çocuk gibi bir histe sevinmek ne güzel![]()
Biliyorum canım o testi oğluma hamileyken yaptırmıştım. Türkçesini unutmuşum. Yurt dışındada yapılıyor 3 aylıkkenÇocukta bir rahatsızlık olup olmadığını bakılıyor canım yani benimde ilk hamileliğim bu konuda Bi tecrübem yok ama bakalım![]()
İlk kontrolünmü olacak?selam kızlar benim daha kontrolüme bir hafta var ikili testide ozaman yapacak sonra ayda bir çağırcaz dedi ama insan nasıl dayanır bir ay yaa çok uzun
Nekadar güzelmiş bu ya çok hoşuma gitti. Avrupada yok böyle şeyler. Çok tatlıymışşÇocuk sahibi olacağız ve çocuk gibi bir histe sevinmek ne güzel![]()
Al al canımiyi fikir canım ilk fırsatta alacağım yarın da göreyim miniğimi inşallah sağlıkla![]()
Sürekli bakasım geliyoryerim ya çok minnoşşş![]()
İnternetten aldım ben de. Baya çeşit çeşit modeller var. Güzel bir anı olacak bebeğimleNekadar güzelmiş bu ya çok hoşuma gitti. Avrupada yok böyle şeyler. Çok tatlıymışş