- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.461
27 oldum 3.çocuk

Yaşınız kaç?kaçıncı çocuk.Ben de aynısını diyorum da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşınız kaç?kaçıncı çocuk.Ben de aynısını diyorum da![]()
Ay bilge ismi çok güzel ben bayılıyorum
MaşAllah genç yaşta 3 çocuk annesisin çok güzel27 oldum 3.çocuk![]()
İşte her ihtimale karşı 36 gibi herşeyin hazır olması lazım bencesağlık ocağında izlemim vardı bugün. her şey yolunda çok şükür. 20 eylül tahmini doğum tarihi olarak görünüyor. 10-15 gün önce de olabilir nadiren de olsa 40 ı da geçebilir dedi ebem. bakalım ufaklık sürpriz yapacak mı![]()
Kızlar geceleri sürekli istemsizce sırt üstü yatarken buluyorum kendimi doktor da sırt üstü yatmamaya özen göster demişti ama elimde değil
Aynen canım ama diğerlerinde tazı gibiydim bunda tosba gibiyim herkes şaşırıo erindiğime senn böyle olmaz dı diye sanırım bebeğim de ağır kanlı olucakMaşAllah genç yaşta 3 çocuk annesisin çok güzel![]()
Ohh dediğini yaptırdın galibaBizimki Hilal olacak gibi bakalım yaa inşallah Hilal olur minik civcivim![]()
O ben işteBenim gibi doğru düzgün bişi almayıp hatta hala ne alacağını bilemeyen, hazırlıkları tamam annelerin yazılarını dehşetle okuyan anneler de var mı![]()
Aynı benBenim gibi doğru düzgün bişi almayıp hatta hala ne alacağını bilemeyen, hazırlıkları tamam annelerin yazılarını dehşetle okuyan anneler de var mı![]()
Ohh dediğini yaptırdın galiba![]()
Ben de öyle, her sabah sırt üstü uyanıyorum. Yakında ağırlaşacagı için sırt üstü de yatamayacagız sağa yatmaktan iyidir. Toplar damarın üstüne geldiği için bebiş beslenemiyor sakın sağa yatmayın kızlar. Zaten bir iki haftaya sırt üstü de yatamaz oluruz. Sol kalacak geriye :)Kızlar geceleri sürekli istemsizce sırt üstü yatarken buluyorum kendimi doktor da sırt üstü yatmamaya özen göster demişti ama elimde değil
27 ileri bir yaş mı27 oldum 3.çocuk![]()
Ben yatarken soluma yatıyorum ve sırtımı bir yastıkla destekliyorum sırt üstü dönmemek için. Biraz dönsemde yastık engelliyor tam sırt üstü yatmamış oluyorum.Kızlar geceleri sürekli istemsizce sırt üstü yatarken buluyorum kendimi doktor da sırt üstü yatmamaya özen göster demişti ama elimde değil
3.yü doğurcağımdan ileri diğerleriyle kıyasladığım zaman her doğum vucud tan çok şey götürüyor depolar boşalıyor malesef ve şimdi de zorlanıyorum27 ileri bir yaş mıben 27de ilk çocuğumu doğuracağım inşallah
![]()
Ahahhhadün akşam balkona çağırdı gökyüzüne bak dedi aa dedim hilal var
o da eveet dedi anladım ki ısınmış isme
![]()
3 çocuğu diğerleriyle kıyaslama konusunda haklı olabilirsin tecrübe ediyorsun bunu3.yü doğurcağımdan ileri diğerleriyle kıyasladığım zaman her doğum vucud tan çok şey götürüyor depolar boşalıyor malesef ve şimdi de zorlanıyorumama ilk gebeliği olsa başka yaşamadığım için rahat gelicekti belki
şimdi bildiğin ağır ve geniş araç dikkat tabelası asıp gezesim var
![]()