- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.821
Benimde öyle çok gerildim yarın sabaha randevu aldımBugün hiç hareketini hissetmiyorum bebeğin, birkaç saattir de adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor. Hayırdır inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle çok gerildim yarın sabaha randevu aldımBugün hiç hareketini hissetmiyorum bebeğin, birkaç saattir de adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor. Hayırdır inşallah...
Benimki de bugün baya hareketsiz yüksek sesli hareketli müzik açtım göbeğimle oynadım 1 2 kez anca vurdu ama rahatladımBugün hiç hareketini hissetmiyorum bebeğin, birkaç saattir de adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor. Hayırdır inşallah...
Hareketsizlik hissettim mi bi iki hafif pışpış yapıyorum tekmeliyo..ona tepki vermezse telefonun flasini açıp tutunca tepki veriyo..hayırdır inşallahBugün hiç hareketini hissetmiyorum bebeğin, birkaç saattir de adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor. Hayırdır inşallah...
evet hemen tuzlu ayran biraz zeytin yedim ama sabahı zor ettim desem yeridir. düşük tansiyon mahvediyor beni.Öyle hissettigin zamanlarda hemen biraz tuzlu ayran iç cnm ve ayaklarını yukarı kaldırıp uzan imkanım varsa..tansiyon dusuklugude çok kötü sersem gibi yapiyo insani
belki uyuyodur annesi büyüme dönemleri dışardaki gibi mi oluyo bilmiyorum ama her gün kıpır kıpır olmaz. birazcık oyna karnınla parmaklarını gezdir sık sık. 24 saat boyunca 10 dan azsa hareket sayısı doktora gidilmeli diye biliyorum. ama sıkma canını hiç bence artık büyüdükleri için sıkıştıklarından çok hareket etmek istemiyor olabilirlerBugün hiç hareketini hissetmiyorum bebeğin, birkaç saattir de adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor. Hayırdır inşallah...
Ben uçucam haftaya salı canım Allah yardım eder inşallahArkadaşlar bu haftalarınizda uçağa bindiniz mi? Ben sizin haftaniza geldiğimde 4 saatlik bir uçak yolculuğu yapmam gerekecek evime donmek için, 30.haftamda olacağım tam. Biraz endişeleniyorum ama internette araştırınca sorun olmaz da diyor. Sizin yaşadığınız deneyimleriniz varsa dinlemek isterim.
Al benden okadar canımTemmuzu atlatalım Agustosa Allah kerimVallahi carpı iki katı zormus yaz hamileliliği, soğuk depoya kaldırsalar doğuma kadar gık demem:))
Iyi yolculuklar şimdiden size. Ben de yarın turkiyeye geliyorum. 30.haftamda da eşimle geri donucez. İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreci.Ben uçucam haftaya salı canım Allah yardım eder inşallah
Aynen canım belli ediyor o şekilde çok şükür :)Oh masallah..Kuvvetli tekmeleri kaburgamda midemde hissediyorum benimkide dönmüştür diye o zaman
İnşallah bende 30. Haftamın içindeyim Kıbrıs'tan Türkiye'ye uçucam. Uçuş için doktorumdan belge aldım gerekliymiş. İnşallah hayırlısıyla yaparız yolculuklarımızı.Iyi yolculuklar şimdiden size. Ben de yarın turkiyeye geliyorum. 30.haftamda da eşimle geri donucez. İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreci.
Bende öyleyim 2 gundur haftaya kontrolum var. Merak icindeyimKızlar merhaba kasıklarımda ciddi baskı hissediyorum sanki çıkacakmış bebek gibi bu tarz şey yaşayan var mı
Ne verdiler bunun icinBende aynısını yaşadım bebeğin hareketlerini bile alt kismimda hissediyordum doktora gittiğimde bebeğin başının doğum kanalında olduğunu çok baskı yaptığını söylemişti doktora danışın isterseniz ben ilaç kullanıyorum mesela
Bizde 2 aydır yasakkızlar cinselliğe ara veren var mı?
Canım bende de var rennie tablet veya gaviscon surup çok iyi geliyor doktorundan iste bide sade soda beni rahatlatiyorKızlar bir kaç gündür inanılmaz mide yanması yaşıyorum ağzıma asit gibi bişey geliyo sanki yaşayan varmı hafifletmek için ne yapmak lazım bebek saçlanıyo olur diyolar ama çok rahatsız edici
Biz bazen yapıyoruzkızlar cinselliğe ara veren var mı?