- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.381
Şu erkek çocuk mantığını ben de anlamıyorum
Allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin gerisi boşşşşş.eltimde ve kayınvalidemde de var aynı mantık.ilk evlendiğimde eltim bir gün dedi ki “yeni ev aldıklarında hamileymiş oğluna,eşine demişki yani kaynıma hem ev aldık hem de erkek bebeğe hamileyim inşallah nazardan ölmeyiz” ne alaka yani?
Benimki de erkek ve doktor cinsiyetini söylediğinde eşim hiç öyle olağnüstü bir tepki vermedi sadece sağlıklı olduğu için sevindi.kayınvalidem ise cinsiyeti öğrendikten sonra ben erkek çocuk seviyorum yaa var mı ötesi dedi bi tuhafıma gitti.biz eşimle başından beri kız istiyorduk.yine Allah herkese öncelikle sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip eder inşallah

Benimki de erkek ve doktor cinsiyetini söylediğinde eşim hiç öyle olağnüstü bir tepki vermedi sadece sağlıklı olduğu için sevindi.kayınvalidem ise cinsiyeti öğrendikten sonra ben erkek çocuk seviyorum yaa var mı ötesi dedi bi tuhafıma gitti.biz eşimle başından beri kız istiyorduk.yine Allah herkese öncelikle sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip eder inşallah

acaba erkek olunca ne oluyo yani? kız olduğu için mi ilgilenmemişler sizinle? 40 günü geçtim 2 şer haftadan yanınızda kalsalar size bunları yaşatmasalar olmaz mıydı?![]()