Canım kim ne derse desin kulaklarını tıkamalısın.bana da neler neler söylüyorlar.en basitinden “karnın hiç yok,zaten hamilelikten önce de kıl kıl yemek yerdin,kedi yavrusu gibi bir bebek elimize vermezsin inşallah “ .bebeğin gelişimi önden bile gittiği için hiç takmıyorum.ne yapayım oturup 10 kişilik yemek mi yiyeyim? Kpssye çalışıuorım “eee bu bebek sen hep ders çalışıyon diye kambur doğacak” ben de diyorum ki doğduktan sonra açlığa mahkum olmasından bin kat iyidir.ben onun için çalışıyorım,daha iyi bir hayatı olsın diye uğraşıuorım.zaten ben de covidden dolayı hiçkimseye gidip gelmiyorum,kimse de bana gelmiyor zaten.aradıklarında da canımın istemediği kişiyse teli açmıuorım bile.kv yukarda ,görümcemler gelmediği sürece oraya bile çıkmam.o da gelmez zaten ben gitmediğim için.yanii beni sinir eden her şeyden kendimi izole ettim.en güzel terapi sözcüğü “boşver”.1 ayda da iyileşeceğini düşünüyorum.eğer kvye gitmek istiyorsan bence git.ben kendi kvme gitmem bile.çünkü ona başından tırnağına kadar gıcığım zaten gitsem bile bana bakmaz,bakmasın da

ay kusura bakma canım sana moral vereyim derken daha çok strese soktum galiba