• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar 31. Haftadayım arkadasım yanıma otururken göbeğimin üstüne oturdu cuval gbi bıraktı kendini hızlı ve sert sekilde cok karnım acıdı bebek hareketleri iyi ama bişe oldu mu diye cok korkuyorum eli kolu kırıldı sanki cocugun

Kızlar 31. Haftadayım arkadasım yanıma otururken göbeğimin üstüne oturdu cuval gbi bıraktı kendini hızlı ve sert sekilde cok karnım acıdı bebek hareketleri iyi ama bişe oldu mu diye cok korkuyorum eli kolu kırıldı sanki cocugun
Olmamıştır İnşAllah canım suyun içinde şuan korumuştur o su onu🤲🏻

allahın izniyle bir şey olmamıştır canım benim öyle kolay değil içinde bulunduğu su çok iyi koruyor onu korumasına da arkadaşın kör müydü de oturdu şak diye üstüne 😒

Bir şey olmamıştır merak etme.geçen gün benim eltimin oğlu karnımın üstüne koşarak atladı sanırım benim bebişle onun kafası birbirine değdi ama çok şükür bir sıkıntı yok.sıkıntı yoktur diye düşünüp kendini motive et canım

Bir şey olmamıştır merak etme.geçen gün benim eltimin oğlu karnımın üstüne koşarak atladı sanırım benim bebişle onun kafası birbirine değdi ama çok şükür bir sıkıntı yok.sıkıntı yoktur diye düşünüp kendini motive et canım
Ya düşme falan olmaz ama daha kıkırdaklar yanlıs kaynar Bi yeri diye korktum ne zormus annelik neler düsünüyoruz

Olmamıştır ins canm. İyi düşün iyi olsun

kızlar devlet hastanesinde açlık tokluk kan şekeri vermek için en erken kaçta gitmeliyim? bilen var mı?

bir de orda yanımda yiyecek götürüp tokluk şekerini orda bekleyip verebilir miyim?

Suan okuduğum en dogru yorumda valla cocugun olunca aile oluyon tek oluyon
Ama gercektennoyle. Bak cocugun eksikleeini tamamlicaz 3 yasindaki kizimi birakmak icin annemde kayinvalidemde yanimda degiller sehirdisindalar. Utuyu kendim yaptim 2 kiz kardesimle ayni apartmandayiz biz yapalim demediler yardim bile teklif etmediler. Tek tabanca mutluyum, Allah esimden razi olsun

uzun zaman sonra gidince doktor istedi yeniden ondan yaptırmaya gidiyorum :olamaz:

yükleme değil sadece açlık-tokluk istedi. yedikten sonra yine kan vereceğim 🥴
Ben sabah gittiğim için açlık verip sonra kahvaltıya gitmiştim. Diyetime uygun kahvaltı yaptım tam 1 saat sonra tokluk verdim. Sorun çıkmadı. Ama şuan meraktayım sorun varımdır diye. Bayram arası diyet falan yapamadım 😔

Ben sabah gittiğim için açlık verip sonra kahvaltıya gitmiştim. Diyetime uygun kahvaltı yaptım tam 1 saat sonra tokluk verdim. Sorun çıkmadı. Ama şuan meraktayım sorun varımdır diye. Bayram arası diyet falan yapamadım 😔
yarına çıkmış olur sonuçların. inşallah bir sorun yoktur. kaç olması lazım değerlerinin?

Back
X