• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Her doktor değişiyor bence benim memlekette doğum için gideceğim doktora gittim (şuan başka şehirdeyim son dk gitcem takipli hastası değilim) elime böyle bir kağıt verdi 39 olunca alıyor o sanırsam
Bende doktor değiştirdim memlekete geldiğim için burdaki doktoruma 31. Haftadan beri gidiyorum henüz bir şey demedi bakalım ne diyecek. Doktordan doktora çok değişiyor her şey.

ya çoğunuz kontrollere gidiyor. ben gittiğim doktordan memnun kalmıştım ama ona yeniden randevu bulamıyorum. devlete devam eden arkadaşlarım her seferinde başka doktora mı muayene oluyorsunuz?
Malesef canım bizim bulundugumuz şehir küçük zaten hastanede de az doktor var 2 ilçenin hangisinde bulursam ondan randevu alıyorum bir gördüğüm doktoru bir daha göremiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Bende doktor değiştirdim memlekete geldiğim için burdaki doktoruma 31. Haftadan beri gidiyorum henüz bir şey demedi bakalım ne diyecek. Doktordan doktora çok değişiyor her şey.
Aynen her doktor farklı canım bende memlekette düşünüyorum doğumu 37 hafta bittikten sonra gitcem memlekete o yüzden izne gitmişken gittim sordum böyle böyle kabul eder mısınız diye elime kağıt verdi bu tarihlere göre gelirsiniz dedi

ya çoğunuz kontrollere gidiyor. ben gittiğim doktordan memnun kalmıştım ama ona yeniden randevu bulamıyorum. devlete devam eden arkadaşlarım her seferinde başka doktora mı muayene oluyorsunuz?
Canım ben MHRS yi indirdim istediğim doktoru favoriledim bildirimini açtım ona rağmen 16dan sonra hemen randevuler açılıo onu takip ettim o şekilde randevu bulmuştum

Aslında değişik doktorlarin görmesi güzel.Herhangibir sorunu biri görmese öteki görür
Orası öyle tabi ama suyum az denildi biri evet az diyor diğeri yok kim dedi bunu ya yeter bu su diyor öteki memlekete doğuma gitsem diyorum yolda dogurursun sen 37 yi görecek misin bakalım diyor böyle olunca da kime dikkat edecek şaşırıyor insan ki bana erken doğum olabilir dedi biri ama çocuk daha doğum pozisyonu bile almadı nasıl erken gelecek bu çocuk

Canım ben MHRS yi indirdim istediğim doktoru favoriledim bildirimini açtım ona rağmen 16dan sonra hemen randevuler açılıo onu takip ettim o şekilde randevu bulmuştum
uygulama bende de var ama takip etmeme rağmen denk gelmedim hiç. artık bu hafta da denk gelmezse başka doktordan devam ederim ne yapayım.

Canım şuan her hafta gitmeye başladım kontrole o yüzden her hafta aynı doktora bulmak biraz zor oluyor ama 1 hafta bulamazsam öbür hafta buluyorum

Back
X