• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım bazı hastaneler öyle durumlarda imkan sağlıyormuş yani hastanede sağıyorlarmış özellikle özel hastaneler
Benim ilki devletti kadın doğum hastanesi.orada makinayı yanına getiriyorlardı .ama benimki kuvozde diyemi bilmiyorum.zaten ayrı süt sagma odaları da vardı ayaga kalkınca oraya inmiştim.bir sürü hastane tipi makina vardı.

Psikolojiniz ne durumda kızlar?Az önce eşim belki de şaka yollu yürüyüşümü taklit etti tam dışarı çıkarken.ve ben şimdi ağlıyorum çok zoruma gitti.Belki kötü niyeti yoktu bilmiyorum,takılmak istemişte olabilir ama çok zoruma gitti.totelde 8 kilo aldım 71 kilo aldım.ona çaktırmadım ama ağlıyorum şu an?Var mı başına böyle şeyler gelen?

Psikolojiniz ne durumda kızlar?Az önce eşim belki de şaka yollu yürüyüşümü taklit etti tam dışarı çıkarken.ve ben şimdi ağlıyorum çok zoruma gitti.Belki kötü niyeti yoktu bilmiyorum,takılmak istemişte olabilir ama çok zoruma gitti.totelde 8 kilo aldım 71 kilo aldım.ona çaktırmadım ama ağlıyorum şu an?Var mı başına böyle şeyler gelen?
Oo benim eşim beni tosunum diye seviyo😅 karnımı tutuşumu falan taklit ediyo ama ben bunlara gülüyorum sadece😅 alıngan anına denk gelmişsindir niye sıkıyosun canını bunlar için içimizde mucize taşıyoruz daha önemlisi varmı sağlıklı olsunlar güzel gelişsinlerde

ya çoğunuz kontrollere gidiyor. ben gittiğim doktordan memnun kalmıştım ama ona yeniden randevu bulamıyorum. devlete devam eden arkadaşlarım her seferinde başka doktora mı muayene oluyorsunuz?
benim doktorum kızımdayken özeldeydı, kapanınca devlete gecmişti. Tanıdık olduğu için gıttıgmde odasından giriş yapıyorduk, tayini cıktı. Mhrs dısında bakmıyorlar burada, bundan sonra ne olacak bilmiyorum canım :) özele dönücem sanırım :/

Oo benim eşim beni tosunum diye seviyo😅 karnımı tutuşumu falan taklit ediyo ama ben bunlara gülüyorum sadece😅 alıngan anına denk gelmişsindir niye sıkıyosun canını bunlar için içimizde mucize taşıyoruz daha önemlisi varmı sağlıklı olsunlar güzel gelişsinlerde
Sağol demekki tek değilim,alıngan anıma denk geldi sanırım zoruma gitti.

ohooo benimki neler diyo bana neler 🤣🤣🤣 geçen gün ayaktayken sancı geldi kitlendi yine erman kuzu dedi mesela. o an canımın acısıyla gülemedim bile ama komikti :KK53:

bence de alıngan anına denk geldi. ayrıca 8 kiloda ne var doğurup eve gelene kadar verirsin 8 kiloyu 🐣

Bugün kontrolden geldik 36+3 olduk 2960 gr 51 cm olmuş kızçem 2013 doğumlu makat geliş yüzünden sezeryan olduğum kızçemde var doktorum bebeğin pozisyonu çok güzel istersen normal doğum deneyelim dedi her hafta çağırdı kontrole haftaya geldiğinde çatı muayene olur normal istersen dedi sezeryan istersende 38+5 / 4 alırız dedi valla çok kararsız kaldım bilemiyorum hiç ama riske atmakta istemiyorum galiba sezeryan olacağım şimdilik bizden haberler bunlar 😍
Benim de ilki sezaryen ama bu sefer normal deneyecegim kismetse

Tek değilsin canım bende şuan 72 kilo oldum eşim diyor popon karpuz gibi oldu , karpuz 1 den karpuz 2 ye diye hiç takmıyorum sen kendine bak diyorum balina gibi oldun diye ayrı bir daha gülüyor bana. Bizleri sınır etmek hoşlarına gidiyor emin ol ciddi ciddi yapmıyorlar

Ben de bu ara çok alınganım :(
Instagramda takip ettiğim bir hesap var çok tatlı bebeği olan bir kadın
Her gün o bebegin videolarına bakıyorum
Az önce eşim de rastladı oğlan doğunca bakalım ne kadar ilgileniceksin bizimkiyle bu çocuğa bakmaktan vakit ayırabilecek misin dedi, ben tabi fazlasıyla alındım, belli etmedim ama diğer odada ağlamaya başladım, benim anneliğimi sorgulaması, özellikle son ay böyle konuşması doğru degil bence
Bazıları belki alınganlık yapmışsın diyecek ama hormonlar tavan haklı olduğumu düşünüyorum :(

Bnm ilk hamileliğimde kayınvalıdem koltuk takımı almıstı, doğuma birkaç hafta kala. Biz de beğenmemiştik, komşuları da beğenmemiş. Sonra pişman olmuş kayınpedere 'bunun ayakları gebe kadın gibi değiştirelim' dedi. Odada ben de varım😂 bi alındım bi alındım, bi de öyle zayıfım ki gram şişlik yok, arkadan gören hamile demiyor. Şimdiki gibii çirkin de hissetmiyorum 😅 eşimle paylaşmıştım, şimdi olsa sen kendi tombik haline bak derdim 😬 kötü niyetli demedi ama alıngan bi anıma gelmişti. Hassasız evt ama bu görünüşlerimiz geçici boşver, şurada üç ay sonra toparlamış oluruz inşallah ☺️

ohooo benimki neler diyo bana neler 🤣🤣🤣 geçen gün ayaktayken sancı geldi kitlendi yine erman kuzu dedi mesela. o an canımın acısıyla gülemedim bile ama komikti :KK53:

bence de alıngan anına denk geldi. ayrıca 8 kiloda ne var doğurup eve gelene kadar verirsin 8 kiloyu 🐣
Amin inşallah canım.öyle bir anıma denk geldi işte.Normalde sallamam bu kadar.

Tek değilsin canım bende şuan 72 kilo oldum eşim diyor popon karpuz gibi oldu , karpuz 1 den karpuz 2 ye diye hiç takmıyorum sen kendine bak diyorum balina gibi oldun diye ayrı bir daha gülüyor bana. Bizleri sınır etmek hoşlarına gidiyor emin ol ciddi ciddi yapmıyorlar
Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama zoruma gitti işte

Valla canım hormonlar değişken ama ben takmıom oturuodum ilk adımlar yavaştan oldu eşim dioki bune böyle kaplumbağa gibi oldun öncekilere tazıydın bunda kaplumbağa oldumtakma gül geç sende

Arkadaşlar öğretmenim. Virüsten dolayı risk almam diye 32. Hafta dolunca çalışamaz raporu aldım. Ama bakanın açıklamasından sonra uzaktan eğitimi görünce pişman oldum. Çalışamaz raporunu çalışabilir olarak değiştirebilirmiyim acaba. Bilginiz var mı konu hakkında.

Back
X