2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Merhaba cennetbahcesi :) arkadasinin sonucunu merak ettim dogrusu. Rica etsem paylasabilir misin? Allah herkese kolaylikla nasip etsin insallah

Merhaba. Geçmiş olsun. İnşallah hepsi kaliteli yumurtadır. Acaba taze transfermi yaptırcaksınız yoksa dondurucakmısınız?
Cok tesekkür ederim hayirlisi. Bana cok yumurta toplandigi icin taze yapamayiz dedi doktor. Dondurup diger ay yapacaklarmis. 1 embriyo istedik biz bakalim. İkiz olursa altindan kalkabilecek durumda degiliz maddi manevi. Yalnizim cünkü ailem uzakta. Adetin 3. Günü ilaca baslicakmis 2 tane hap seklinde ovulasyon zamanida transfer olacakmis sanirim. Hayirlisi. Transferi olan var mi acaba idrara sıkışık yapiyolarmis nasil geciyo acaba. Sizin hamgi aşamada

İnsallah kuzum cok sagol Rabbim herkesin emeklerini bosa cikarmasin ❤ maddi manevi zor yaa yipratici sonu hepimiz icin güzel olur ins. Agrim olunca biraz alerjim var diye bi igne varmis onu yapmadilar. Parol vurdular ki o hicbir zaman ise yaramaz. Yani diger arkadaslar az agri ile atlatti sizinkilerde öyle olur hic olmamis gibi kalkar gidersiniz insallah canim igneni bugun gece mi yap dediler sana

Hayırlısı olsun canım. Bende toplanma aşamasından çok transfer zamnı idrara çok sıkışık olunuyırmuş asıl ondan daha tedirginim açıkcası

Hayırlısı olsun canım. Bende toplanma aşamasından çok transfer zamnı idrara çok sıkışık olunuyırmuş asıl ondan daha tedirginim açıkcası
Yaa bende işte normalde bile 10 dkda bir giderim ben nasil o kadar tutucam spekulum takilirken ya kacarsa ya da cok kasip doktoru sinir edersem rahat yapamazsa vs vs

Yaa bende işte normalde bile 10 dkda bir giderim ben nasil o kadar tutucam spekulum takilirken ya kacarsa ya da cok kasip doktoru sinir edersem rahat yapamazsa vs vs
Stres olunca da iyice gelir vallaha inşallah kolay geçer kaç dakika bekleme olcak bakalım herkes 45- 60 dakika yattık o şekilde diyor

Evet canım. 23.50 de iki iğne yapcam.
Ohss riski olmasın diye dondurcaklar değil mi.

Heyecanla surekli bakmaya calışiyorum sayfaya acaba sizler neler yaptiniz diye:))
Ben ilk hamileliğimde dikkat etmedigim için maalesef kilo almiştim, simdi aklima şu kullandığımız ilaçlar geliyor acaba kilo aldırıyor mu bilgisi olan var mi?

BEn daha dün ilk iğnemi yaptırdım bakalım. 1ekim kontrole gitcem. Çok heycanlıyım. Ama ben de taze transfer olmak zorunda

Mtlaka kilo aldiriyordur. Ama şuan bı de bunu takamam açıkçası
Bebislerimiz sağlıkla gelsin de. Kilo veririz :)

Bnim de dondurulcak. Ama hap verilip sonra ovulasyon zamanı cagircaklarini bilmiyordum. O arada kont cagircaklar mi acaba

doğru söylüyorsun, sağlikla olsunlarda
Ben ufaktan dikkat ediyorum artık oldugu kadar.
Yarın da ilk kontrolum var kan vericem acaba değerler ne durumdadır. Gerci sadece 3 gun iğne kullanmış olacağım
Mtlaka kilo aldiriyordur. Ama şuan bı de bunu takamam açıkçası
Bebislerimiz sağlıkla gelsin de. Kilo veririz :)

Ben bugün gittim
Selaam kızlar neler yapıyorsunuz.
Kontroller nasıl gidiyor. Yumoslar büyüdü mu.
Benim yarin kontrolum var.
ben bugün gittim
Selaam kızlar neler yapıyorsunuz.
Kontroller nasıl gidiyor. Yumoslar büyüdü mu.
Benim yarin kontrolum var.
.yumurtaların 11,50 olmuş 4 gün daha kullanacağım.
Hadi geçmiş olsun darısı bana. Benim de yaklaşık 20 felan olacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…