2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Buarada çok merak ettim. Yarın ise gidecekmisin R rinanoy rapor verdiler mi. Bn yarın opuya salı günü ise gideceğim
yarın gitmiycem. ben opu'dan çıkınca eşime söyledim gitti tüp bebek katına raporu sormak için. bugün başhekim olmadığı için imzalatamıyorlarmış, yarın mailime gelecekmiş rapor. bugün ile beraber 2 gün oluyormuş dedi eşim. dolayısıyla salı benim de başlamam lazım. açıkçası salı'ya iyi oluruj gibime geliyor ama yarın ı-ı. lütfen sen de hemen ertesi günü işe gitmeye çalışma.
crinone jel de verdiler, ne olur ne olmaz taze transfer yapmak durumunda kalırsak rahim hazırlansın diye. e o da günde iki kere vajinal yoldan tepmeli. onu uygularken de evde olmak ister insan da, neyse halledicez.. neleri halletmedik: )

Bugün gidemez mıydin ise. AA o jeli bilmiyorum. İki hafta önce arkadaşım transfer oldu. Hiç yapmadı öyle bişey. Fitil gibi bişey mi.
Bnde kesin isteyeyim ozaman

Canim nasilsin merak ettim seni oldu mu operasyonun insallah güzel gecmistir haber ver iyi olunca
Canimm. Oldum evet.
9 yumurtam toplanmış. Kahvaltı verdiler dinleniyorum. Hala agrim çok. Bundan sonra aricaklar. Onlardan haber beklicem. İnsallah hepsi güzel embiryo olur.

9
Canimm. Oldum evet.
9 yumurtam toplanmış. Kahvaltı verdiler dinleniyorum. Hala agrim çok. Bundan sonra aricaklar. Onlardan haber beklicem. İnsallah hepsi güzel embiryo olur.
Cok şükür canım. Benimde agrım devam ediyor hala. Sanirim bu biraz böyle sürüyor. İnsallah hepsi cok güzel olur. Güzel haberleri alirsin ❤

9

Cok şükür canım. Benimde agrım devam ediyor hala. Sanirim bu biraz böyle sürüyor. İnsallah hepsi cok güzel olur. Güzel haberleri alirsin ❤
Amin herkesle birlikte.cok zor surec ya.
Bı gecede olup biten şeyler için biz kac gündür uğraşıyoruz.
Allah emeklerimizi boşa cikarmasin

Canimm. Oldum evet.
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bu son adetinden sonra hazırlık sürecinde hangi ilaçları kullandın yazabilirmisin

Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bu son adetinden sonra hazırlık sürecinde hangi ilaçları kullandın yazabilirmisin
Yumurta toplamaya kadar olan kısımda mi ?
4 gün menopur 225 kullandım.
4 gün menopur 225 ve cetrititde.
Son gün sdce çatlatma iğnesi. İki gün snra da yumurtam toplandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…