- Konu Sahibi cennethbahcesi
-
Oy oy oy. Nasıl heyecanlısindir smdi.Ben yarın transfer olcaaammmmmm
yarın gitmiycem. ben opu'dan çıkınca eşime söyledim gitti tüp bebek katına raporu sormak için. bugün başhekim olmadığı için imzalatamıyorlarmış, yarın mailime gelecekmiş rapor. bugün ile beraber 2 gün oluyormuş dedi eşim. dolayısıyla salı benim de başlamam lazım. açıkçası salı'ya iyi oluruj gibime geliyor ama yarın ı-ı. lütfen sen de hemen ertesi günü işe gitmeye çalışma.
Bugün gidemez mıydin ise. AA o jeli bilmiyorum. İki hafta önce arkadaşım transfer oldu. Hiç yapmadı öyle bişey. Fitil gibi bişey mi.yarın gitmiycem. ben opu'dan çıkınca eşime söyledim gitti tüp bebek katına raporu sormak için. bugün başhekim olmadığı için imzalatamıyorlarmış, yarın mailime gelecekmiş rapor. bugün ile beraber 2 gün oluyormuş dedi eşim. dolayısıyla salı benim de başlamam lazım. açıkçası salı'ya iyi oluruj gibime geliyor ama yarın ı-ı. lütfen sen de hemen ertesi günü işe gitmeye çalışma.
crinone jel de verdiler, ne olur ne olmaz taze transfer yapmak durumunda kalırsak rahim hazırlansın diye. e o da günde iki kere vajinal yoldan tepmeli. onu uygularken de evde olmak ister insan da, neyse halledicez.. neleri halletmedik: )
Evet canım baya heyecan var. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Başka bir işlem yapılmadıOy oy oy. Nasıl heyecanlısindir smdi.
Sağlıkla tutunsun yavrun. Taze embiryo muydu canım. Pgt yapıldı mı
İste canım o önemli birşey. Neden vermediler acabaBugün gidemez mıydin ise. AA o jeli bilmiyorum. İki hafta önce arkadaşım transfer oldu. Hiç yapmadı öyle bişey. Fitil gibi bişey mi.
Bnde kesin isteyeyim ozaman
Ona hap vermişler. Ağızdan.İste canım o önemli birşey. Neden vermediler acaba
Ohh masallah.Evet canım baya heyecan var. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Başka bir işlem yapılmadı
Çok çok çok teşekkür ederim. Hepimizin bebekleri artık gelsinOhh masallah.
inşallah tutunur bebegin ❤
Progesteron hapida varmış ama jel daha etkili diyorlar ne derece doğru bilmiyorum tabiOna hap vermişler. Ağızdan.
Belki direk vajinaya konup rahme gittiği içindir. Bilemedim. Kaç gün yapılıyor. 2 gün rapor alicam ama snra ise gitmek zorundayım. İşteyken nasıl yaparımProgesteron hapida varmış ama jel daha etkili diyorlar ne derece doğru bilmiyorum tabi
Günde 2 kere yapıyorum sabah 07.30 işe gitmeden önce akşam 17.30 işten geldikten sonraBelki direk vajinaya konup rahme gittiği içindir. Bilemedim. Kaç gün yapılıyor. 2 gün rapor alicam ama snra ise gitmek zorundayım. İşteyken nasıl yaparım
Canimm. Oldum evet.Canim nasilsin merak ettim seni oldu mu operasyonun insallah güzel gecmistir haber ver iyi olunca
Cok şükür canım. Benimde agrım devam ediyor hala. Sanirim bu biraz böyle sürüyor. İnsallah hepsi cok güzel olur. Güzel haberleri alirsin ❤Canimm. Oldum evet.
9 yumurtam toplanmış. Kahvaltı verdiler dinleniyorum. Hala agrim çok. Bundan sonra aricaklar. Onlardan haber beklicem. İnsallah hepsi güzel embiryo olur.
Amin herkesle birlikte.cok zor surec ya.9
Cok şükür canım. Benimde agrım devam ediyor hala. Sanirim bu biraz böyle sürüyor. İnsallah hepsi cok güzel olur. Güzel haberleri alirsin ❤
Geçmiş olsun canım. İnşallah hepsi olgundur. Darısı bizeCanimm. Oldum evet.
9 yumurtam toplanmış. Kahvaltı verdiler dinleniyorum. Hala agrim çok. Bundan sonra aricaklar. Onlardan haber beklicem. İnsallah hepsi güzel embiryo olur.
Amin canım. İnsallah. Bnde haberlerini bekliyorumGeçmiş olsun canım. İnşallah hepsi olgundur. Darısı bize
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınCanimm. Oldum evet.
Yumurta toplamaya kadar olan kısımda mi ?Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınbu son adetinden sonra hazırlık sürecinde hangi ilaçları kullandın yazabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?