- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi cennethbahcesi
-
Beni de şu sonda takma olayı korkutuyo. O acitmiyo mu
İnşallah güzel sonuç alırsınız, sevincinizi paylaşırız. Benim de 9 da.Merhaba,
Test günüm bu cuma heyecanla bekliyorum inşaAllah size buraa güzel sonuçlarımı yazmakta nasip olur. Bana dua edin olur mu ? :)
9 Ekim mi ? Ozaman sizin yeni transfer oldu değil miİnşallah güzel sonuç alırsınız, sevincinizi paylaşırız. Benim de 9 da.
Merhaba. Transferin oldu mu. Kaç yumurta toplandı kac embriyo oldu. Merak ettim canım.Yok canim ben basladim dün yumurtalar alindi bugün haber gelicek dört gözle bekliyorum gelistimi diye haftaya asilama olucak insallah bakalim hayirlisi
28 Eylül n3mgün embriosu9 Ekim mi ? Ozaman sizin yeni transfer oldu değil mi
İnşallah güzel sonuç alırsınız, sevincinizi paylaşırız. Benim de 9 da.
Amin inşallah. Kızlar kaç tane yumurtanız toplanmıştı kaç embiryonuz kaldı. Onları da yazar mısınız.
9 yumurta toplanmıştı. 8i olgunmus yani 8ini dollemisler.Canım benim 3 yumurtam toplanmıştı sadece 1 tane kaldı elimde onuda transfer ettirdik. Senin kaç yumurtan var? Hangi aşamadasın şuan?
9 yumurta toplanmıştı. 8i olgunmus yani 8ini dollemisler.
6tane var şuan. Bugün 2.gun. yarın haber vercekler.
İnşallah düşmez
Oh oh oh aman ne güzel bir de baskı uygulanasin tam katmerli olur. Sonucun ne zaman belli olacak canım. İnşallah çektiklerimize değer hayirlisyla kuzularımizi kavuşuruz.Valla çok zor canım bir de transfer yapmadan önce rahmi yıkamak için bir şey takıyor doktor vajina ağzına of o daha da baskı yaptırıyor ben çok kötü oldum artık nasıl su içtiysemhemşire çok güzel sıkışmışsın aferin dedi ama bir de bana sorsaydı Allah kolaylık versin ama belki senden bu kadar çok su içmeni istemezler gözünü korkutmayayım şimdi
Yaaa Allahım yaaa aaa okurken gulmekten öldümHeh işte o aletten bahsediyorum ah o var ya o doktorum onu taktı kız sanki ağzıma kadar geldi idrar torbam zaten içmişim suyu bir de onu takınca ay vallahi şimdi kaçırıcam Murat hocam dedim kaçırırsan temizleriz ne yapalım dedi adamcağızo aleti takınca aşırı baskı yaptı bu seferde kaçırmamak için kendimi tuttum ama kendimi tutmaya çalışınca da ıkınmışım ıkınınca da o alet attı doktor da sen ıkınıyorsun alet atıyor ıkınma dedi eeee ama gelmiş boğazıma kadar siz de benden hepsini aynı anda istemeyin bayılıcam şimdi dedim hemşire de sağ olsun kolunu mıncıkladım durdum transfer boyunca kaçırmayayım altıma diye hiç ses çıkartmadı bana transfer ederken ve rahmi yıkarken bir de o makine takılırken hiiiç ama hiç acımadı merak etmeyin rahat olun yani. En zoru o sıkışıklık zaten odaya gitmeden yaptırıcaz sana çişini merak etme dediler ve işlem biter bitmez taktılar sondayı. Kız ben yapmışım bitmiş haberim yok sanıyorum ki o aleti çıkardı diye o sıkışıklığım gitti diyorum ki hemşireye o aleti çıkartınca rahatladım valla sondaya falan gerek yok ben şu an 1 sene tuvalete gitmesem gitmem diyorum hemşire de ohooooo tabii gitmezsin biz sondayı taktık sende çişini çoktan yaptın dedi ben şok
Yaaa Allahım yaaa aaa okurken gulmekten öldümyaaa vallahi ağlanacak halimize gülüyor muyuz bilmiyorum ama çok şükür seninki bitti gitti darisi ben gibi bekleyenlere. Rabbim gönlündekinden daha güzelini versin
Oh oh oh aman ne güzel bir de baskı uygulanasin tam katmerli olur. Sonucun ne zaman belli olacak canım. İnşallah çektiklerimize değer hayirlisyla kuzularımizi kavuşuruz.
Peki hiç belirtin varmı canımBu cuma test günüm 2 gün kaldıbeklemek çok zor İnşaAllah Rabbim bizlere de anne olabilmeyi nasip eder
Okadar kalırsa sukrederim. Tabı insan en kötüsünü dusuniyoİnşaAllah canım ama düşse bile halâ 6 tane var bence 3-4 tanesi sana kalır düşse bile ama temennimiz düşmemesi tabii ki
Okadar kalırsa sukrederim. Tabı insan en kötüsünü dusuniyo
Peki hiç belirtin varmı canım
Yada ağrın yada kanaman sancın oldu mu ?
İki hafta önce transfer olan bı arkadaşım her an adet olcakmisim gibi hissediyorum dedi. O pozitifi gördü. İnşallah sende hayırlısıyla görürsün canımKanamam olmadı ama transferden sonrakii 7. Gün sabahı itibari ile mide bulantılarım olmaya başladı ilaçlardan mı bilmiyorum ama sabahları kalktığımda ve gün içerisinde kısa kısa vuruyor bulantı sonra geçiyor, bel ağrım var birde adet olacakmışım gibi hafif sancılar giriyor kasıklarıma oda ara ara oluyor. Tüm bunlar kullandığımız ilaçlardan ve iğnelerden de oluyormuş ama o yüzden gebeliğe yormadım hiç. Göğüs hassasiiyeti yok birde bende o yüzden diğer yaşadıklarımın ilaçlardan olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?