2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Canım benim 3 yumurtam toplanmıştı sadece 1 tane kaldı elimde onuda transfer ettirdik. Senin kaç yumurtan var? Hangi aşamadasın şuan?
9 yumurta toplanmıştı. 8i olgunmus yani 8ini dollemisler.
6tane var şuan. Bugün 2.gun. yarın haber vercekler.
İnşallah düşmez

Oh oh oh aman ne güzel bir de baskı uygulanasin tam katmerli olur. Sonucun ne zaman belli olacak canım. İnşallah çektiklerimize değer hayirlisyla kuzularımizi kavuşuruz.

Yaaa Allahım yaaa aaa okurken gulmekten öldüm yaaa vallahi ağlanacak halimize gülüyor muyuz bilmiyorum ama çok şükür seninki bitti gitti darisi ben gibi bekleyenlere. Rabbim gönlündekinden daha güzelini versin

Yaaa Allahım yaaa aaa okurken gulmekten öldüm yaaa vallahi ağlanacak halimize gülüyor muyuz bilmiyorum ama çok şükür seninki bitti gitti darisi ben gibi bekleyenlere. Rabbim gönlündekinden daha güzelini versin

Ah sorma neler neler İnşaAllah kolayca atlatırsın canım sen ve transferi olacak olan herkes Amin canım güzel duan için teşekkür ederim umarım seninde herşey gönlüne göre olur

Oh oh oh aman ne güzel bir de baskı uygulanasin tam katmerli olur. Sonucun ne zaman belli olacak canım. İnşallah çektiklerimize değer hayirlisyla kuzularımizi kavuşuruz.

Bu cuma test günüm 2 gün kaldı beklemek çok zor İnşaAllah Rabbim bizlere de anne olabilmeyi nasip eder

Okadar kalırsa sukrederim. Tabı insan en kötüsünü dusuniyo

Aynen çok iyi anlıyorum seni. Sadece 3 yumurtası olup 2 tanesi döllenip elinde sadece1 tane yumurtası olan biiri olarak söylüyorum maşallah şuan ki yumurta sayın da iyi bence çokta umutsuz olma pozitif düşün, kendini strese sokma

Kızlar kaç gün iğne yaptıktan sonra yumurtanız toplandı? Ben bugün 5ci gonalf iğnemi yaptırdım yarın ilk kontrolüm olucak yumurtalara vakmak için

Peki hiç belirtin varmı canım
Yada ağrın yada kanaman sancın oldu mu ?

Kanamam olmadı ama transferden sonrakii 7. Gün sabahı itibari ile mide bulantılarım olmaya başladı ilaçlardan mı bilmiyorum ama sabahları kalktığımda ve gün içerisinde kısa kısa vuruyor bulantı sonra geçiyor, bel ağrım var birde adet olacakmışım gibi hafif sancılar giriyor kasıklarıma oda ara ara oluyor. Tüm bunlar kullandığımız ilaçlardan ve iğnelerden de oluyormuş ama o yüzden gebeliğe yormadım hiç. Göğüs hassasiiyeti yok birde bende o yüzden diğer yaşadıklarımın ilaçlardan olduğunu düşünüyorum

İki hafta önce transfer olan bı arkadaşım her an adet olcakmisim gibi hissediyorum dedi. O pozitifi gördü. İnşallah sende hayırlısıyla görürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…