- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi cennethbahcesi
-
İki hafta önce transfer olan bı arkadaşım her an adet olcakmisim gibi hissediyorum dedi. O pozitifi gördü. İnşallah sende hayırlısıyla görürsün canım
7.gun çatlatma iğnesi yaptım.Kızlar kaç gün iğne yaptıktan sonra yumurtanız toplandı? Ben bugün 5ci gonalf iğnemi yaptırdım yarın ilk kontrolüm olucak yumurtalara vakmak için
Gonalf hangi dozla kullandınız acaba?7.gun çatlatma iğnesi yaptım.
9.gun yumurtam toplandı
Canım çok çok çok amin gönülden amin ama hayirlisyla olsun Rabbim yanlış dua ettirmesinBu cuma test günüm 2 gün kaldıbeklemek çok zor İnşaAllah Rabbim bizlere de anne olabilmeyi nasip eder
Canım herkeste farklı olmuyormuş ben 8 gün kullandim. Bugün çatlatma iğnesi yapacağım. Cuma toplanacak inşallah.yumurtanin büyüme durumuna bagli sanırım.Kızlar kaç gün iğne yaptıktan sonra yumurtanız toplandı? Ben bugün 5ci gonalf iğnemi yaptırdım yarın ilk kontrolüm olucak yumurtalara vakmak için
Ayy inşallah güzel sonuçlar alırsınızCanım herkeste farklı olmuyormuş ben 8 gün kullandim. Bugün çatlatma iğnesi yapacağım. Cuma toplanacak inşallah.yumurtanin büyüme durumuna bagli sanırım.
Ben menopur kullandım. 225 dozGonalf hangi dozla kullandınız acaba?
Canım çok çok çok amin gönülden amin ama hayirlisyla olsun Rabbim yanlış dua ettirmesin
Burdan bı arkadaş da opudan 5 gün snra regl olmuştu. Zten opudan 7gun snra regl başlayabilir denmişti bana. Taze transfer olmayacaksa sorun yok bence.Kizlar yumurta toplamanin 6. günü bugün ve adet oldum. Bu normal mi ? Hayatımda ilk defa erken adet oldum. Adetlerim cok düzenlidir. Opu ile bi ilgisi yoktur degil mi ? Cünkü opudan sonra 3 kere cok az pembemsi akinti gibi geldi baska da bisey olmadı. Bu bildiginiz adet agrisi ve adet kanamasi
Bnim ikinci adetimle olacakYok canim dondurulmus olacak iste adetin 3. günü gel demislerdi. Aradim ulasamadim tekrar arayip söyleyip cumartesiye randevu alicam bakalim. Erken olunca bi korktum noluyo diyeeşimde denizci yalnizim bi panikledim
Canım Allah en yakın en hayırlı zamanda seninde yimurtalarini büyütsün sağlıklı embiryolarin olsundualarım hepinizin sağlıkla yumurtalarının döllenmesi nihayetinde bebeklerinizi kucağınıza almanız için. ben bu ay iğnelerime başlamıştım 3 yumurtam vardı daha ilk kontrolde iğnelerin 5. gününde iki yumurtam gitmiş 1i de aşırı büyümüş sağlıksız dedi dr ve iğneleri bıraktırdı. bu ayı pas geçtik yani. kıskanmak değil canı yürekten söylüyorum ağlanacak halde değil imrenilecek haldesiniz Allah emeklerinizi istekleriniz boşa çıkartmasın
Merhabalatir bende istanbul çekmeköyde oturuyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum ama nerde ve kime yaptıracağıma karar veremedim acaba bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?Merhaba.
Bu ay tüp bebege baslayacak arkadaslar. toplanalım. Hangi merkezlere gidiyorsunuz. Gorusmelerınızı yaptınız mı. Hastane doktor tavsıyelerınız var mı ?
Ben memorıalde randevu aldım. Günseli hanım doktorum olacak inşallah. İlk denemem
Ben memorialde yaptırıyorum canım. Burda yaptirmasaydim bahcecide yaptirirdim.Merhabalatir bende istanbul çekmeköyde oturuyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum ama nerde ve kime yaptıracağıma karar veremedim acaba bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
300 kullandım 9 gün. 11 gün toplandıGonalf hangi dozla kullandınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?