- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Bende ve eşimde bi sıkıntı yok hsgde tüpler açık 3 yıldır olmadı daha önce baskentte esra hanıma gittim ama orda tüp bebek denemedimCanım öncelikle senden bir takım testler istenir ts değeri d vitamini vs rahim filmi istenir. Eşinin sperm testine bakılır. Alttan muayene eder rahmin şekline bakar kist var mı vs ona bakar. Sonra süreç belirlenir. Her şey yolunda giderse adetin 2 günü tedavşye başlanır kişiye özel doz ayarlanır hergün belli saatte göbekten iğne olursun. Bu aralarda seni tekrar çağırır yumurtalara bakar kan alır duruma göre aynı doz veya farklı dozda devam edersin. Tedavi süresi kişiye göre değişir ama opu yani yumurta toplama ortalama 12 gün sürer. Sonraki süreç döllenme ve embiryonun kaçıncı güne kadar devam ettiği. Kimi 3.gün transfer eder kimi 5.gün ona doktor karar verir. Bülent beyin ilk muayenesi 600 TL tüp bebek 8750 ilaçlar ortalama 3000 civarı
Kendi özel kliniği bar canım görüşme orada oluyor opu vs acıbademde oluyor. Acıbadem in lab oluyor embiryo larCok tesekkur ederim canm hangi hastanede yapıyor peki
Tüm evrakları götür yanında canım tahlilleri rahim filmini yakın zamanda verilerin sperm örneğiniBende ve eşimde bi sıkıntı yok hsgde tüpler açık 3 yıldır olmadı daha önce baskentte esra hanıma gittim ama orda tüp bebek denemedim
Adetin 2.günümü gitti sen çok tesekkur ederım bu arada hakkını helal et,Tüm evrakları götür yanında canım tahlilleri rahim filmini yakın zamanda verilerin sperm örneğini
Canım ne demek tabiki helal olsun ben canım görüşme yapmak için adetim bitti gittim. Tahliller vs baktı vitamin yazdı 2 aydır vltamin kullanıyorum bu adetle başlıyoruz. Ben mart ayında negatif aldım. Başkentte erhan şimşek ti doktorum maalesef memnun kalmadım sonra Bülent beye gittim yumurta kiyesi için takviye yazdı balık yağı q10 biesteron d vştamini onları kullandım 2 ay adeti bekliyorım şimdi 4 gün sonra vs olurum gonalf başlıcazAdetin 2.günümü gitti sen çok tesekkur ederım bu arada hakkını helal et,
Çok yoğunsa doktorunuza durumu bildirin canım belki dozu azaltırMerionel ve fostimon kullanıyorum bugün 5. Günümde. Bir de bugün ve yarın kullanmam için ayrıca yumurta çatlamasını engelleyici iğne yapıyorum. Fakat akıntılarım olmaya başladı acaba Çatlıyorlar mı ki ? Sizde de akıntılar olmuş muydu sanki ovulasyon evresindeki gibi akıntı
Hakkımızda hayırlısı olsun canm benide haberdar edersen sevinirim inşallah bu kez güzel haberler alırsın rabbim herseyi hayırlısını versin inşallah,Canım ne demek tabiki helal olsun ben canım görüşme yapmak için adetim bitti gittim. Tahliller vs baktı vitamin yazdı 2 aydır vltamin kullanıyorum bu adetle başlıyoruz. Ben mart ayında negatif aldım. Başkentte erhan şimşek ti doktorum maalesef memnun kalmadım sonra Bülent beye gittim yumurta kiyesi için takviye yazdı balık yağı q10 biesteron d vştamini onları kullandım 2 ay adeti bekliyorım şimdi 4 gün sonra vs olurum gonalf başlıcaz
Canım ben tüp bebek yaptırmadım daha ama aşılama yaptırdım 2 kez. İlk aşılamada hiçbir şey hissetmedim olumsuz oldu .ikinci de bütün belirtileri yaşadım hatta idrarda pozitif çıktı 13.günü ama kanda negatif çıktı . Yani anlayacağın belirti bekleme hiç belli olmaz stres yapma hiç kolay değil biliyorum ama kendini dinlemeyi bırak Allah ım nasıp etsinKızlaar nasılsınız herhangi bir belirti yaşayan var mı? Bugün 6. Günüm hiçbir belirti yok arada kasık ağrılarım oluyor birde kendimi hiç hamile olarak hissedemiyorum garip bir his
Amin canım benim inşallah kimyasal gebelik mi yaşadın acabaCanım ben tüp bebek yaptırmadım daha ama aşılama yaptırdım 2 kez. İlk aşılamada hiçbir şey hissetmedim olumsuz oldu .ikinci de bütün belirtileri yaşadım hatta idrarda pozitif çıktı 13.günü ama kanda negatif çıktı . Yani anlayacağın belirti bekleme hiç belli olmaz stres yapma hiç kolay değil biliyorum ama kendini dinlemeyi bırak Allah ım nasıp etsin
Yok canım benim idrarda pozitif çıkıyor ama kanda hiç çıkmadıAmin canım benim inşallah kimyasal gebelik mi yaşadın acabaüzüldüm
İlaçların etkisinden o zaten ovitrelle idrarda pozitif gösteriyor şuan peki tedavi mi görüyorsunYok canım benim idrarda pozitif çıkıyor ama kanda hiç çıkmadı ☹
Şimdi tüp bebek raporu aşamasındayız daha . Korona olduğu için rapor çıkarmıyorlarmış normalde eğer orda tüp bebeği yaptırırsak öyle çıkarırlarmış üniversite hastenesinde ilk kez yaptıracağız korkularım var ama mecbur beklemek istemiyorum artıkİlaçların etkisinden o zaten ovitrelle idrarda pozitif gösteriyor şuan peki tedavi mi görüyorsun
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah korkma kötü düşünme beklemek zor evet ama sabırlı olmak zorundayız o gün gelip çatana kadar beslenmene dikkat et vucüdunu hazırla Allahın izniyle tez vakitte kavuşalımmŞimdi tüp bebek raporu aşamasındayız daha . Korona olduğu için rapor çıkarmıyorlarmış normalde eğer orda tüp bebeği yaptırırsak öyle çıkarırlarmış üniversite hastenesinde ilk kez yaptıracağız korkularım var ama mecbur beklemek istemiyorum artık ☹
İnşallah canım hepimizAnladım canım hayırlısı olsun inşallah korkma kötü düşünme beklemek zor evet ama sabırlı olmak zorundayız o gün gelip çatana kadar beslenmene dikkat et vucüdunu hazırla Allahın izniyle tez vakitte kavuşalımm
Adetin 3. Günü çağırdıysa direk tedaviye başlar canım tahlil sonuçların da uygunsa başlanır hemenn rapor da çıkarsa inşallahİnşallah canım hepimizadetin 3. Günü gidip bi hormon testi vereceğim sonra rapor çıkacak inşallah ama bir dahaki ayı mı yine bekleyeceğim acaba . Diğer adeti mi yoksa hormon tahliliyle birlikte başlar mı nasıl olacak bilmiyorum çevremde öyle tüp bebek yaptıranda yok varsa bile herkesten habersiz yaptıracağız onun için beni biraz aydınlatabilir misin
Adetin 3. Günü çağırdıysa direk tedaviye başlar canım tahlil sonuçların da uygunsa başlanır hemenn rapor da çıkarsa inşallah
Bende bu hafta içi doktora gideceğim hormon tahlillerim eskidi hsg vb var da yeni hormonlari tekrarlar galiba. Randevu günü ilk adet günüm olacak muhtemelen. Öyle olunca hormonlar cikana kadar bu ay birşey yapilmamis olur herhalde benim deİnşallah canım hepimizadetin 3. Günü gidip bi hormon testi vereceğim sonra rapor çıkacak inşallah ama bir dahaki ayı mı yine bekleyeceğim acaba . Diğer adeti mi yoksa hormon tahliliyle birlikte başlar mı nasıl olacak bilmiyorum çevremde öyle tüp bebek yaptıranda yok varsa bile herkesten habersiz yaptıracağız onun için beni biraz aydınlatabilir misin
Hormon testlerim benim 2 yol önceydi. Değişir mi değerler dedim . Pek değişmez dedi. Ben direkt tedaviye başladımBende bu hafta içi doktora gideceğim hormon tahlillerim eskidi hsg vb var da yeni hormonlari tekrarlar galiba. Randevu günü ilk adet günüm olacak muhtemelen. Öyle olunca hormonlar cikana kadar bu ay birşey yapilmamis olur herhalde benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?