2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Cok sagol bilgiler icin
Insallah bize de umut olursun .. ben de cem ficici ile demirel arasindayim, bilirsin insan gercekten karar vermekte zorlaniyor, ben de korona da gidilmez diye tedirgin oluyordum test tedbirleri bence cok yerinde olmus
Ben daha baslayamadim toparlanip birturlu
Guzel haberler aliriz umarim hepberaber

Selam kızlar. Dün transferim yapılmıştı. Şuan belimde ağrılar başladı. Korkacak bişey yoktur dimi?
Hayırlı olsun benimde dün yapıldı. İnşallah pozitif alırız ikimizde ilk denemeniz mi?Bel agrısı bendede oldu bence yattığımız için. Otururken bile uzanarak oturuyoruz bele yük biniyo. Belirti için erken

İnşAllah canım. Ben çok ta yatmıyorum aslında. Bazen oluyor ağrılarım olunca. Sizde kaç embriyo oldu?

Hadi hayırlısı canım benim de 24 haziran adet tarihim başlıcaz inşallah bizde bakalım nasıl olacak inşallah iyi olur hepimiz için

Korona da bizi buldu,genetik testlerimizi bekledik gerçi biz.inşallah biter şu korona da rahatlarız..Inşallah sen de en kısa zamanda başlayıp pozitif sonuç alırsın. Sizde sorun neydi?

Ben adanada Bülent haydardedeoğlu ile başlıyorum canım uzun protokol perşembe lucrin vurulcam sonrada adetin 3.günü normal iğnelere başlıcam
Merhaba tedavi nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır bende Bülent beye gitmeyi düşünüyorum nasıl biraz bahsedermisiniz?

Bu adet bitimimde ben de impry basladim bakalim neler olacak paylasirim mutlaka etkilerini
Gectigimiz aylarda saf arisutu 2 kucuk tukettim bitti, taze polen propolis d vitamin damlaya devam ediyorum
omepa da bitti simdi imprly alinca onu almadim 3 ay vit takviye anlaminda sadece bunu kullaniyim diyorum , hasimato var karismasin cok hormonlar anlaminda tedbiren..bir de ben bi ara cok vitamin kullanmistim test yapilmisti demir ferritin b12 vss..
Doktor b12 600lere yakin gorunce ne ictiniz bu kadar demisti o donembiraz kesseniz mi filan.
Dikkatle dedigin gibi canim vucudumuzun ihtiyacina gore alir ve devamina olcumlerle karar verilir
Ve mutlu sona erisiriz insallah

Âmin tesekkür ederim
Gecevlendim,ileri yas one suruluyor yumurtalar otomatik kalitesizdir deniliyor bir klasik..agizlarindan balll damliyorr hani
Baska da sorun yoktu cok sukur ( tiroid cikmisti tahlillerde o kontrol altinda)
1 deneme icinde 2 transfer oldu ilki taze negatif 2.donmus pozitif olmustu, 8.haftada kalbi durdu 6ay once ..sonra da pandemidonemi girdi

Merhaba tedavi nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır bende Bülent beye gitmeyi düşünüyorum nasıl biraz bahsedermisiniz?
Adetin 16.günü lucrin iğne vuruldum canım uzun protokol da adetin bu günlerince lucrin iğne oluyormuş sun. Adı uzun protokol ama kısa protokol dan tek farkı bu adetini bekliyorım canım 2.günü gonalf le başlıcam canım ben şimdilik memnunum canım. Sormak istediğin bir şey varsa sor söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…