- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
- 103
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Cok sagol bilgiler icinSağol canım..Ben iki dr.arasinda kalmıştım, Cem Çelik ve Cem Demirel, Cem Çelik de çok iyi diye duydum,bir de bir tanıdığımin çocuğu olmuyordu ,17 sene sonra çocuk sahibi oldu onun sayesinde..Cem Demirele de eşimin arkadaşı gitmiş, onların sorunu bizimle aynı, gebe kalmakta sıkıntı yok ,genetik bozukluk,onlar ikinci çocuklarını Cem Demirel de sağlıklı bir şekilde kucaklarına almışlar, tavsiyeleri üzerine gittik,ilk yaklaşım iyiydi,muayene etti, Hatice hanıma da sorularımızı sorduk ,o da ayrıntılı bir şekilde anlattı sağolsun. Bir kere gittik biz mart ayında, haziran sonundaki adetimle gitcez,korona testi yapacaklarmış,ertesi gün çıkıyormuş, temiz gelirse başlarız dediler.Biz genetik hastalığımizi biliyoruz ,o hastalığa bakılacak, o biraz maliyetli 2.160 dolar,bir de çok görülen sendromlara bakilacak down gibi,o da embriyo başına 290 dolar.Ona kac embriyo istersek o kadar gönderiyormuşuz.
Hayırlı olsun benimde dün yapıldı. İnşallah pozitif alırız ikimizdeSelam kızlar. Dün transferim yapılmıştı. Şuan belimde ağrılar başladı. Korkacak bişey yoktur dimi?
İnşAllah canım. Ben çok ta yatmıyorum aslında. Bazen oluyor ağrılarım olunca. Sizde kaç embriyo oldu?Hayırlı olsun benimde dün yapıldı. İnşallah pozitif alırız ikimizdeilk denemeniz mi?Bel agrısı bendede oldu bence yattığımız için. Otururken bile uzanarak oturuyoruz bele yük biniyo. Belirti için erken
Kan dolaşımı için kısa yürüyüşler yapılmalı canım doğruSürekli yatmakta iyi değiill
Hadi hayırlısı canım benim de 24 haziran adet tarihim başlıcaz inşallah bizde bakalım nasıl olacak inşallah iyi olur hepimiz içinİlkinde hiç döllenme olmadı,7 yumurta vardı, 4-5ay aradan sonra havuz yapalım dedik bu sefer donduruldu. Her ay aynı sayı ve kalite olmuyormuş ama ben takviye nın faydası diyorum özellikle ımprly..özelde tedaviyle bebegıne kavusan arkadasım bana tavsıye ettı, ayrıca 40yaşından sonra anne olmaya çalısan lar diye konu var orayı okuyun çok bilgi edindim ordan, ve arısütü bal polen cok faydası var, ben ımprly iyi derim ama başkası teatrıo yada astalife kullanmıştır doktor Deılım ama doktora sordum takviye vermedi malesef. ☹ Prowomen di sadece tavsiyesi ama eksikti bence. Bıdaha oraya gitmedim iyide oldu. Burdan okuduklarımı harmanladım, arkadasıma sordum ımprly, omepa Q10, balık yagı,arısutu bal polen, sıgara yok ve Akdeniz usulü beslenme bunlar onemlı. Hepsını birebir yapamadım ama ımprly - promotıl women ikilisine devam ettim.
Bu ay tedaviye baslıyorum streste etken.
Ayni gun transferimiz olmus.. sonuclari iyi olsun insallah alah nasip etsinSelam kızlar. Dün transferim yapılmıştı. Şuan belimde ağrılar başladı. Korkacak bişey yoktur dimi?
Yok canım rahat ol düşünme böyle şeyleri daha çok erken bel ağrının transferle bi alakası olduğunu düşünmüyorum yeni olduğu için.. benimde bugün 4. Günüm beklemek çok yoruyor insanıı
[/QUOTE
Allah hayirlisiyla pozitif gormeyi nasip etsin insallah hepimize
Korona da bizi buldu,genetik testlerimizi bekledik gerçi biz.inşallah biter şu korona da rahatlarız..Inşallah sen de en kısa zamanda başlayıp pozitif sonuç alırsın. Sizde sorun neydi?Cok sagol bilgiler icin
Insallah bize de umut olursun .. ben de cem ficici ile demirel arasindayim, bilirsin insan gercekten karar vermekte zorlaniyor, ben de korona da gidilmez diye tedirgin oluyordum test tedbirleri bence cok yerinde olmus
Ben daha baslayamadim toparlanip birturlu
Guzel haberler aliriz umarim hepberaber
İnşAllah canımAyni gun transferimiz olmus.. sonuclari iyi olsun insallah alah nasip etsin
Merhaba tedavi nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır bende Bülent beye gitmeyi düşünüyorum nasıl biraz bahsedermisiniz?Ben adanada Bülent haydardedeoğlu ile başlıyorum canım uzun protokol perşembe lucrin vurulcam sonrada adetin 3.günü normal iğnelere başlıcam
Bu adet bitimimde ben de impry basladim bakalim neler olacak paylasirim mutlaka etkileriniİlkinde hiç döllenme olmadı,7 yumurta vardı, 4-5ay aradan sonra havuz yapalım dedik bu sefer donduruldu. Her ay aynı sayı ve kalite olmuyormuş ama ben takviye nın faydası diyorum özellikle ımprly..özelde tedaviyle bebegıne kavusan arkadasım bana tavsıye ettı, ayrıca 40yaşından sonra anne olmaya çalısan lar diye konu var orayı okuyun çok bilgi edindim ordan, ve arısütü bal polen cok faydası var, ben ımprly iyi derim ama başkası teatrıo yada astalife kullanmıştır doktor Deılım ama doktora sordum takviye vermedi malesef. ☹ Prowomen di sadece tavsiyesi ama eksikti bence. Bıdaha oraya gitmedim iyide oldu. Burdan okuduklarımı harmanladım, arkadasıma sordum ımprly, omepa Q10, balık yagı,arısutu bal polen, sıgara yok ve Akdeniz usulü beslenme bunlar onemlı. Hepsını birebir yapamadım ama ımprly - promotıl women ikilisine devam ettim.
Bu ay tedaviye baslıyorum streste etken.
Evet canim 30 unda kan vericem ben deİnşAllah canımseni de mi ayın 30una kan testine yazdılar?
Ayy inşAllah ikimiz de güzel haberler veririz canımm yaaEvet canim 30 unda kan vericem ben de
Adetin 16.günü lucrin iğne vuruldum canım uzun protokol da adetin bu günlerince lucrin iğne oluyormuş sun. Adı uzun protokol ama kısa protokol dan tek farkı bu adetini bekliyorım canım 2.günü gonalf le başlıcam canım ben şimdilik memnunum canım. Sormak istediğin bir şey varsa sor söylerimMerhaba tedavi nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır bende Bülent beye gitmeyi düşünüyorum nasıl biraz bahsedermisiniz?
Canım inşallah bir dahaki sefere pozitif olur. Donmuş var mıKızlar benim bugün 9.günümdü kan testi yaptırdım sonuç 1.65 negatif yani
Var canım donmuş kenarda 4 tane ama yapmıcam hemen ara veriyorum bugün itibari ileCanım inşallah bir dahaki sefere pozitif olur. Donmuş var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?