- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Canım benim dün yumurtalar toplandı 15 tane toplandı 8 tanesi işleme alınmış 7 tanesi döllenmis az mı çok korkuyorumAdetin 16.günü lucrin iğne vuruldum canım uzun protokol da adetin bu günlerince lucrin iğne oluyormuş sun. Adı uzun protokol ama kısa protokol dan tek farkı bu adetini bekliyorım canım 2.günü gonalf le başlıcam canım ben şimdilik memnunum canım. Sormak istediğin bir şey varsa sor söylerim
Hiç sayıya takılma canım 1 tane bile yeterliCanım benim dün yumurtalar toplandı 15 tane toplandı 8 tanesi işleme alınmış 7 tanesi döllenmis az mı çok korkuyorum
Arkadaşımın 8 yumurta çıktı 8 i de 5.güne gitti canımCanım benim dün yumurtalar toplandı 15 tane toplandı 8 tanesi işleme alınmış 7 tanesi döllenmis az mı çok korkuyorum
Ya insallah çok korkuyorumArkadaşımın 8 yumurta çıktı 8 i de 5.güne gitti canım
Kafa dinle canım hayırlısı ile kendini hazır hissedince denersin ben mart ayında negatif almıştım. Donmuş ta yok. Bu ay tekrar başladım. Embiryo kalitel erin nasılVar canım donmuş kenarda 4 tane ama yapmıcam hemen ara veriyorum bugün itibari ile
Bol dua et canım gayet iyi yumurtaşarın. E2 değerin kaçtıYa insallah çok korkuyorumiyi diyorlar ama üşte içim içimi yiyor insallah benimkiler de gider
Toplamadan önceki gün 2400 düBol dua et canım gayet iyi yumurtaşarın. E2 değerin kaçtı
Meraba, benim tek yumurtam oluştuİlk başlarken kaç yumurtam olduğunu söylemedi doktor. Yarın söyler diye düşünüyorum. İlk tüp bebek denememde 8 tane toplanmıştı 1. Tane 5. Güne kaldı ama oda tutmadı.Hayırlısı bakalım bu sefer kucaklarımız dolar inşallah
2 gün diye biliyorum canımMeraba, benim tek yumurtam oluştu ☹ dün toplama işlemi yapıldı. Bugün doktorum aradı ve şuan döllenme yok yarını beklicez dedi. Kaç güne kadar döllenme umudu var biliyor musunuz??
Normal mi kuzum benim bilgim yok daBol dua et canım gayet iyi yumurtaşarın. E2 değerin kaçtı
Teşekkürler içimi rahatlattın2 gün diye biliyorum canım
Amin canım mutlu haberi alırsın inşallahTeşekkürler içimi rahatlattınEpey moralim bozulmuştu. Allah herkese anneliği tattırsın..
Çok iyi canım şöyle diyorlar her 200 250 değere e bir yumurta diyorlar 2400 e yani kaliteli sanırım 9 yumurta demek senin de o civarda döllenmiş kaliteli olur büyük ihtimalleNormal mi kuzum benim bilgim yok da
7 dollendi kuzum insallahÇok iyi canım şöyle diyorlar her 200 250 değere e bir yumurta diyorlar 2400 e yani kaliteli sanırım 9 yumurta demek senin de o civarda döllenmiş kaliteli olur büyük ihtimalle
Haber et bize de durumları canım7 dollendi kuzum insallah
Tamam kuzum pazartesş arayacaklar tekrar haber veririmHaber et bize de durumları canım
Meraba, benim tek yumurtam oluştu ☹ dün toplama işlemi yapıldı. Bugün doktorum aradı ve şuan döllenme yok yarını beklicez dedi. Kaç güne kadar döllenme umudu var biliyor musunuz??
Ben ilk kez gidicem ve ilk tüp bebek tedavim olucak herşeyi okadar çok merak ediyorum ve korkuyorum ki.. Umarım seninki de en güzel haberlerle sonuçlanırMerhaba tedavi nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır bende Bülent beye gitmeyi düşünüyorum nasıl biraz bahsedermisiniz?
Canım öncelikle senden bir takım testler istenir ts değeri d vitamini vs rahim filmi istenir. Eşinin sperm testine bakılır. Alttan muayene eder rahmin şekline bakar kist var mı vs ona bakar. Sonra süreç belirlenir. Her şey yolunda giderse adetin 2 günü tedavşye başlanır kişiye özel doz ayarlanır hergün belli saatte göbekten iğne olursun. Bu aralarda seni tekrar çağırır yumurtalara bakar kan alır duruma göre aynı doz veya farklı dozda devam edersin. Tedavi süresi kişiye göre değişir ama opu yani yumurta toplama ortalama 12 gün sürer. Sonraki süreç döllenme ve embiryonun kaçıncı güne kadar devam ettiği. Kimi 3.gün transfer eder kimi 5.gün ona doktor karar verir. Bülent beyin ilk muayenesi 600 TL tüp bebek 8750 ilaçlar ortalama 3000 civarıBen ilk kez gidicem ve ilk tüp bebek tedavim olucak herşeyi okadar çok merak ediyorum ve korkuyorum ki.. Umarım seninki de en güzel haberlerle sonuçlanır
Cok tesekkur ederim canm hangi hastanede yapıyor pekiCanım öncelikle senden bir takım testler istenir ts değeri d vitamini vs rahim filmi istenir. Eşinin sperm testine bakılır. Alttan muayene eder rahmin şekline bakar kist var mı vs ona bakar. Sonra süreç belirlenir. Her şey yolunda giderse adetin 2 günü tedavşye başlanır kişiye özel doz ayarlanır hergün belli saatte göbekten iğne olursun. Bu aralarda seni tekrar çağırır yumurtalara bakar kan alır duruma göre aynı doz veya farklı dozda devam edersin. Tedavi süresi kişiye göre değişir ama opu yani yumurta toplama ortalama 12 gün sürer. Sonraki süreç döllenme ve embiryonun kaçıncı güne kadar devam ettiği. Kimi 3.gün transfer eder kimi 5.gün ona doktor karar verir. Bülent beyin ilk muayenesi 600 TL tüp bebek 8750 ilaçlar ortalama 3000 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?