2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Canım benim dün yumurtalar toplandı 15 tane toplandı 8 tanesi işleme alınmış 7 tanesi döllenmis az mı çok korkuyorum

Meraba, benim tek yumurtam oluştu dün toplama işlemi yapıldı. Bugün doktorum aradı ve şuan döllenme yok yarını beklicez dedi. Kaç güne kadar döllenme umudu var biliyor musunuz??

Meraba, benim tek yumurtam oluştu ☹ dün toplama işlemi yapıldı. Bugün doktorum aradı ve şuan döllenme yok yarını beklicez dedi. Kaç güne kadar döllenme umudu var biliyor musunuz??

İlk 2 gün önemli diye biliyorum. Bazı embriyolar sonradan gelişme gösteriyor. Umarım sizinkide döllenip sağlıkla bölünür

Merhaba tedavi nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır bende Bülent beye gitmeyi düşünüyorum nasıl biraz bahsedermisiniz?
Ben ilk kez gidicem ve ilk tüp bebek tedavim olucak herşeyi okadar çok merak ediyorum ve korkuyorum ki.. Umarım seninki de en güzel haberlerle sonuçlanır

Ben ilk kez gidicem ve ilk tüp bebek tedavim olucak herşeyi okadar çok merak ediyorum ve korkuyorum ki.. Umarım seninki de en güzel haberlerle sonuçlanır
Canım öncelikle senden bir takım testler istenir ts değeri d vitamini vs rahim filmi istenir. Eşinin sperm testine bakılır. Alttan muayene eder rahmin şekline bakar kist var mı vs ona bakar. Sonra süreç belirlenir. Her şey yolunda giderse adetin 2 günü tedavşye başlanır kişiye özel doz ayarlanır hergün belli saatte göbekten iğne olursun. Bu aralarda seni tekrar çağırır yumurtalara bakar kan alır duruma göre aynı doz veya farklı dozda devam edersin. Tedavi süresi kişiye göre değişir ama opu yani yumurta toplama ortalama 12 gün sürer. Sonraki süreç döllenme ve embiryonun kaçıncı güne kadar devam ettiği. Kimi 3.gün transfer eder kimi 5.gün ona doktor karar verir. Bülent beyin ilk muayenesi 600 TL tüp bebek 8750 ilaçlar ortalama 3000 civarı

Cok tesekkur ederim canm hangi hastanede yapıyor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…