2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

İnşallah canım benim hayırlısını diliyorum.. bence illa bişey hisstemene gerek yok iyi düşün iyi olsun onun dışında bol kitap oku okumayı seviyorsan film izle müzik dinle kafanı oraya verme

Benim de adetlerim uzun sürerdi aynı şekilde 4.gün bitti doktora sorduğumda iğnelerden kaynaklı dedi hormon veriyorlar sonuçta

Kuzular yarın kontrolüm var .Ona göre opu tarihi belirlenecek .Perşembe veya cuma olur demişti doktorum.Şimdiden çok heyecanlıyım .

Merhaba ilk denemede 2 eöriyoyu nasıl yerleştirdiler yasak diye biliyorum

İnşallah canım .Hepimiz kavuşalım bir an önce bebeklerimize .İlk denemem olduğu için ayrı bir heyecan ve korku var içimde

Amin inşallah canım Korkma hiç anlamıcaksın zaten çok kolay bir işlem. İlk seferinde giderken bende çok tedirgindim bu defa daha rahattım. Hep dua okudum anestezi olana kadar. Sonra ağrı sızıda olmuyor pek. Adet ağrısı kadar zaten diğer günler embriyoları düşünmekten aklına ağrı gelmiyor bile

Merhaba nerede kime yaptırdınız bende aynı durumdayım sizinle ama yasal olmadığı için tek transfer oluyor nasıl 2 yaptılar merak ettım

Kızlar cuma sabah opu var .Şimdilik 10 tane olgun yumurtam varmış .bugün de Gonalf ve cetrodite kullanacağım .yarında cetrodite ve gece çatlatma yapacağım .Doktor çatlatmadan sonra sayı değişebilir dedi .Bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…