- 27 Kasım 2019
- 355
- 330
- 103
- 30
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
İnşallah canım benim hayırlısını diliyorum.. bence illa bişey hisstemene gerek yok iyi düşün iyi olsun onun dışında bol kitap oku okumayı seviyorsan film izle müzik dinle kafanı oraya vermeAmin canim agzindan bal damliyor insallah hepimizin sonuclari iyi olsunCok fazla hormon yukleniyor suanda vucudumuza boyle hissetmen cok normal ki ben de ufacik seyde ates topuna donuyorum.. ilkinde transfer sonrasi geldigimde eve hic umudum yoktu.. neden bilmiyorum ama istememistim ki hissetti tutmadi.. ikincide de asiri umutluydum hep iyi seyler dusundum yine olmadi.. acikcasi bu sefer ne hissedecegimi de cok kestiremiyorum yuregimden cok istiyorum ve test zamaninin gelmesini bekliyorum.. sakin kotu dusunme sen de artik bebis ya da bebisler kendileri biliyorlardir ne zaman geleceklerini vardir bir hayir de ❤
İnşallah canımAyy hadi insallah pozitif dersin hep birlikte kutlariz burada
Benim de adetlerim uzun sürerdi aynı şekilde 4.gün bitti doktora sorduğumda iğnelerden kaynaklı dedi hormon veriyorlar sonuçtaMerhaba iğnelere başladığımda adetimin 2. Günü idi ve bugün reglim bitti gibi 4. Gündeyim. Normalde 7-8 gün sürer. Bunu yaşadınız mı. Bir de iğneyi yaparken kanadı mı hiç sizde de yanlış mı yaptım acaba
Merhaba ilk denemede 2 eöriyoyu nasıl yerleştirdiler yasak diye biliyorumKendimden bahsedeyim size bir yıllık evliydim normal yolla denedik bebek sahibi olamadık eşimde morfoloji sıkıntılı bu sebeple sanırım hamile kalamıyorum 1yıl sonunda tüp bebek yaptırdım 2 embiryo transfer edildi biri tutundu bir kızım var. Kızım 2 yaşında kardeş istiyoruz. Mart ayında tüp bebek denemem oldu baştan sonra saçma sapan bir tedaviydi negatif sonuç aldım. Haziran ayında tüp bebek yaptıracaz tekrar uzun protokol olacak bu 11 haziran da lucrin iğne vurulcam adet tarihim 24 haziran bat tarihim yumurta toplama transfer vs derken temmuz ayında sanırım pozitif sonuç alırız :) kızım da da temmuz ayında pozitif almıştım inşallah bu da öyle olur. Ayrıca 6 cm rahmin dışında miyom var benim
Kuzular yarın kontrolüm var .Ona göre opu tarihi belirlenecek .Perşembe veya cuma olur demişti doktorum.Şimdiden çok heyecanlıyım .
İnşallah canım .Hepimiz kavuşalım bir an önce bebeklerimize .İlk denemem olduğu için ayrı bir heyecan ve korku var içimdeUmarım bol bol sağlıklı yumurtan toplanır canım. Bol şans şimdiden.
İnşallah canım .Hepimiz kavuşalım bir an önce bebeklerimize .İlk denemem olduğu için ayrı bir heyecan ve korku var içimde
Merhaba nerede kime yaptırdınız bende aynı durumdayım sizinle ama yasal olmadığı için tek transfer oluyor nasıl 2 yaptılar merak ettımKızlar merhabalar hepinizeBende kendimden bahsetmek istedim 25 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim normal yoldan ne yazık ki 1 yıl içinde olmadı bizde doktora gittik eşimde Morfoloji sorunu çıktı bende polikistik yapıdaymışım ve tüp bebek yapmaya karar verdik tüp bebek tedavisinin altında bi dozla gonalflara başladım 33 tane yumurtam oldu bunların 8 tanesi 1.kalite Rahmi dinlendirmek için bir ay ara verdik dondurulmuş embriyo ile dün transferim oldu şimdi gün sayıyorum 2 embriyo transfer edildi bu arada
Özel klinikti canım yerleştirdilerMerhaba ilk denemede 2 eöriyoyu nasıl yerleştirdiler yasak diye biliyorum
Yok 27 yaşındaydım canım özel klinikti koydular35 yaş üzeri ise 2 olabiliyor
Hayırlı haberler ile gel canımKuzular yarın kontrolüm var .Ona göre opu tarihi belirlenecek .Perşembe veya cuma olur demişti doktorum.Şimdiden çok heyecanlıyım .
Bende özele gidiyorum ama yapmadılarÖzel klinikti canım yerleştirdiler
Her kurumun çalışma şartı farklı canım ilk tedavimde 2 embiryo transfer edildi biri tuttu kızım var ikinci tedavi de adana başkentte gityim o kadar ısrar ettim 2 transfer etmedilerBende özele gidiyorum ama yapmadılar
Ben adana başkentte negatif aldım canım. Şuan Bülent haydardedeoğlu ile devam ediyorum özel kliniği varMerhaba, Adana başkentte ne aşamadasınız tedavinizin. Ben de Adana başkente gidiyorum henüz iğnelere yeni başladım.
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızdaHer kurumun çalışma şartı farklı canım ilk tedavimde 2 embiryo transfer edildi biri tuttu kızım var ikinci tedavi de adana başkentte gityim o kadar ısrar ettim 2 transfer etmediler
Bende adanaa başkentte tedavi oldum transferimin 8. Günü dua ediin kızlar ben ediyorum hepimize inanınMerhaba, Adana başkentte ne aşamadasınız tedavinizin. Ben de Adana başkente gidiyorum henüz iğnelere yeni başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?