- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Benim 2018 Nisan başında yaptirmisim. Keşke benden de istemese de direk ne yapılacaksa bir tedaviye baslasalarHormon testlerim benim 2 yol önceydi. Değişir mi değerler dedim . Pek değişmez dedi. Ben direkt tedaviye başladım
Merhaba canim, benim de 4. Gun bugun ama bi belirti yok, ben 2. Transferimde belirti hissetmistim bel agrisi, kasik agrisi vardi ama sonuc negatif oldu.. o yuzden bilmiyorum ben de sabirsizlikla test gununu bekliyorum.. sonu hayirli olsun daKızlaar nasılsınız herhangi bir belirti yaşayan var mı? Bugün 6. Günüm hiçbir belirti yok arada kasık ağrılarım oluyor birde kendimi hiç hamile olarak hissedemiyorum garip bir his
Aminnn canim insallahhhAyy inşAllah ikimiz de güzel haberler veririz canımm yaa
Anladım inşallah canım ozaman belirti aramayalım hiç sakin kalmak lazım bu benim ilk deneyimim umarım gerek kalmazMerhaba canim, benim de 4. Gun bugun ama bi belirti yok, ben 2. Transferimde belirti hissetmistim bel agrisi, kasik agrisi vardi ama sonuc negatif oldu.. o yuzden bilmiyorum ben de sabirsizlikla test gununu bekliyorum.. sonu hayirli olsun da
Canım ne zaman test yapacaksın 12.gün müAnladım canım hayırlısı olsun inşallah korkma kötü düşünme beklemek zor evet ama sabırlı olmak zorundayız o gün gelip çatana kadar beslenmene dikkat et vucüdunu hazırla Allahın izniyle tez vakitte kavuşalımm
Ilk 2 sinde 5. Gun embriyosuydu, bu sefer 2 embriyo birden transfer edildi biri 5. Biri 6. Gun.. bakalim.. dunya kadar yazi okudum forum okudum, gecemi gunduzume katarak okudum ama her kadinda farkli belirtiler var. ki cevremde opu dan tek yumurtasi toplanan ve onunla hamile kalan arkadasim bile var, dogurdu. Saglikla buyutsun.. gercekten biliyorum cok zor ama cok kafayi oraya takmamak lazim sanirim.. hep hayirlisi dedik.. yine oyle diyoruz.. hayirlisi olsun hepimiz hakkinda, manevi olarak cidden zor bir donem ki maddi olarak da ayni, allah hepimizin gonlune gore versin..Anladım inşallah canım ozaman belirti aramayalım hiç sakin kalmak lazım bu benim ilk deneyimim umarım gerek kalmazkaçıncı gün embriyosuydu senin?
10. Gün yap dediler 25inde yapmam gerekiyormuşCanım ne zaman test yapacaksın 12.gün mü
Güzel haber ile şenlendir topiği inşallah canım10. Gün yap dediler 25inde yapmam gerekiyormuş
Şansının fazla olduğunu ve miniklerinin seninle olduğunu düşünüyorum güzel haberler vereceksin bence.. inşallah Allahım sen bizimle birlikte tüm isteyenlerin yüzünü güldür(çoook amiiin) benim 3. Gün embriyosu saçma sapan bir durum oldu ya 5. Güne dondurulacak embriyom bile kaldı ama 3. Gün transfer yaptılar iyi düşünmeye Çalıyorum. Sanki adet olacakmışım gibi de belirtiler var aşırı sinirli ve gerginim her regli dönemine yakın böyle olurum dokunsalar ağlarım o dereceIlk 2 sinde 5. Gun embriyosuydu, bu sefer 2 embriyo birden transfer edildi biri 5. Biri 6. Gun.. bakalim.. dunya kadar yazi okudum forum okudum, gecemi gunduzume katarak okudum ama her kadinda farkli belirtiler var. ki cevremde opu dan tek yumurtasi toplanan ve onunla hamile kalan arkadasim bile var, dogurdu. Saglikla buyutsun.. gercekten biliyorum cok zor ama cok kafayi oraya takmamak lazim sanirim.. hep hayirlisi dedik.. yine oyle diyoruz.. hayirlisi olsun hepimiz hakkinda, manevi olarak cidden zor bir donem ki maddi olarak da ayni, allah hepimizin gonlune gore versin..
Çoook umutlu olduğum söylenemez inşallah amaGüzel haber ile şenlendir topiği inşallah canım
Bu arada negatif sonuçtan sonra hemen önümüzdeki aya dondurulmuş embriyo transfer ediliyor mu? Yoksa aradan zaman geçmesi mi lazım bilgin var mı?Güzel haber ile şenlendir topiği inşallah canım
Olsun sen beklentiyi azalt ama sonunda sevinç çığlıkları at inşallahÇoook umutlu olduğum söylenemez inşallah ama
Sende terapi gibisin amaa..Olsun sen beklentiyi azalt ama sonunda sevinç çığlıkları at inşallah
Her daim destek :)Sende terapi gibisin amaa..❤ sağol canım güzel dileklerin için inşallah
Hastanın isteği ve rahmin durumuna bağlı canım büyün ihtimalle 1 adet beklenirBu arada negatif sonuçtan sonra hemen önümüzdeki aya dondurulmuş embriyo transfer ediliyor mu? Yoksa aradan zaman geçmesi mi lazım bilgin var mı?
Anladım canım gerek kalmasın da inşallahHastanın isteği ve rahmin durumuna bağlı canım büyün ihtimalle 1 adet beklenir
Benimde hormon testlerim marttan kalma da var ama bu hastaneden de olsun dedi rapor düzenlemek için belgeleri toplayan kadın daha doktorla hiç görüşemedimHormon testlerim benim 2 yol önceydi. Değişir mi değerler dedim . Pek değişmez dedi. Ben direkt tedaviye başladım
Amin canim agzindan bal damliyor insallah hepimizin sonuclari iyi olsunŞansının fazla olduğunu ve miniklerinin seninle olduğunu düşünüyorum güzel haberler vereceksin bence.. inşallah Allahım sen bizimle birlikte tüm isteyenlerin yüzünü güldür(çoook amiiin) benim 3. Gün embriyosu saçma sapan bir durum oldu ya 5. Güne dondurulacak embriyom bile kaldı ama 3. Gün transfer yaptılar iyi düşünmeye Çalıyorum. Sanki adet olacakmışım gibi de belirtiler var aşırı sinirli ve gerginim her regli dönemine yakın böyle olurum dokunsalar ağlarım o derece
Ayy hadi insallah pozitif dersin hep birlikte kutlariz burada10. Gün yap dediler 25inde yapmam gerekiyormuş
Benim doktorum bana birakmisti ama ben psikolojik olarak ara vermek istedigim icin ara vermistik.. bi de baska tetkikler yaptik o arada.. tamamen rahimin durumu ve anne adayinin istegi sanirim onemli olan.Bu arada negatif sonuçtan sonra hemen önümüzdeki aya dondurulmuş embriyo transfer ediliyor mu? Yoksa aradan zaman geçmesi mi lazım bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?