2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Kızlaar nasılsınız herhangi bir belirti yaşayan var mı? Bugün 6. Günüm hiçbir belirti yok arada kasık ağrılarım oluyor birde kendimi hiç hamile olarak hissedemiyorum garip bir his
Merhaba canim, benim de 4. Gun bugun ama bi belirti yok, ben 2. Transferimde belirti hissetmistim bel agrisi, kasik agrisi vardi ama sonuc negatif oldu.. o yuzden bilmiyorum ben de sabirsizlikla test gununu bekliyorum.. sonu hayirli olsun da

Merhaba canim, benim de 4. Gun bugun ama bi belirti yok, ben 2. Transferimde belirti hissetmistim bel agrisi, kasik agrisi vardi ama sonuc negatif oldu.. o yuzden bilmiyorum ben de sabirsizlikla test gununu bekliyorum.. sonu hayirli olsun da
Anladım inşallah canım ozaman belirti aramayalım hiç sakin kalmak lazım bu benim ilk deneyimim umarım gerek kalmaz kaçıncı gün embriyosuydu senin?

Canım ne zaman test yapacaksın 12.gün mü

Anladım inşallah canım ozaman belirti aramayalım hiç sakin kalmak lazım bu benim ilk deneyimim umarım gerek kalmaz kaçıncı gün embriyosuydu senin?
Ilk 2 sinde 5. Gun embriyosuydu, bu sefer 2 embriyo birden transfer edildi biri 5. Biri 6. Gun.. bakalim.. dunya kadar yazi okudum forum okudum, gecemi gunduzume katarak okudum ama her kadinda farkli belirtiler var. ki cevremde opu dan tek yumurtasi toplanan ve onunla hamile kalan arkadasim bile var, dogurdu. Saglikla buyutsun.. gercekten biliyorum cok zor ama cok kafayi oraya takmamak lazim sanirim.. hep hayirlisi dedik.. yine oyle diyoruz.. hayirlisi olsun hepimiz hakkinda, manevi olarak cidden zor bir donem ki maddi olarak da ayni, allah hepimizin gonlune gore versin..

Şansının fazla olduğunu ve miniklerinin seninle olduğunu düşünüyorum güzel haberler vereceksin bence.. inşallah Allahım sen bizimle birlikte tüm isteyenlerin yüzünü güldür(çoook amiiin) benim 3. Gün embriyosu saçma sapan bir durum oldu ya 5. Güne dondurulacak embriyom bile kaldı ama 3. Gün transfer yaptılar iyi düşünmeye Çalıyorum. Sanki adet olacakmışım gibi de belirtiler var aşırı sinirli ve gerginim her regli dönemine yakın böyle olurum dokunsalar ağlarım o derece

Hormon testlerim benim 2 yol önceydi. Değişir mi değerler dedim . Pek değişmez dedi. Ben direkt tedaviye başladım
Benimde hormon testlerim marttan kalma da var ama bu hastaneden de olsun dedi rapor düzenlemek için belgeleri toplayan kadın daha doktorla hiç görüşemedim

Amin canim agzindan bal damliyor insallah hepimizin sonuclari iyi olsun Cok fazla hormon yukleniyor suanda vucudumuza boyle hissetmen cok normal ki ben de ufacik seyde ates topuna donuyorum.. ilkinde transfer sonrasi geldigimde eve hic umudum yoktu.. neden bilmiyorum ama istememistim ki hissetti tutmadi.. ikincide de asiri umutluydum hep iyi seyler dusundum yine olmadi.. acikcasi bu sefer ne hissedecegimi de cok kestiremiyorum yuregimden cok istiyorum ve test zamaninin gelmesini bekliyorum.. sakin kotu dusunme sen de artik bebis ya da bebisler kendileri biliyorlardir ne zaman geleceklerini vardir bir hayir de

Bu arada negatif sonuçtan sonra hemen önümüzdeki aya dondurulmuş embriyo transfer ediliyor mu? Yoksa aradan zaman geçmesi mi lazım bilgin var mı?
Benim doktorum bana birakmisti ama ben psikolojik olarak ara vermek istedigim icin ara vermistik.. bi de baska tetkikler yaptik o arada.. tamamen rahimin durumu ve anne adayinin istegi sanirim onemli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…