- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Hepsi kaliteli olur inşallah canımKızlar cuma sabah opu var .Şimdilik 10 tane olgun yumurtam varmış .bugün de Gonalf ve cetrodite kullanacağım .yarında cetrodite ve gece çatlatma yapacağım .Doktor çatlatmadan sonra sayı değişebilir dedi .Bakalım hayırlısı olsun
İnşallah canımHepsi kaliteli olur inşallah canım
Benim sayısını vermediler ama bende bugün gittim. Cuma opu var benimdeKızlar cuma sabah opu var .Şimdilik 10 tane olgun yumurtam varmış .bugün de Gonalf ve cetrodite kullanacağım .yarında cetrodite ve gece çatlatma yapacağım .Doktor çatlatmadan sonra sayı değişebilir dedi .Bakalım hayırlısı olsun
Önümüzdeki ay canım .Opudan sonraki ilk adetle başlayacakmışım hazırlıklara .Ben Gonalf. 225 kullanıyorum bide cetrodite vardı .Bugünde Gonalf bide cetrodite var.yarın cetrodite ve akşam 11 buçukta lucrin verdi bana .Ovitrelle vermedi anlamadımBenim sayısını vermediler ama bende bugün gittim. Cuma opu var benimde☺ Bugün merionel ve adını hatırlamadığım iğnem var:) 1 haftadır yapıyorum zaten onu. Yarında Sabah cetrodite Akşam 22:30 da ovitrelle ve başka bir iğne daha verdi. Senin ne zaman transfer yapacaklar belli mi
Benimde öteki aya olacak sanırım. Çünkü şuan hala sıvı var rahimde dedi daha bitmemiş kanamam. Şuan ilaçlarıma baktım bugün merionel ve fostimon. Yatın sabah cetrotide akşamda ovitrelle ve gonopety (doğru yazamamış olabilirim) Perşembe hiçbirşey yok . Bir de çatşamba perşembe endol diye bir hap verdi sabah akşamÖnümüzdeki ay canım .Opudan sonraki ilk adetle başlayacakmışım hazırlıklara .Ben Gonalf. 225 kullanıyorum bide cetrodite vardı .Bugünde Gonalf bide cetrodite var.yarın cetrodite ve akşam 11 buçukta lucrin verdi bana .Ovitrelle vermedi anlamadım
Bu arada bugünde cetrotide varmışBenimde öteki aya olacak sanırım. Çünkü şuan hala sıvı var rahimde dedi daha bitmemiş kanamam. Şuan ilaçlarıma baktım bugün merionel ve fostimon. Yatın sabah cetrotide akşamda ovitrelle ve gonopety (doğru yazamamış olabilirim) Perşembe hiçbirşey yok . Bir de çatşamba perşembe endol diye bir hap verdi sabah akşam
Perşembe bana da birşey yok .Bana neden ovitrelle vermedi anlamış değilimBenimde öteki aya olacak sanırım. Çünkü şuan hala sıvı var rahimde dedi daha bitmemiş kanamam. Şuan ilaçlarıma baktım bugün merionel ve fostimon. Yatın sabah cetrotide akşamda ovitrelle ve gonopety (doğru yazamamış olabilirim) Perşembe hiçbirşey yok . Bir de çatşamba perşembe endol diye bir hap verdi sabah akşam
Canım istediğini sorabilirsiniz hiç sıkıntı değil. Ben labaratuvarlarına güvenmiyorum genelde 3.gün embiryosu transferi yapıyorlar çevremde duyduğum çoğu insan öyleydi en azından. Doktorum çok ilgisizdi canım opu oldum odaya gelip bilgi vermedi. Transfer oldum çataldan kendim indim. Aşırı sıkışıktım transfer sonrası sürgü istedim tuvalete git dediler bunları tabi bahane olabilir her şey nasip ama insan ilgi istiyor muhatap istiyor. Hemşire ilaçları anlatacak yeni transfer olmuştum gel yanımıza anlatalım dedi. Yani ben ayağına gittim. Tedavim de bana göre baştan sona saçmaydı adetin birinci günü tedavşye başladık. Normalde 2. Veya 3.gün oluyor sanırım. 6 gün çağırmadı 6 gün sonrasında gittim 7.gün yani e2 değerime baktı 350 çıkmıştı çok düşük dedi dozum 225 ten 350 e çıktı birden sonradan öğrendim ki uzun zaman sonra ani doz artışı kaliteyi düşürürmüş. Transfer oldum embiryo bilgilerini içeren fotosunu içeren belge vermeleri gerekiyor. İstedim vermediler. 3.gün transfer oldum gelişmeleri takip ediyoruz diğer yumurtaların o yüzden şuan embiryo bilgisi veremeyiz dediler ama ben transfer olan embiryo bilgilerini istedim zaten. Kısacası orası ben de tamamen bir hayal kırıklığıOlumsuz bir durum yaşadınız mi peki doktorlarla, başkentte devam etmeme sebebiniz neydi? Kusura bakmayın çok soru sordum.
Canım nasılsın test yaptın mı idrarda filanBende adanaa başkentte tedavi oldum transferimin 8. Günü dua ediin kızlar ben ediyorum hepimize inanın
Canm ne durumdasın nasıl gidiyorHakkımızda hayırlısı olsun canm benide haberdar edersen sevinirim inşallah bu kez güzel haberler alırsın rabbim herseyi hayırlısını versin inşallah,
Canim benimde 1.tutmadi haftaya pazartesi 2.transferim olacak banada 2 konulcak2 tane konuldu. 2. Denemem ilki negatif olmustu. Sizin de iki mi kondu?
İnşallah.Canim benimde 1.tutmadi haftaya pazartesi 2.transferim olacak banada 2 konulcakİnşallah bu sefer olur ❤
İnşallah güzel haber alırsınızİnşallah.. 30 u test tarihim. Test sipariş ettim ama gelince yapcam☹Geçenkinde adet belirtilerim başlamıştı. Bunda hiçbişey yok gibi. Bu benim için iyi bişey ama kendimi umutlandırmakta istemiyorum çok stresli bi süreç inşallah hayırlısıyla emeklerimizin karşılıgını alırız
Insallah hersey gönlümüzce olur. Zaten şansı arttırmak amaçlı 2 istedim bakalim kismetİnşallah.. 30 u test tarihim. Test sipariş ettim ama gelince yapcam Geçenkinde adet belirtilerim başlamıştı. Bunda hiçbişey yok gibi. Bu benim için iyi bişey ama kendimi umutlandırmakta istemiyorum çok stresli bi süreç inşallah hayırlısıyla emeklerimizin karşılıgını alırız
Aynen benim dr umda 2 koyalım istersen dedi bi zararı olurmu dedim hayır daha iyi olur hatta istiyosan dedi. İnşallah tutunmuşlardırInsallah hersey gönlümüzce olur. Zaten şansı arttırmak amaçlı 2 istedim bakalim kismetbirinden biri tutar umarim
Bugün yapayım dedim 8. Gün idrar testi yaptım negatifCanım nasılsın test yaptın mı idrarda filan
Erken gebelik mi yaptın canım normal gebelik mi. Bol su iç enfeksiyon a karşı canımBugün yapayım dedim 8. Gün idrar testi yaptım negatifnasıl üzüldüm ama erkenmiş idrar için beklicem.. birde inanılmaz sivilcelendim boynumda bile sivilce çıktı idrarda Bugün başlayan değişik bi koku var acaba enfeksiyon mu nedir bilmiyorum ki
Bugün yapayım dedim 8. Gün idrar testi yaptım negatifnasıl üzüldüm ama erkenmiş idrar için beklicem.. birde inanılmaz sivilcelendim boynumda bile sivilce çıktı idrarda Bugün başlayan değişik bi koku var acaba enfeksiyon mu nedir bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?