- 2 Aralık 2015
- 365
- 366
- 53
- 34
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Ilaclar hormonlar vs bende ayni dozda bıraktı. Yine ayni şekilde kullanıyorum. Ilk transferde bana sordu kac embriyo 1mi 2mi diye. Ben kafadan 1 dedim. Tabi o tutmayinca bu sefer dedim 2 tane yapsak nasil olur diye. Dedi genelde ilk 2 transferi tek embriyo deniyoruz tutmazsa üçüncü transferde direkt 2 embriyo yapıyorlarmış. Zaten çoğul gebeliğin riskleri var hem anne hem bebek için bide onun stresine gelemem. O yüzden yine 1 denemeyi düşünüyorum. Bakalim kısmetİnşallahAma ilk transferde pek tutan duymadım. İnsan yine de ümitleniyor. Bence doktor hormon ayarlamayı öğreniyor. Mesela ilkinde haplar hormonlarımı yeterince yükseltmemiş bu kez direk climara bant ile başladık.(ben bunu bugün öğrendim) İlkinde kaç embriyo transfer edildi sana? Bunda kaç olacak? Benim doktorum biraz özgün kafasına göre karar veriyor ilkinde 1 embriyo yapacaktı transfer günü ısrarla 2 yaptırdım. İdrar testinde de 7. Ve 8.gün çift çizgi çıktı. Sonraki günler negatif. Bu kez 3 istiycem
İnşallah kalıcı pozitifi görürsünIlaclar hormonlar vs bende ayni dozda bıraktı. Yine ayni şekilde kullanıyorum. Ilk transferde bana sordu kac embriyo 1mi 2mi diye. Ben kafadan 1 dedim. Tabi o tutmayinca bu sefer dedim 2 tane yapsak nasil olur diye. Dedi genelde ilk 2 transferi tek embriyo deniyoruz tutmazsa üçüncü transferde direkt 2 embriyo yapıyorlarmış. Zaten çoğul gebeliğin riskleri var hem anne hem bebek için bide onun stresine gelemem. O yüzden yine 1 denemeyi düşünüyorum. Bakalim kısmet
MerhabaBiesteron kullanıyorum balık yağı kullanıyorum q10 kullanıyorum canım
Benim 10 yumurtam çıkıyordu kalite için verdi bana da canım biesteron 2 tane alıyorum günlük balık yağı günde 1 tane astalife marka diğeri de ocean koenzim q10 200 mgMerhaba
Bana da doktorum bugün biesteron verdi yumurtaların kalitesi için
Benimki 25 mg
Günde 1 yazmış
Siz kaç tane alıyorsunuz
Birde balık yağı ve q10 hangi marka aldınız acaba?
Merak ettiğim şey neden birinci kaliteleri 3.gün dondurdular 5.günü beklemedilerMerhabalar daha önce de yazmıştım 7 embriyomun 6 sı 1. Kalite şeklinde 3. Gün donduruldu. 1 tanesi de Orta kaliteli olarak donduruldu. Yalnız 4 tanesi 8 hücreli ama 3 tanesi ise 9-14 hücreli. Bu hücre olayını hiç anlamıyorum.
Onu şöyle dediler doktorunuzla konuşup en iyilerini çözüp yürütecekler 5. Güne ihtiyaç olursa. Şöyle ki anne vücudunda ilerlemesi daha iyi bence. Ki misal yeni gebelik haberini aldığım arkadaşımın 2 tane koyuldu ve ikisi de 3. Gün embriyosu idi biri orta biri 1. Kalite idi. İkisi de tuttu şükürMerak ettiğim şey neden birinci kaliteleri 3.gün dondurdular 5.günü beklemediler
Anladım canım herkesin tekniği farklı sanırım normalde direk 5.günü bekliyorlar. Ama dediğin gibi anne rahmi daha iyi olabilirOnu şöyle dediler doktorunuzla konuşup en iyilerini çözüp yürütecekler 5. Güne ihtiyaç olursa. Şöyle ki anne vücudunda ilerlemesi daha iyi bence. Ki misal yeni gebelik haberini aldığım arkadaşımın 2 tane koyuldu ve ikisi de 3. Gün embriyosu idi biri orta biri 1. Kalite idi. İkisi de tuttu şükür
Aynen bizim kliniğin tutumu sanırım bu şekildeAnladım canım herkesin tekniği farklı sanırım normalde direk 5.günü bekliyorlar. Ama dediğin gibi anne rahmi daha iyi olabilir
Süper canım hepsi kaliteli olur inşallahBugün histereskopi+opu oldum kızlar 8 tane yumurtam toplandı. Bi önceki tedavimdede 8 taneydi demek bu kadarına izin veriyor yumartalıklarBakalım kaçıncı güne kadar gidecekler. Sonra dondurulucak bi sonra ki ay transferim olucak kısmetse. Hist olunca çok ağrım olur sanmıştım ama inanın iğneleri kullanırken daha çok ağrım oluyordu yumurtalar büyüdükçe baskı yapıyordu. Şuan normal günden farksızım.
Merhaba arkadaşlar başlığı yeni fark ettim bende yazmak istedim.Süreç içerisinde birbirimize yardımcı olmak adına bu topiği açmak istedim kızlar. Gelin süreci birlikte geçirelim ve inşallah bu doğuma kadar devam eden bir topik olsun inşallah.
Yumurta havuzu oluşturuluyor sizin sanırım yine opu mu olacaksınızMerhaba arkadaşlar başlığı yeni fark ettim bende yazmak istedim.
28 yasindayim 3 yillik evliyim.
Cocuk sahibi olalim dedik baktik olmuyor testler yapildi.
Amh im 0,4 cikti esiminde sperms sayi ve hızı kötü çıktı ve bize direkt tup bebek dediler.
Sigorta şartlarını sağlamadığımiz icin rapor çıkarmadan özel bir hastanede tedaviye basladim bende. Yumurta sayim 1 veya 2 oluyor sayi cok az ocakta basladigim da 6 tane falan çıkıyordu korona vs derken ara verildi ve yumurta sayim 1 e kadar düşmüş amh i az olanlar bu süreçte vakit kaybetmesin. Tedaviye baslasin. 1 folikul ile opu yapildi ve şükür ki kaliteli cikti 3. Gün donduruldu sayim az olduğu için bende opu islemi 2 veya 3 kez yapilacakmis. Emriyo havuzu olusturuluyor çünkü. Hersey yolunda giderse bende temmuz veya ağustos da transfer olurum gibi geliyor.
Rabbim bu yolda uğraş veren herkesin duasini kabul etsin. Herkesin işi rast gitsin insallah.
İkinci opuyu da Pazartesi oldum. Adeti beklemiyorlar ben her ay bir opu olurum sanıyordum ama öyle degilmis ilaçla yumurtaları gelistiriyorlar. 1 hafta sonra ikinci opu yapildi.Yumurta havuzu oluşturuluyor sizin sanırım yine opu mu olacaksınız
Anladım canım bende adet olunca oluyor sanıyordum. Haber gelince yaz canım güzel haber olur inşallahİkinci opuyu da Pazartesi oldum. Adeti beklemiyorlar ben her ay bir opu olurum sanıyordum ama öyle degilmis ilaçla yumurtaları gelistiriyorlar. 1 hafta sonra ikinci opu yapildi.
2 tane yumurta toplandi hastaneden hayirli bir haber bekliyorum dollenme oldu kaliteli derler insallah
Merhaba kac yumurta toplandıMerhabalar ben de 1 haziranda başladım tüp bebek tedavisine. Yarın yumurta toplama günüm. Başlangıçta 8 tane folikül vardı ama sonra yeni yeni yumurtalarım çıktı büyüdüler onların da büyümelerini dengelemek adına bir kaç gün daha iğne kullandım. Valla her geçen gün yumurtalarım azalıyor gibi geldi banayarın göreceğiz kaç tane hasat edilecek bu yolda herkese Rabbim sabır versin İnşallah isteyen herkes evladına kavuşur tez zamanda
7 canım ve 7 si de dondurulduMerhaba kac yumurta toplandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?