2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Ilaclar hormonlar vs bende ayni dozda bıraktı. Yine ayni şekilde kullanıyorum. Ilk transferde bana sordu kac embriyo 1mi 2mi diye. Ben kafadan 1 dedim. Tabi o tutmayinca bu sefer dedim 2 tane yapsak nasil olur diye. Dedi genelde ilk 2 transferi tek embriyo deniyoruz tutmazsa üçüncü transferde direkt 2 embriyo yapıyorlarmış. Zaten çoğul gebeliğin riskleri var hem anne hem bebek için bide onun stresine gelemem. O yüzden yine 1 denemeyi düşünüyorum. Bakalim kısmet

İnşallah kalıcı pozitifi görürsün Bol şans

Merhabalar daha önce de yazmıştım 7 embriyomun 6 sı 1. Kalite şeklinde 3. Gün donduruldu. 1 tanesi de Orta kaliteli olarak donduruldu. Yalnız 4 tanesi 8 hücreli ama 3 tanesi ise 9-14 hücreli. Bu hücre olayını hiç anlamıyorum.

Biesteron kullanıyorum balık yağı kullanıyorum q10 kullanıyorum canım
Merhaba
Bana da doktorum bugün biesteron verdi yumurtaların kalitesi için
Benimki 25 mg
Günde 1 yazmış
Siz kaç tane alıyorsunuz
Birde balık yağı ve q10 hangi marka aldınız acaba?

Merhaba
Bana da doktorum bugün biesteron verdi yumurtaların kalitesi için
Benimki 25 mg
Günde 1 yazmış
Siz kaç tane alıyorsunuz
Birde balık yağı ve q10 hangi marka aldınız acaba?
Benim 10 yumurtam çıkıyordu kalite için verdi bana da canım biesteron 2 tane alıyorum günlük balık yağı günde 1 tane astalife marka diğeri de ocean koenzim q10 200 mg

Merak ettiğim şey neden birinci kaliteleri 3.gün dondurdular 5.günü beklemediler

Merak ettiğim şey neden birinci kaliteleri 3.gün dondurdular 5.günü beklemediler
Onu şöyle dediler doktorunuzla konuşup en iyilerini çözüp yürütecekler 5. Güne ihtiyaç olursa. Şöyle ki anne vücudunda ilerlemesi daha iyi bence. Ki misal yeni gebelik haberini aldığım arkadaşımın 2 tane koyuldu ve ikisi de 3. Gün embriyosu idi biri orta biri 1. Kalite idi. İkisi de tuttu şükür

Anladım canım herkesin tekniği farklı sanırım normalde direk 5.günü bekliyorlar. Ama dediğin gibi anne rahmi daha iyi olabilir

Bugün histereskopi+opu oldum kızlar 8 tane yumurtam toplandı. Bi önceki tedavimdede 8 taneydi demek bu kadarına izin veriyor yumartalıklar Bakalım kaçıncı güne kadar gidecekler. Sonra dondurulucak bi sonra ki ay transferim olucak kısmetse. Hist olunca çok ağrım olur sanmıştım ama inanın iğneleri kullanırken daha çok ağrım oluyordu yumurtalar büyüdükçe baskı yapıyordu. Şuan normal günden farksızım.

Süper canım hepsi kaliteli olur inşallah

Süreç içerisinde birbirimize yardımcı olmak adına bu topiği açmak istedim kızlar. Gelin süreci birlikte geçirelim ve inşallah bu doğuma kadar devam eden bir topik olsun inşallah.
Merhaba arkadaşlar başlığı yeni fark ettim bende yazmak istedim.
28 yasindayim 3 yillik evliyim.
Cocuk sahibi olalim dedik baktik olmuyor testler yapildi.
Amh im 0,4 cikti esiminde sperms sayi ve hızı kötü çıktı ve bize direkt tup bebek dediler.
Sigorta şartlarını sağlamadığımiz icin rapor çıkarmadan özel bir hastanede tedaviye basladim bende. Yumurta sayim 1 veya 2 oluyor sayi cok az ocakta basladigim da 6 tane falan çıkıyordu korona vs derken ara verildi ve yumurta sayim 1 e kadar düşmüş amh i az olanlar bu süreçte vakit kaybetmesin. Tedaviye baslasin. 1 folikul ile opu yapildi ve şükür ki kaliteli cikti 3. Gün donduruldu sayim az olduğu için bende opu islemi 2 veya 3 kez yapilacakmis. Emriyo havuzu olusturuluyor çünkü. Hersey yolunda giderse bende temmuz veya ağustos da transfer olurum gibi geliyor.
Rabbim bu yolda uğraş veren herkesin duasini kabul etsin. Herkesin işi rast gitsin insallah.

Yumurta havuzu oluşturuluyor sizin sanırım yine opu mu olacaksınız

Yumurta havuzu oluşturuluyor sizin sanırım yine opu mu olacaksınız
İkinci opuyu da Pazartesi oldum. Adeti beklemiyorlar ben her ay bir opu olurum sanıyordum ama öyle degilmis ilaçla yumurtaları gelistiriyorlar. 1 hafta sonra ikinci opu yapildi.
2 tane yumurta toplandi hastaneden hayirli bir haber bekliyorum dollenme oldu kaliteli derler insallah

Anladım canım bende adet olunca oluyor sanıyordum. Haber gelince yaz canım güzel haber olur inşallah

Merhaba kac yumurta toplandı

Merhaba iğnelere başladığımda adetimin 2. Günü idi ve bugün reglim bitti gibi 4. Gündeyim. Normalde 7-8 gün sürer. Bunu yaşadınız mı. Bir de iğneyi yaparken kanadı mı hiç sizde de yanlış mı yaptım acaba

Merhaba, ben ekim 2019 da basladim tedaviye, daha once 2 defa transfer islemim oldu ama negatif sonuclandi. Dun de dondurulmus 2 embriyo transferi yapildi, bu 3. denemem umarim bunun sonucu pozitif olur.. Simdi 30 hazirani bekleyecegim ve 30 haziranda kan sonucundan gorecegiz ne olacagini.. ilk ikisinde cok kaygim vardi ama bu sefer cok heycanliyim.. kendimi de yukseltmek istemiyorum yine negatif olursa cok uzulurum diye.. dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…