2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Merhaba benimde ignelere başladığımda erken bitti adetim 4 gün falan sürdü normalde 6 gün sürüyordu. İğne yaparken kanama olmadi sonlara doğru göbeğinde iğne delikleri oluştuğu için biraz zorlanıyordum sadece

Adet erken bitiyor benimde öyle oldu 2 tedavimdede.
İğneleri yaparken bi kerede batırmaya çalış ilk tedavimde başlarda bende bir iki kez kanattım sanırım yavaş batırmaya çalıştığım için oldu. Bide hemşire bana dik batır iğne eğik olmasın demişti.

Umarım bu defa pozitif olur canım Sağlıkla sıhatle bebişini kucağına aldığın günleride görürsün İnşallah hepimiz görürüz o günleri.

Bende de kanama oldu ben yapamam iğneyi ona ragmen kanadı endıse etme.

Benim 10 yumurtam çıkıyordu kalite için verdi bana da canım biesteron 2 tane alıyorum günlük balık yağı günde 1 tane astalife marka diğeri de ocean koenzim q10 200 mg
Takviyeleriniz güzel, bende ımprly, promotıl vomen kullanıyorum. Omepa Q10 ve krilom balık yagı iyidir

Bunları kullanınca yumurta kalitemiz arttı mı ne kadar süre kullandınız
İlkinde hiç döllenme olmadı,7 yumurta vardı, 4-5ay aradan sonra havuz yapalım dedik bu sefer donduruldu. Her ay aynı sayı ve kalite olmuyormuş ama ben takviye nın faydası diyorum özellikle ımprly..özelde tedaviyle bebegıne kavusan arkadasım bana tavsıye ettı, ayrıca 40yaşından sonra anne olmaya çalısan lar diye konu var orayı okuyun çok bilgi edindim ordan, ve arısütü bal polen cok faydası var, ben ımprly iyi derim ama başkası teatrıo yada astalife kullanmıştır doktor Deılım ama doktora sordum takviye vermedi malesef. ☹ Prowomen di sadece tavsiyesi ama eksikti bence. Bıdaha oraya gitmedim iyide oldu. Burdan okuduklarımı harmanladım, arkadasıma sordum ımprly, omepa Q10, balık yagı,arısutu bal polen, sıgara yok ve Akdeniz usulü beslenme bunlar onemlı. Hepsını birebir yapamadım ama ımprly - promotıl women ikilisine devam ettim.
Bu ay tedaviye baslıyorum streste etken.

Allah hayirli etsin tum isteyenlerle beraber.
Cem Bey i cok arastirip cokca da vazgectim arada kaldim vs.rica etsem deneyimlerini aktarabilir misin oradaki ..testler yaklasim lab ucretleri de aslinda merak ediyorum mahsur gorursen ozelden ulasabiliriz
Ayrica dunyaya gelip kayip olan evladiniz icin rahmet sabirlar canim, evladini bagislasin

Selam kızlar. Dün transferim yapılmıştı. Şuan belimde ağrılar başladı. Korkacak bişey yoktur dimi?

Selam kızlar. Dün transferim yapılmıştı. Şuan belimde ağrılar başladı. Korkacak bişey yoktur dimi?
Yok canım rahat ol düşünme böyle şeyleri daha çok erken bel ağrının transferle bi alakası olduğunu düşünmüyorum yeni olduğu için.. benimde bugün 4. Günüm beklemek çok yoruyor insanıı

İnsan düşünmeden de edemiyor ki. Dünden beri iyiydim. Yarım saattir başladı bel ağrılarım. Uzandım ben de

İnsan düşünmeden de edemiyor ki. Dünden beri iyiydim. Yarım saattir başladı bel ağrılarım. Uzandım ben de
Çok ağır şeyler yapmıyorsun dimi? Ben şuan biraz yürüyorum mesela kasıklarımda 2 gündür çok ağrı var iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Çok ağır şeyler yapmıyorsun dimi? Ben şuan biraz yürüyorum mesela kasıklarımda 2 gündür çok ağrı var iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Yok canım hiçbişey yapmıyorum. Annemlerdeyim ne istersem annem yapıyo. Hep yatmıyorum canım geziyorum evin içinde oturuyorum günlük yaşantım işte. Bi tek vajinal fitil var onu 3 kez koymam lazım o zamanlarda uzanıyorum. Bide şuan belim ağrıdığı için uzandım

Güzel haberler verelim birbirimize inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmısınn

Sağol canım..Ben iki dr.arasinda kalmıştım, Cem Çelik ve Cem Demirel, Cem Çelik de çok iyi diye duydum,bir de bir tanıdığımin çocuğu olmuyordu ,17 sene sonra çocuk sahibi oldu onun sayesinde..Cem Demirele de eşimin arkadaşı gitmiş, onların sorunu bizimle aynı, gebe kalmakta sıkıntı yok ,genetik bozukluk,onlar ikinci çocuklarını Cem Demirel de sağlıklı bir şekilde kucaklarına almışlar, tavsiyeleri üzerine gittik,ilk yaklaşım iyiydi,muayene etti, Hatice hanıma da sorularımızı sorduk ,o da ayrıntılı bir şekilde anlattı sağolsun. Bir kere gittik biz mart ayında, haziran sonundaki adetimle gitcez,korona testi yapacaklarmış,ertesi gün çıkıyormuş, temiz gelirse başlarız dediler.Biz genetik hastalığımizi biliyoruz ,o hastalığa bakılacak, o biraz maliyetli 2.160 dolar,bir de çok görülen sendromlara bakilacak down gibi,o da embriyo başına 290 dolar.Ona kac embriyo istersek o kadar gönderiyormuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…