- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Oldum 2 doz doğumdan sonra çağırdılar gitmem heraldeSen ası oldun mu canım?
İyi geceler canım magnezyum demir emilimini olumsuz etkiliyor diye biliyorum. Onun için multivitamin ilaçlarının içinde demir varsa magnezyum koymazlar genelde, o ayrı verilir, ayrı zamanlarda içilir. Kalsiyum gibi işte o da demirle alınmasa daha iyi.Kızlar iyi gecelerbısey soracagım ve bilen varsa cevap vermesini rica edıyorum. Magnezyum ilacını içip 5 dk sonra kan ilacını içiyorum. Ardarda içmek ters etki yapar mi? Yanı magnezyum arkasından kan ilacını ıcıyorum diye alacagım demiri kesiyor olabilir mı? Ardarda içerek hata yapıyor olabilir miyim? Demir depon bos deyince biraz garip geldi. Belli bır sure cokca içtim kan ilacını ve yukselmesı gerekirdi diye dusunuyorum. Yarın dr.uma soracagım ama belki bilen vardır diye sabırsızlandım
Kıyamam canım neyseki korktuğun gibi olmamış sonuç biraz dikkat edersin diyetle geçer meyve küçük boy ayranla ya da kefirle ye canımSelam kızlar göz altlarım mosmor oldu açlık ve susuzluktan, 2 kolumdan 7 kez kan alinca damarlarım sertleşmiş ve canım çok yandi çok şişti. Sonuçların çıkmasını beklerken süt ve sandviç yedim bittikten sonra vücudumu bir anda buz gibi ter bastı ve yukarı çıkarken gözlerim karardı merdivenlerde biri koluma girdi bayılacak gibi oldum eğer 100 lük yükleme yapılacaksa ve bir çok kez kan alınacaksa mutlaka yanınızda refakatciniz olsun derim. Çok şükür yüksek çıkmadı ama sınırda doktorum yememe dikkat etmemi söyledi özellikle meyve konusunda uyardı beni.
ugurbocuuu
Yazdım canım çok zorladı beni Allah yardımcın olsun
Canim ben 23+4 aldim farketmiyo 23+1 24 haftalik demektir alabilirsin yaniKızlar şu 24.haftada izne ayrılma konusunda bir sey danışacaktım. 24+0dan itibaren mi aliyoruz durum bildirir raporunu yoksa 23+0dan itibaren mi? 23+0dan sonra 24haftalik diye adlandırıyoruz. Ve 23+4te ayrilanlari duydum da kafam karıştı
canim 2.hamileligimde cok kotu olmustum esim izin alamayinca mecburen tek gitmek zorunda kalmistim bayginlik gecirdim o yuzden tek gitme dedim bide neden kelebek takmamislar sana 7kere canini acitmislar bosa gecmis olsun[/QUOTE]Selam kızlar göz altlarım mosmor oldu açlık ve susuzluktan, 2 kolumdan 7 kez kan alinca damarlarım sertleşmiş ve canım çok yandi çok şişti. Sonuçların çıkmasını beklerken süt ve sandviç yedim bittikten sonra vücudumu bir anda buz gibi ter bastı ve yukarı çıkarken gözlerim karardı merdivenlerde biri koluma girdi bayılacak gibi oldum eğer 100 lük yükleme yapılacaksa ve bir çok kez kan alınacaksa mutlaka yanınızda refakatciniz olsun derim. Çok şükür yüksek çıkmadı ama sınırda doktorum yememe dikkat etmemi söyledi özellikle meyve konusunda uyardı beni.
ugurbocuuu
Bana eczacı kalsiyum magnezyumu tok iç dediği için yemekten sonra onu içiyorum. Yatarken de demir ilacını içiyorum. Böylelikle hem yemeğin hem de diğer ilaçların üzerinden en az 2 saat geçmiş oluyor. Sen de böyle dene canım istersenKızlar iyi gecelerbısey soracagım ve bilen varsa cevap vermesini rica edıyorum. Magnezyum ilacını içip 5 dk sonra kan ilacını içiyorum. Ardarda içmek ters etki yapar mi? Yanı magnezyum arkasından kan ilacını ıcıyorum diye alacagım demiri kesiyor olabilir mı? Ardarda içerek hata yapıyor olabilir miyim? Demir depon bos deyince biraz garip geldi. Belli bır sure cokca içtim kan ilacını ve yukselmesı gerekirdi diye dusunuyorum. Yarın dr.uma soracagım ama belki bilen vardır diye sabırsızlandım
Valla canim demir ilacindan sonra en az bir saat calsiyumlu gidalar tuketmemek gerekiyor malum her ogunumuzde yogurt peynir vs eksik olmuyor ben esim ise giderken 7 gibi ac karna demir ilacini icip yatiyorum kahvaltimi da 10 gibi ediyorum cok sukur kan degerlerim hep iyi cikti ama magnezyum cok bilemedim onu yatarken iciyorum agrilarim gece oldugu icin doktorum yatmadan al demistiKızlar iyi gecelerbısey soracagım ve bilen varsa cevap vermesini rica edıyorum. Magnezyum ilacını içip 5 dk sonra kan ilacını içiyorum. Ardarda içmek ters etki yapar mi? Yanı magnezyum arkasından kan ilacını ıcıyorum diye alacagım demiri kesiyor olabilir mı? Ardarda içerek hata yapıyor olabilir miyim? Demir depon bos deyince biraz garip geldi. Belli bır sure cokca içtim kan ilacını ve yukselmesı gerekirdi diye dusunuyorum. Yarın dr.uma soracagım ama belki bilen vardır diye sabırsızlandım
Bnm de 2doz aşım var kızımdan kalma... Gitmedim bnde 3.için daha... Yspyrmssam da olur aslında...Oldum 2 doz doğumdan sonra çağırdılar gitmem heralde
Teşekkürler canımBisey olmaz canim korkma bidahak8ne daha dikkatli ol veya biraz yogurt ye uzerine
Ben akşam 10 yapıyorum ama benimde kahvaltıdan sonra yüksek çıkıyor. Cumartesi kontrolüm var tekrar ayarlarlar sanırımBen akşam 23 de 12 doz gündüz 11 de 10 doz yapiyorum.ilk önce sadece akşam ve 6 dozdu şimdi arta arta bu hale geldi. Benim açlık sekerlerim yüksek cikiyor. Tokluk olsa yediklerinle halledilir ama açlık hormonal falan dendi o yüzden arttirdiklarinda bişey diyemiyorum çünkü haftalar geçtikçe bebeğinde ihtiyacı artiyor. İkimize yetmiyor
Yapmıyorum canım ama daha dikkatli olucamKan sulandırıcı iğne de yapıyor musun canim? Yapıyorsan bugün onu yapmayiver, sıkıntı olmaz merak etme.
Geçmiş olsun canım ben de çok zorlanmıştım yüklemedeSelam kızlar göz altlarım mosmor oldu açlık ve susuzluktan, 2 kolumdan 7 kez kan alinca damarlarım sertleşmiş ve canım çok yandi çok şişti. Sonuçların çıkmasını beklerken süt ve sandviç yedim bittikten sonra vücudumu bir anda buz gibi ter bastı ve yukarı çıkarken gözlerim karardı merdivenlerde biri koluma girdi bayılacak gibi oldum eğer 100 lük yükleme yapılacaksa ve bir çok kez kan alınacaksa mutlaka yanınızda refakatciniz olsun derim. Çok şükür yüksek çıkmadı ama sınırda doktorum yememe dikkat etmemi söyledi özellikle meyve konusunda uyardı beni.
ugurbocuuu
Hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın herkeze bugün kontrol günüm prensesi göreceğim ins herşey yolunda gider
Şu an başladık açlık aldılar 100 gr şekeri de 1 dk içinde içtim ve bekliyorum şimdi 3 saat beklemek var en zoru birde hareket etme oturarak bekle dediler fiziksel aktivite etkilermişEvet olması gereken oydu ama yapmadılar bi bayan daha vardı o da sürekli deldiler kolunu. Yarın mutlaka ayran su ve aperatif bisey yanında bulundur son kani verimce hemen yersin yedikten sonra da biraz kıpırdama ben az daha merdivenlerden yuvarlaniyordum ☺
Evet canım kalkmada zaten kaç kez alicaklar kanŞu an başladık açlık aldılar 100 gr şekeri de 1 dk içinde içtim ve bekliyorum şimdi 3 saat beklemek var en zoru birde hareket etme oturarak bekle dediler fiziksel aktivite etkilermiş
Evet canım benim tüm ailem şeker hastası ilkinde yüksek çıkınca korktum biraz gerçi sınırda cıktı ama olsun bunada şükür dikkat edicem.Bide şeker hastaları evinin hırsızı olur derler gizli yemek için şimdi yasak geldi ya gidip gelip dolabın kapağını açıp meyvelere bakıyorum ☺Kıyamam canım neyseki korktuğun gibi olmamış sonuç biraz dikkat edersin diyetle geçer meyve küçük boy ayranla ya da kefirle ye canım
[/QUOTE]Canim ben 23+4 aldim farketmiyo 23+1 24 haftalik demektir alabilirsin yani
canim 2.hamileligimde cok kotu olmustum esim izin alamayinca mecburen tek gitmek zorunda kalmistim bayginlik gecirdim o yuzden tek gitme dedim bide neden kelebek takmamislar sana 7kere canini acitmislar bosa gecmis olsun
Toplam 4 banada damar yolu açmadılar ilki açlık diğerleri 1. 2. 3. Saat şekeri çok zorlanacak gibiyim simdidenEvet canım kalkmada zaten kaç kez alicaklar kan
Allah yardimcin olsun öğleyi bulacak yine zaman da geçmiyor internette oyalanmaya çalışırsın genel prosudur 4 kan benden neden 7 kez aldılar çok merak ediyorumToplam 4 banada damar yolu açmadılar ilki açlık diğerleri 1. 2. 3. Saat şekeri çok zorlanacak gibiyim simdiden
Senden yarim saatte bir mi aldılar canımAllah yardimcin olsun öğleyi bulacak yine zaman da geçmiyor internette oyalanmaya çalışırsın genel prosudur 4 kan benden neden 7 kez aldılar çok merak ediyorum
Birde ayağı bi ateş basması çarpıntı huzursuzluk hali yaptı bunlar normal miAllah yardimcin olsun öğleyi bulacak yine zaman da geçmiyor internette oyalanmaya çalışırsın genel prosudur 4 kan benden neden 7 kez aldılar çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?