2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İyi geceler canım magnezyum demir emilimini olumsuz etkiliyor diye biliyorum. Onun için multivitamin ilaçlarının içinde demir varsa magnezyum koymazlar genelde, o ayrı verilir, ayrı zamanlarda içilir. Kalsiyum gibi işte o da demirle alınmasa daha iyi.
Ben demiri gece yatarken içiyorum mesela, magnezyumu da sabah kahvaltısından sonra. Sen de öyle yapabilirsin

Kıyamam canım neyseki korktuğun gibi olmamış sonuç biraz dikkat edersin diyetle geçer meyve küçük boy ayranla ya da kefirle ye canım

Canim ben 23+4 aldim farketmiyo 23+1 24 haftalik demektir alabilirsin yani
canim 2.hamileligimde cok kotu olmustum esim izin alamayinca mecburen tek gitmek zorunda kalmistim bayginlik gecirdim o yuzden tek gitme dedim bide neden kelebek takmamislar sana 7kere canini acitmislar bosa gecmis olsun[/QUOTE]

Bana eczacı kalsiyum magnezyumu tok iç dediği için yemekten sonra onu içiyorum. Yatarken de demir ilacını içiyorum. Böylelikle hem yemeğin hem de diğer ilaçların üzerinden en az 2 saat geçmiş oluyor. Sen de böyle dene canım istersen

Valla canim demir ilacindan sonra en az bir saat calsiyumlu gidalar tuketmemek gerekiyor malum her ogunumuzde yogurt peynir vs eksik olmuyor ben esim ise giderken 7 gibi ac karna demir ilacini icip yatiyorum kahvaltimi da 10 gibi ediyorum cok sukur kan degerlerim hep iyi cikti ama magnezyum cok bilemedim onu yatarken iciyorum agrilarim gece oldugu icin doktorum yatmadan al demisti

Bisey olmaz canim korkma bidahak8ne daha dikkatli ol veya biraz yogurt ye uzerine
Teşekkürler canım
Ben akşam 10 yapıyorum ama benimde kahvaltıdan sonra yüksek çıkıyor. Cumartesi kontrolüm var tekrar ayarlarlar sanırım
Kan sulandırıcı iğne de yapıyor musun canim? Yapıyorsan bugün onu yapmayiver, sıkıntı olmaz merak etme.
Yapmıyorum canım ama daha dikkatli olucam
Geçmiş olsun canım ben de çok zorlanmıştım yüklemede
Günaydın herkeze bugün kontrol günüm prensesi göreceğim ins herşey yolunda gider
Hayırlı haberlerle gel inşallah

Şu an başladık açlık aldılar 100 gr şekeri de 1 dk içinde içtim ve bekliyorum şimdi 3 saat beklemek var en zoru birde hareket etme oturarak bekle dediler fiziksel aktivite etkilermiş

Kıyamam canım neyseki korktuğun gibi olmamış sonuç biraz dikkat edersin diyetle geçer meyve küçük boy ayranla ya da kefirle ye canım
Evet canım benim tüm ailem şeker hastası ilkinde yüksek çıkınca korktum biraz gerçi sınırda cıktı ama olsun bunada şükür dikkat edicem.Bide şeker hastaları evinin hırsızı olur derler gizli yemek için şimdi yasak geldi ya gidip gelip dolabın kapağını açıp meyvelere bakıyorum ☺Dediğin gibi hep ayranla yoğurtla tujeteyim meyveyi yoksa onsuz yapamam meyve canavariyim çünkü

[/QUOTE]
Çok önemli bi işi vardı canım ya o da üzüldü dün tam gün izin almıştı öğleden sonra hallederim demişti islerimi riske atma önce işlerini hallet dedim sürekli aradı üzüldü bayağı halime bide kan alınan yerler şişi görünce Sağolsun eltim hast yakınlarındaydi yarim saatte bir aradı geliyim diye Onların da hast ortamına sokmak istemedim çıkışta gelip aldılar bide bana hasta yatağı sermişler Damar yolunu neden açmadılar anlamadim hiç de demek aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…