Benim yüklemeden sonra kafamda uyusma karıncalanma oldu canım ateş basması yedikten sonra oldu buz gibi ter attım bir anda.carpjntin varsa söyle bi tansiyonuna nabzına baksınlar
Ilki aç saat 8 de hemen 100 lük glikozu ıctim 8.40-9.10-9.40-10.10-11.10-12.10 4 tanesi yarim saat arayla son ikisi 1 saat canım. Az kalmis seninde inş güzel sonuçlanır
Ilki aç saat 8 de hemen 100 lük glikozu ıctim 8.40-9.10-9.40-10.10-11.10-12.10 4 tanesi yarim saat arayla son ikisi 1 saat canım. Az kalmis seninde inş güzel sonuçlanır
Günaydın kizlar . Hepiniz küçük büyük birşeyler aldınız .ben birşey olursa korkusundan kendimi tuttum ama fiyatlar gün geçtikçe yükseliyor galiba . Bebek odası alacağız büyüyen besikle bebek arabası zaten karar vermiştik . Herkes galiba park yatak ve ahşap beşik alçak . Deneyim sahibi 6 yigen teyzesi olarak büyüyen beşik daha mantıklı geliyor bana . Ama dolapta kararsızım bana kalsa 5 kapaklı olsun buyuncede kullansın 5 6 yaşına kadar sonra çocuk odası yaparım ama o zamana kadar eşya ile tekrar uğraşmak istemiyorum . Fiyatlar bana çok uçuk geldi benim gibi oda alacak olan varmı nerden aldı memnunlar mi merak ediyorum
Benim 3. Saat bitmek üzere sekerim baya düştü hissediyorum ellerimde titreme başlıyor yavaş yavaş inşallah sonuç iyi çıkar çok acıktım hemen kantine gitmek istiyorum
Benim 3. Saat bitmek üzere sekerim baya düştü hissediyorum ellerimde titreme başlıyor yavaş yavaş inşallah sonuç iyi çıkar çok acıktım hemen kantine gitmek istiyorum
Tetenoz aşısı oldunuz mu ?Olduysaniz onda erken doğumu tetikliyor mesela ölü doğum yapanlarin 2.doğumlarında kesinlikle 32 den sonra yaptırıyorlar genelde. Bende doktorlardan çok çektim anne olma ihtimalin yüzde 5 diyen kibrisa git yumurta al diyen doktor oldu onlar ayrı insan grubuda. Ama bir doktor profesör aynı zamanda turkiyede sayılı olan perinatolog sa ben inanırım benim doktorum da bu unvana sahip kendisini çok zor bulmuştum doktorum kanamam old ısrarla iğne istememe rağmen şu Şu yan etkilerinden dolayı vermiyorum demişti iğne ilaç da bu kadar titiz bir doktor un şeker yüklemesini boşa yaptıracağını sanmıyorum..
Bahsettiğiniz kişi işin medyatik boyutunda cevremde önemseyen insanlar var ama ben gülmek için bazen tv çıkınca dinliyorum sadece
canim oncelikle gecmis olsun benimde sinirda cikmisti bende meyveyi falan biraktim rezerv azligimi var bendede var bende bulundugum sehir olsun memleket olsun ankara olsun gitmedigim doktorlar kalmamisti bu tedaviden once burdaki k.k. Ne aldanip ankaralara gittim ordaki doktor yuzume karsi senin yumurtalarin bitik demisti dunyam basima yikilmisti taaki bu doktorum karsima cikana kadar bazi doktorlar gercekten ne konustuklarini bilmiyor
Evet canım korktuğum kadar kötü değildi ama sona doğru çok acıktım ilk saat şekerim hızlı yükseldiği içinmi nedendir bi çarpıntı sıcak basması oldu sonra geçti sonuçlar 3 te bakalım inşallah iyi çıkar