2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kizlar . Hepiniz küçük büyük birşeyler aldınız .ben birşey olursa korkusundan kendimi tuttum ama fiyatlar gün geçtikçe yükseliyor galiba . Bebek odası alacağız büyüyen besikle bebek arabası zaten karar vermiştik . Herkes galiba park yatak ve ahşap beşik alçak . Deneyim sahibi 6 yigen teyzesi olarak büyüyen beşik daha mantıklı geliyor bana . Ama dolapta kararsızım bana kalsa 5 kapaklı olsun buyuncede kullansın 5 6 yaşına kadar sonra çocuk odası yaparım ama o zamana kadar eşya ile tekrar uğraşmak istemiyorum . Fiyatlar bana çok uçuk geldi benim gibi oda alacak olan varmı nerden aldı memnunlar mi merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_20200814_112438.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 42
Psikolojiyle alakası yok cnm sadece ön yargılı olmayıp tatmadığım birşeyi tatmıştım, tavsiye ederim herkese zihin açıklığı yapıyor kemikleri güçlendiryo faydası inanın çok
Bende bayilirim fakat hamilelikte satakat urunleri kesinlikle tercih edilmiyor bi arastirin isterseniz Dikkat etmenizde fayda var
canim oncelikle gecmis olsun benimde sinirda cikmisti bende meyveyi falan biraktim rezerv azligimi var bendede var bende bulundugum sehir olsun memleket olsun ankara olsun gitmedigim doktorlar kalmamisti bu tedaviden once burdaki k.k. Ne aldanip ankaralara gittim ordaki doktor yuzume karsi senin yumurtalarin bitik demisti dunyam basima yikilmisti taaki bu doktorum karsima cikana kadar bazi doktorlar gercekten ne konustuklarini bilmiyor

Bazilarini hic etkilemiyo ama a karnina oldumuz icin tansiyon falan yapiyo heralde simdiden gecmis olsun canim
Evet canım korktuğum kadar kötü değildi ama sona doğru çok acıktım ilk saat şekerim hızlı yükseldiği içinmi nedendir bi çarpıntı sıcak basması oldu sonra geçti sonuçlar 3 te bakalım inşallah iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…