2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doktorun bisey demediyse demekki gerek gormedi canim senin minigin uysal sakin bi bebek olacak galiba belki gece uyurken tekme atiyordur sen duymuyorsundur yada plesentadan dolayida olabilir İlk bebekmiydi
Evet İlk bebeğim. Pleasantasinin üzerinde yatıyordu.sirtinin altındaydı galiba resimde.

Bana da yapilacak 100 gr lık çünkü 50 gr yükleme sınırda çıkmış aç gitmek ve onca süre beklemek zor oluyor değil mi

Evet İlk bebeğim. Pleasantasinin üzerinde yatıyordu.sirtinin altındaydı galiba resimde.
Canim sakın bi bebek demek ki,benim ilk kızım da aynıydı, bazen hissetmiyor gibi bile oluyordum. 35. Haftada doğdu ,düşün kocamandı, o halde bile hareketleri çok çok yavaştı. Şimdi de sakın yapıda bi çocuk.

Benimde öyle bir sert hareket ediyorki karnımdan çıkacak gibi son ayları düşünemiyorum kemikleri sertleşip büyüdükçe daha mi sert vurur yoksa yeri daralır hareket azalır mi bilmem

Kızlar size bişey danışmak istiyorum

malum kızım olacak ama kendimi hala İnandırabilmiş değilim.. bebeğime kıyafet falan bakarken Kız koyafetlerini görmüyorum bile..bilinçsizce düşündüğümde hep erkek olduğunu hayal edip sonra aklıma geliyor kız diye.. kız olduğundan emin olduğum halde neden böyle hissediyorum acaba?

Aranızda böyle hisseden yada düşünen

Bazen bende de oluyor kıyafetlere bakarken gözüm kız kıyafetlerine kayıyor ama bunun nedeni olarak doktorun bize önce cinsiyeti kız deyip bir ay sonra erkek demesi olarak görüyorum çünkü kızımız olacak diye planlar yapmaya başlamıştık kıyafetlere bakmıştık

Bebeğin gelişiminde kilosunda problem olmadıkça şeker yüklemesine gerek görmüyorlar galiba
Bebeğin tekmelerinin kuvvetli olması önemli değil bana göre önemli olan hareketi düzenli mi var mı yok mu

Merhaba Kızlar ben de 21 aylık olan kızımdan dolayı okuyup takip ediyorum sizleri ama sık sık yazamıyorum. Aldığınız şeyler, yaptırdığınız süsler çoook güzel gülerek kullanın, kullansın minnoşlar :) Ben de kapı süsünü ve hediyelikleri keçeden şu şekilde sipariş verdim. İsmi değişecek sadece, modeli bu olacak. Belki size de fikir olur yapım süresi 30 gün kargosu falan 40 ü bulur diye düşünüyorum. Kızımda da bunun baykuşlusunu yaptırmıştım yaptırdığım yer renkli hayallerim internet sitesi de var ordan daha detaylı fiyatlarıyla bakabilirsiniz :)

Ben yarın sabah aç karnına doktora gideceğim 26+2 oluyorum. Kızımda şeker yüklemesinde bir sıkıntı olmamıştı araları çok yakın olduğu için doktor tekrar şeker yüklemesi yapmayalım sadece aç gel kan ve idrar rutin kontrollerini yapalım dedi yine açlık kan şekerime de bakacak. Şeker yüklemesi konusu için ben ilk hamileliğimde de bunda da doktorum ne derse ona güveniyorum sonuçta şeker yüklemesiyle ciddi rahatsızlıklar önceden belirlenip önlemi de alınıyor. Bence aşı konusu da şeker yüklemesi de …vb konular da uzmanına doktorlara bırakılmalı.

Ben devlet memuruyum 23 haftada doktor kontrolüme gittiğimde 24 haftamın ne zaman başladığıyla ilgili rapor yazmıştı. Onu 24+0’da daireme verdim ve o günden itibaren daireye gitmiyorum. 32 haftada da çalışır raporu da almayacağım. Virüsün seyri değişiyor bir artıyor bir azalıyor iş yeri olarak en azından risk almak istemiyorum. İnşallah zamanı gelip bebek doğana kadar artık evdeyim:)

Kızlar indirimde bilginiz olsun yer kaplamıyor katlanır küvet

Eklentiler

• 550752AF-BE87-4CDC-AE90-CDB7ED84F1D9.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 66
Ma
Benimde öyle bir sert hareket ediyorki karnımdan çıkacak gibi son ayları düşünemiyorum kemikleri sertleşip büyüdükçe daha mi sert vurur yoksa yeri daralır hareket azalır mi bilmem
Maşallah canim, hareketli bi bebiş olacak demek ko

Kim tavsiye etmiyor gerçekten merakimdan soruyorum. Ben daha yavsiye etmeyen doktora denk gelmedim burda kac kisiyiz kacimizin doktoru gereksz yapmaya gerek yok dedi
Aynen öle cnm söyleyen canan karataydı söyledikleri ve düşündükleri asılsız ve gereksiz olsaydı (PROF) olmazdı tahminimce ayrıca kimseye yaptırmayın gibisinden bişey demedim kendi fikrimi söyledim

Erkek olmasını çok mu istemiştin ? Benim de ikinci kızım, ben de erkek bebek kıyafetleri falan görünce bi değişik oluyorum , hatta erkek olur diye isim bile hazırlamıştım ... belki aynı meyveyi tadacağın için heyecanın yoktur , hevesin pek kalmamıştır .. ne olursa olsun şükretmeliyiz , kız erkek fark etmez , rabbim hayırlısını versin , aratmadan verdi hamd olsun .. öyle düşün canım ... hem kız kardeş kızına en iyi yoldaş , duygudaş iki kız annesi olmak herkese nasip olmaz bak

Aynen öle cnm söyleyen canan karataydı söyledikleri ve düşündükleri asılsız ve gereksiz olsaydı (PROF) olmazdı tahminimce ayrıca kimseye yaptırmayın gibisinden bişey demedim kendi fikrimi söyledim

Sen oyle dedin die demedim ztn. Herkes bi tutturms yapmayin die hani yuzde 51 doktr yaptrma der yuzde 49 yaptr kafa karisir anlarmda bi kisi icin bu kdr ikileme sasiriryorm sadece. Kadın kelle paca yiyin diyince kimse yemio ama test yaptrmayin diyince herkes inanms

Bende yarin yükleme icin doktra gidicektim ama doktorum en az 1 ay izne cikmis mecbur baska doktora gidicem hayirlisi bakalim

Ben kendisini çok severim söyledikleri herkesin kafasına yatmayabilir, ilk çocuğumda asla erken gebelik yok diyorlardı erken doğum oldu, ikinci çocuğum için bana rahim kanser olduğumu söyleyen kadın doğumcu infertiliteye yönlendirdi ve oda kısırsın demişti ne hikmetse hemen 2 ay sonra gebe kaldım kısacası demem oki her doktor yeterli bilgi sahibi olmayabiliyor, aldığın eğitim kadar konuşursun ve bahsettiğim canan hanım tıpta gelebileceği en iyi bir mevkide artık onada inanmayacaksak, doktora da gitmemizin bi manası yok ki
Not= (kimsenin fikrini etkilemek için konuşmuyorum sadece doğruluğuna inandığım bi düşünceyi paylaşmak istedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…