Evet İlk bebeğim. Pleasantasinin üzerinde yatıyordu.sirtinin altındaydı galiba resimde.Doktorun bisey demediyse demekki gerek gormedi canim senin minigin uysal sakin bi bebek olacak galibabelki gece uyurken tekme atiyordur sen duymuyorsundur yada plesentadan dolayida olabilir İlk bebekmiydi
Bana da yapilacak 100 gr lık çünkü 50 gr yükleme sınırda çıkmış aç gitmek ve onca süre beklemek zor oluyor değil miBen yanlış anlamışım toplam 7 kere kan alicaklar sabah ac kan verdim 100 lük yüklememi ıctim yarım saat arayla kan vereceğim 10.10 geceye kadar son iki kanı 1 saat arayla 12.10 e son kan alınacak ondan sonra yiyip içeceğim. Her hastanenin doktor un uygulama şekli farklı oluyir sanırım
Tesekkur ederiz teyzesiCok guzelmis canim guzel gunlerde kullansin bebisin
Kan sulandırıcı iğne de yapıyor musun canim? Yapıyorsan bugün onu yapmayiver, sıkıntı olmaz merak etme.Kızlaaaaar yanlışlıkla coraspirini 2 defa aldım sanırım bişey olur mu acaba
Canim sakın bi bebek demek ki,benim ilk kızım da aynıydı, bazen hissetmiyor gibi bile oluyordum. 35. Haftada doğdu ,düşün kocamandı, o halde bile hareketleri çok çok yavaştı. Şimdi de sakın yapıda bi çocuk.Evet İlk bebeğim. Pleasantasinin üzerinde yatıyordu.sirtinin altındaydı galiba resimde.
Benimde öyle bir sert hareket ediyorki karnımdan çıkacak gibi son ayları düşünemiyorum kemikleri sertleşip büyüdükçe daha mi sert vurur yoksa yeri daralır hareket azalır mi bilmemCanim sakın bi bebek demek ki,benim ilk kızım da aynıydı, bazen hissetmiyor gibi bile oluyordum. 35. Haftada doğdu ,düşün kocamandı, o halde bile hareketleri çok çok yavaştı. Şimdi de sakın yapıda bi çocuk.
Maşallah minnoşaİnşallah güzel sonuçlar çıkar canım
Ya yerim ben onu bizimkide suratımı nasıl kapasam bu defa nasıl gizlesem modundaydi ama Dr inatla aldı görüntü
Bazen bende de oluyor kıyafetlere bakarken gözüm kız kıyafetlerine kayıyor ama bunun nedeni olarak doktorun bize önce cinsiyeti kız deyip bir ay sonra erkek demesi olarak görüyorum çünkü kızımız olacak diye planlar yapmaya başlamıştık kıyafetlere bakmıştıkKızlar size bişey danışmak istiyorum
malum kızım olacak ama kendimi hala İnandırabilmiş değilim.. bebeğime kıyafet falan bakarken Kız koyafetlerini görmüyorum bile..bilinçsizce düşündüğümde hep erkek olduğunu hayal edip sonra aklıma geliyor kız diye.. kız olduğundan emin olduğum halde neden böyle hissediyorum acaba?
Aranızda böyle hisseden yada düşünen
Bebeğin gelişiminde kilosunda problem olmadıkça şeker yüklemesine gerek görmüyorlar galibaŞeker yüklemesi yaptırmadım ben. Yazın Türkiye'de onun dışında Irlandadayim..orda birşey demedi doktor. Burda da glikoz normal çıkınca gerek görmedi. Ben normal doğum yapacağım mecbur, yurt dışında sezeryan ancak bir komplikasyon oluşursa müdahale anlamında yapılıyoryani umarım sorun olmaz, tek tesellim annemin kolay doğum yapması, kızlarda annelerine benzer demisti irlandadaki ebe, fizyolojik yapısından tut da kalıtsal hastaliklarina kadar. Bakalim İnşallah öyledir.ben de annem gibi klasik demir ve d vit. düşük, diyabet sorunu olmayan zayıf biriyim. İnşallah kolay dogururum.
29.haftama giriyorum benim bebek hala güçlü tekme atmıyor bu arada :) böyle gidecek herhalde alıştım artık. Daha çok içimde kayiyor, baloncuk patlatıyor. Bu da böyle sanırım :)
Maşallah canim, hareketli bi bebiş olacak demek koBenimde öyle bir sert hareket ediyorki karnımdan çıkacak gibi son ayları düşünemiyorum kemikleri sertleşip büyüdükçe daha mi sert vurur yoksa yeri daralır hareket azalır mi bilmem
Aynen öle cnm söyleyen canan karataydı söyledikleri ve düşündükleri asılsız ve gereksiz olsaydı (PROF) olmazdı tahminimce ayrıca kimseye yaptırmayın gibisinden bişey demedim kendi fikrimi söyledimKim tavsiye etmiyor gerçekten merakimdan soruyorum. Ben daha yavsiye etmeyen doktora denk gelmedim burda kac kisiyiz kacimizin doktoru gereksz yapmaya gerek yok dedi
Erkek olmasını çok mu istemiştin ? Benim de ikinci kızım, ben de erkek bebek kıyafetleri falan görünce bi değişik oluyorum , hatta erkek olur diye isim bile hazırlamıştım ... belki aynı meyveyi tadacağın için heyecanın yoktur , hevesin pek kalmamıştır .. ne olursa olsun şükretmeliyiz , kız erkek fark etmez , rabbim hayırlısını versin , aratmadan verdi hamd olsun .. öyle düşün canım ... hem kız kardeş kızına en iyi yoldaş , duygudaşKızlar size bişey danışmak istiyorum
malum kızım olacak ama kendimi hala İnandırabilmiş değilim.. bebeğime kıyafet falan bakarken Kız koyafetlerini görmüyorum bile..bilinçsizce düşündüğümde hep erkek olduğunu hayal edip sonra aklıma geliyor kız diye.. kız olduğundan emin olduğum halde neden böyle hissediyorum acaba?
Aranızda böyle hisseden yada düşünen
Aynen öle cnm söyleyen canan karataydı söyledikleri ve düşündükleri asılsız ve gereksiz olsaydı (PROF) olmazdı tahminimce ayrıca kimseye yaptırmayın gibisinden bişey demedim kendi fikrimi söyledim
Ben kendisini çok severim söyledikleri herkesin kafasına yatmayabilir, ilk çocuğumda asla erken gebelik yok diyorlardı erken doğum oldu, ikinci çocuğum için bana rahim kanser olduğumu söyleyen kadın doğumcu infertiliteye yönlendirdi ve oda kısırsın demişti ne hikmetse hemen 2 ay sonra gebe kaldım kısacası demem oki her doktor yeterli bilgi sahibi olmayabiliyor, aldığın eğitim kadar konuşursun ve bahsettiğim canan hanım tıpta gelebileceği en iyi bir mevkide artık onada inanmayacaksak, doktora da gitmemizin bi manası yok kiBence erken doğumun altında yatan başka faktörler olabilir canım hiç duymadım şeker testinin erken doğumu etkiledigini öyle olsa benim doktorum izin vermezdi çünkü ameliyatlardan yıpranan bir rahmim var ve sürekli rahim ağzım kontrol ediliyor. Canan karatay insanları bu konuda ikiye ayırdı ki kendisi kardiyolog benim cevremde yaptırmayan yok bende şuana kadar tüm testleri önlem amaclı yaptırdım buna da doktorum uygun gördüğü için okey dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?