2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben kelle paçaya aşığım bilhassa o kadının sayesinde tatdım ve de hamileyken çok fazla istedim, sen onudamı yapmıyon

Hanımlar tıp tek düze bir alan değildir din gibi tek doğru yoktur. İbn sina zamanında da bir çok hekim farklı fikirler sunmuş hepsi denenmiştir. Yani bilim zaten deney ve gözleme dayanır. Bazı bilim adamlarının deney ve gözlemine göre şeker yüklemesi gerekli bazılarına göre gereksiz ayrıca ne kadar meşhur edilmeseler de farklı fikirde bir çok hekim var. Sağlık bakanlığının önerisi olduğu için yüklemeyi daha çok duyuyoruz. Kar zarar oranı yapılıp tedbir amaçlı yapılan testlerden bahsediyorsunuz bunlar 1000 annenin içindeki 10 anne ve bebeği ölü doğum vb şeylerden korumak için yapılıyor ama 990 annede sıkıntı yok o 10 anneye ulaşmaya çalışıyorlar niyetleri iyi ama sıvı glikozun asla baklava yemekle aynı olduğunu söylemeyin biraz araştırın derim. Saygı duymak lazım. Ayrıca gerekirse yüklemeyi de yaptırırım gerekmediğine kanaat getirilirse sevinirim yani

Birde ayne şeyse kalori şeker oranı bilinen 50mg lık baklava yada pasta yiyelim niye olmuyor çünkü asla aynı değil. Hiç bir ilaç hiç bir tedavi tamamen zararsız olmadığı gibi yüklemeye tamamen zararsız demek de zararlı diyenlerin aşırı söylemlerine kızgınlıkla söyledikleri bir şey. Her şey zehirdir mühim olan dozdur diye bir söz var günde 10lt su içmeniz tamamen zararsız mıdır hayır ama su zararsızdır ben hiç bir konuda fanatik olmamayı tavsiye ederim. Yıllar önce sağlığınız için sigara için margarin yiyin reklemlarını da gördü bu insanlar

ben böyle konuları doktora bırakıyorum açıkcası. kendi kafama göre karar vermiyorum. 9senedir doktorum şu an gittiğim. ilk gebeliğimde hiç bir testi atlamadı. bu gebeliğimde tam tersi rahat davrandı. dondurulmuş embriyo transferi oldum ben bu gebeliğimde. ikili test istemedi 5 sene önce dondurulduğu için. şeker yüklemesi de yaptırmadı. yaptır dese yaptırırdım kesin. az stresli geçen bir hamilelik süreci yaşıyorum şu an diğerine göre

bizim hiç değişmedi ama sanırım hep erkek diye düşünmüşüm fikrimi bir türlü değiştiremiyorum

Evet canım erkek hissettim hep belki de o yüzden kendimi inandıramadım aslında 3 erkekkardeşim vardı kıxımın hep kız kardeşi olsun istedim içimden geçen oldu ama sanırım ilk his biraz yanılttı

yoksa kesinlikle ayrım yapmam tam tersi kız çocukları bambaşka allahım onlara uzun ömür sağlıklı yaşamgüzel hayat nasip etsin

Selam kızlar göz altlarım mosmor oldu açlık ve susuzluktan, 2 kolumdan 7 kez kan alinca damarlarım sertleşmiş ve canım çok yandi çok şişti. Sonuçların çıkmasını beklerken süt ve sandviç yedim bittikten sonra vücudumu bir anda buz gibi ter bastı ve yukarı çıkarken gözlerim karardı merdivenlerde biri koluma girdi bayılacak gibi oldum eğer 100 lük yükleme yapılacaksa ve bir çok kez kan alınacaksa mutlaka yanınızda refakatciniz olsun derim. Çok şükür yüksek çıkmadı ama sınırda doktorum yememe dikkat etmemi söyledi özellikle meyve konusunda uyardı beni.
ugurbocuuu
Yazdım canım çok zorladı beni Allah yardımcın olsun

Kızlar iyi gecelerbısey soracagım ve bilen varsa cevap vermesini rica edıyorum. Magnezyum ilacını içip 5 dk sonra kan ilacını içiyorum. Ardarda içmek ters etki yapar mi? Yanı magnezyum arkasından kan ilacını ıcıyorum diye alacagım demiri kesiyor olabilir mı? Ardarda içerek hata yapıyor olabilir miyim? Demir depon bos deyince biraz garip geldi. Belli bır sure cokca içtim kan ilacını ve yukselmesı gerekirdi diye dusunuyorum. Yarın dr.uma soracagım ama belki bilen vardır diye sabırsızlandım

off ne kötü olmuşsun yaa. neyse dinlenmene bak artık

Gecmıs olsun canım. Cok etkılemıs senı. Dedıgın gıbı yalnız gitmemek gerekırmıs ne olur ne olmaz diye.

Gecmıs olsun canım. Cok etkılemıs senı. Dedıgın gıbı yalnız gitmemek gerekırmıs ne olur ne olmaz diye.
Evet canım sağol hastane uzak ac karnına o yolu gitmek sonra 8 den 12 ye kan vermek mahfetti beni kollarımı görseniz ben kollardaki görünen damarım 1 tane normalde 3 tane gözükmesi gerekiyormuş o 1 damarla 4 kes birinden 3 kez de diğerinden kan alinca kötü oldum neyseki bitti .Hepimiz için son testti sırada bi nts ler kaldı

Ay yarında bnm var canım çok geçmiş olsun ben de yalnız gitmek zorundayım inşallah o kadar zor geçmez artık sandviç ayran falan alırım biter bitmez yerim bnmde 50 lik sınırda çıktı tahmin ettiğim banada diyet önerir

Canım bnm hep damar yolu açıp o şekilde bekletirlerdi diğer çocuklarda senin herseferinde yeniden mi kan aldılar

Aynen öle cnm söyleyen canan karataydı söyledikleri ve düşündükleri asılsız ve gereksiz olsaydı (PROF) olmazdı tahminimce ayrıca kimseye yaptırmayın gibisinden bişey demedim kendi fikrimi söyledim
Tetenoz aşısı oldunuz mu ?Olduysaniz onda erken doğumu tetikliyor mesela ölü doğum yapanlarin 2.doğumlarında kesinlikle 32 den sonra yaptırıyorlar genelde. Bende doktorlardan çok çektim anne olma ihtimalin yüzde 5 diyen kibrisa git yumurta al diyen doktor oldu onlar ayrı insan grubuda. Ama bir doktor profesör aynı zamanda turkiyede sayılı olan perinatolog sa ben inanırım benim doktorum da bu unvana sahip kendisini çok zor bulmuştum doktorum kanamam old ısrarla iğne istememe rağmen şu Şu yan etkilerinden dolayı vermiyorum demişti iğne ilaç da bu kadar titiz bir doktor un şeker yüklemesini boşa yaptıracağını sanmıyorum..
Bahsettiğiniz kişi işin medyatik boyutunda cevremde önemseyen insanlar var ama ben gülmek için bazen tv çıkınca dinliyorum sadece

Canım bnm hep damar yolu açıp o şekilde bekletirlerdi diğer çocuklarda senin herseferinde yeniden mi kan aldılar
Evet olması gereken oydu ama yapmadılar bi bayan daha vardı o da sürekli deldiler kolunu. Yarın mutlaka ayran su ve aperatif bisey yanında bulundur son kani verimce hemen yersin yedikten sonra da biraz kıpırdama ben az daha merdivenlerden yuvarlaniyordum ☺

Sen ası oldun mu canım?

Tereyağına köy yunurta si tamam eskiden köyde yaşayanlar sabah ezan vaktinde tarlaya gidip aksam ezanında eve dönerlermiş o adam tereyağıni da balını da tarlasından çıkan meyveyi de yesin ama günümüz öyle mi ne tarla ne hayvan bakma derdi ne de evin işi gücü. Şimdi artık çamaşırı asmamak için kurutma makinesi evi süpürüp beli yormamak için kurmali robot süpürgeler, evin sebze meyvesini de almak için de tek tuşla eve gelen market ihtiyaçları var .Günümüzde ye de gör direk damar tıkanıklığı paypass bi tik ilerisi kalp krizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…