- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
Ben kelle paçaya aşığım bilhassa o kadının sayesinde tatdım ve de hamileyken çok fazla istedim, sen onudamı yapmıyonSen oyle dedin die demedim ztn. Herkes bi tutturms yapmayin die hani yuzde 51 doktr yaptrma der yuzde 49 yaptr kafa karisir anlarmda bi kisi icin bu kdr ikileme sasiriryorm sadece. Kadın kelle paca yiyin diyince kimse yemio ama test yaptrmayin diyince herkes inanms
Senin ki psikolojik bence birazBen kelle paçaya aşığım bilhassa o kadının sayesinde tatdım ve de hamileyken çok fazla istedim, sen onudamı yapmıyon
Psikolojiyle alakası yok cnm sadece ön yargılı olmayıp tatmadığım birşeyi tatmıştım, tavsiye ederim herkese zihin açıklığı yapıyor kemikleri güçlendiryo faydası inanın çokSenin ki psikolojik bence biraz
Umarim oyledirPsikolojiyle alakası yok cnm sadece ön yargılı olmayıp tatmadığım birşeyi tatmıştım, tavsiye ederim herkese zihin açıklığı yapıyor kemikleri güçlendiryo faydası inanın çok
Bazen bende de oluyor kıyafetlere bakarken gözüm kız kıyafetlerine kayıyor ama bunun nedeni olarak doktorun bize önce cinsiyeti kız deyip bir ay sonra erkek demesi olarak görüyorum çünkü kızımız olacak diye planlar yapmaya başlamıştık kıyafetlere bakmıştık
Evet canım erkek hissettim hep belki de o yüzden kendimi inandıramadımErkek olmasını çok mu istemiştin ? Benim de ikinci kızım, ben de erkek bebek kıyafetleri falan görünce bi değişik oluyorum , hatta erkek olur diye isim bile hazırlamıştım ... belki aynı meyveyi tadacağın için heyecanın yoktur , hevesin pek kalmamıştır .. ne olursa olsun şükretmeliyiz , kız erkek fark etmez , rabbim hayırlısını versin , aratmadan verdi hamd olsun .. öyle düşün canım ... hem kız kardeş kızına en iyi yoldaş , duygudaşiki kız annesi olmak herkese nasip olmaz bak
off ne kötü olmuşsun yaa. neyse dinlenmene bak artıkSelam kızlar göz altlarım mosmor oldu açlık ve susuzluktan, 2 kolumdan 7 kez kan alinca damarlarım sertleşmiş ve canım çok yandi çok şişti. Sonuçların çıkmasını beklerken süt ve sandviç yedim bittikten sonra vücudumu bir anda buz gibi ter bastı ve yukarı çıkarken gözlerim karardı merdivenlerde biri koluma girdi bayılacak gibi oldum eğer 100 lük yükleme yapılacaksa ve bir çok kez kan alınacaksa mutlaka yanınızda refakatciniz olsun derim. Çok şükür yüksek çıkmadı ama sınırda doktorum yememe dikkat etmemi söyledi özellikle meyve konusunda uyardı beni.
ugurbocuuu
Yazdım canım çok zorladı beni Allah yardımcın olsun
Gecmıs olsun canım. Cok etkılemıs senı. Dedıgın gıbı yalnız gitmemek gerekırmıs ne olur ne olmaz diye.Selam kızlar göz altlarım mosmor oldu açlık ve susuzluktan, 2 kolumdan 7 kez kan alinca damarlarım sertleşmiş ve canım çok yandi çok şişti. Sonuçların çıkmasını beklerken süt ve sandviç yedim bittikten sonra vücudumu bir anda buz gibi ter bastı ve yukarı çıkarken gözlerim karardı merdivenlerde biri koluma girdi bayılacak gibi oldum eğer 100 lük yükleme yapılacaksa ve bir çok kez kan alınacaksa mutlaka yanınızda refakatciniz olsun derim. Çok şükür yüksek çıkmadı ama sınırda doktorum yememe dikkat etmemi söyledi özellikle meyve konusunda uyardı beni.
ugurbocuuu
Evet canım sağol hastane uzak ac karnına o yolu gitmek sonra 8 den 12 ye kan vermek mahfetti beni kollarımı görseniz ben kollardaki görünen damarım 1 tane normalde 3 tane gözükmesi gerekiyormuş o 1 damarla 4 kes birinden 3 kez de diğerinden kan alinca kötü oldum neyseki bitti .Hepimiz için son testti sırada bi nts ler kaldıGecmıs olsun canım. Cok etkılemıs senı. Dedıgın gıbı yalnız gitmemek gerekırmıs ne olur ne olmaz diye.
Evet canım ya beni zorladıoff ne kötü olmuşsun yaa. neyse dinlenmene bak artık
Ay yarında bnm var canım çok geçmiş olsun ben de yalnız gitmek zorundayım inşallah o kadar zor geçmez artık sandviç ayran falan alırım biter bitmez yerim bnmde 50 lik sınırda çıktı tahmin ettiğim banada diyet önerirSelam kızlar göz altlarım mosmor oldu açlık ve susuzluktan, 2 kolumdan 7 kez kan alinca damarlarım sertleşmiş ve canım çok yandi çok şişti. Sonuçların çıkmasını beklerken süt ve sandviç yedim bittikten sonra vücudumu bir anda buz gibi ter bastı ve yukarı çıkarken gözlerim karardı merdivenlerde biri koluma girdi bayılacak gibi oldum eğer 100 lük yükleme yapılacaksa ve bir çok kez kan alınacaksa mutlaka yanınızda refakatciniz olsun derim. Çok şükür yüksek çıkmadı ama sınırda doktorum yememe dikkat etmemi söyledi özellikle meyve konusunda uyardı beni.
ugurbocuuu
Canım bnm hep damar yolu açıp o şekilde bekletirlerdi diğer çocuklarda senin herseferinde yeniden mi kan aldılarSelam kızlar göz altlarım mosmor oldu açlık ve susuzluktan, 2 kolumdan 7 kez kan alinca damarlarım sertleşmiş ve canım çok yandi çok şişti. Sonuçların çıkmasını beklerken süt ve sandviç yedim bittikten sonra vücudumu bir anda buz gibi ter bastı ve yukarı çıkarken gözlerim karardı merdivenlerde biri koluma girdi bayılacak gibi oldum eğer 100 lük yükleme yapılacaksa ve bir çok kez kan alınacaksa mutlaka yanınızda refakatciniz olsun derim. Çok şükür yüksek çıkmadı ama sınırda doktorum yememe dikkat etmemi söyledi özellikle meyve konusunda uyardı beni.
ugurbocuuu
Tetenoz aşısı oldunuz mu ?Olduysaniz onda erken doğumu tetikliyor mesela ölü doğum yapanlarin 2.doğumlarında kesinlikle 32 den sonra yaptırıyorlar genelde. Bende doktorlardan çok çektim anne olma ihtimalin yüzde 5 diyen kibrisa git yumurta al diyen doktor oldu onlar ayrı insan grubuda. Ama bir doktor profesör aynı zamanda turkiyede sayılı olan perinatolog sa ben inanırım benim doktorum da bu unvana sahip kendisini çok zor bulmuştum doktorum kanamam old ısrarla iğne istememe rağmen şu Şu yan etkilerinden dolayı vermiyorum demişti iğne ilaç da bu kadar titiz bir doktor un şeker yüklemesini boşa yaptıracağını sanmıyorum..Aynen öle cnm söyleyen canan karataydı söyledikleri ve düşündükleri asılsız ve gereksiz olsaydı (PROF) olmazdı tahminimce ayrıca kimseye yaptırmayın gibisinden bişey demedim kendi fikrimi söyledim
Evet olması gereken oydu ama yapmadılar bi bayan daha vardı o da sürekli deldiler kolunu. Yarın mutlaka ayran su ve aperatif bisey yanında bulundur son kani verimce hemen yersin yedikten sonra da biraz kıpırdama ben az daha merdivenlerden yuvarlaniyordum ☺Canım bnm hep damar yolu açıp o şekilde bekletirlerdi diğer çocuklarda senin herseferinde yeniden mi kan aldılar
Sen ası oldun mu canım?Tetenoz aşısı oldunuz mu ?Olduysaniz onda erken doğumu tetikliyor mesela ölü doğum yapanlarin 2.doğumlarında kesinlikle 32 den sonra yaptırıyorlar genelde. Bende doktorlardan çok çektim anne olma ihtimalin yüzde 5 diyen kibrisa git yumurta al diyen doktor oldu onlar ayrı insan grubuda. Ama bir doktor profesör aynı zamanda turkiyede sayılı olan perinatolog sa ben inanırım benim doktorum da bu unvana sahip kendisini çok zor bulmuştum doktorum kanamam old ısrarla iğne istememe rağmen şu Şu yan etkilerinden dolayı vermiyorum demişti iğne ilaç da bu kadar titiz bir doktor un şeker yüklemesini boşa yaptıracağını sanmıyorum..
Bahsettiğiniz kişi işin medyatik boyutunda cevremde önemseyen insanlar var ama ben gülmek için bazen tv çıkınca dinliyorum sadece
Tereyağına köy yunurta si tamam eskiden köyde yaşayanlar sabah ezan vaktinde tarlaya gidip aksam ezanında eve dönerlermiş o adam tereyağıni da balını da tarlasından çıkan meyveyi de yesin ama günümüz öyle mi ne tarla ne hayvan bakma derdi ne de evin işi gücü. Şimdi artık çamaşırı asmamak için kurutma makinesi evi süpürüp beli yormamak için kurmali robot süpürgeler, evin sebze meyvesini de almak için de tek tuşla eve gelen market ihtiyaçları var .Günümüzde ye de gör direk damar tıkanıklığı paypass bi tik ilerisi kalp kriziSen oyle dedin die demedim ztn. Herkes bi tutturms yapmayin die hani yuzde 51 doktr yaptrma der yuzde 49 yaptr kafa karisir anlarmda bi kisi icin bu kdr ikileme sasiriryorm sadece. Kadın kelle paca yiyin diyince kimse yemio ama test yaptrmayin diyince herkes inanms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?