2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok aldımya 13.6

Kızlar kontrol den çıktım herşey yolunda 27+1 olmuşuz kilomus 1060 boyumuz 36 cm olmuş haftası ile uyumlu dedi doktor keyfi baya yerin De dedi bu arada baş aşağı dönmüş kızım şeker için se bu içinde tokluk şekerine baktır dedi bana o kadar başka da birşey demedi 1 ayda 2kilo almışım toplam da 4.5 kilo almış oldum

kızlar hangi bezden alcaksınız bilmıyorum ama jokerde prima purede iyi indirim var

arkadaşlar debend ya da can bebe emici kilot aldınız mı dpgumdan sonra giyinmek için? normal dogumda dda ihtiyaç oluyor mu bu kullan at tarzı kilotlara?

bu arada pişik önleyici krem ya da pudra alacak mısınız? diğer sorum da benim bebek gibi sakin olanlar var mı? gün içi bir iki hafif dokunuş o kadar, sabah akşam. başkada hareketi yok :) bir de kayıyor ara sıra içimde midemin ust tarafında

Kızlar nasılsınız Bayadır giremedim odanızı aldınız mı benim mobilya yeni geldi boya badana işlerine başlıyorum inşallah haftaya mobilyamızı da kurucaz beşiğim vardı görümcemin yatak odasına onu koyucam montessori istiyordum şimdiden aldık umarım beğenirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20200814_151502_com.android.gallery3d.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 33
arkadaşlar debend ya da can bebe emici kilot aldınız mı dpgumdan sonra giyinmek için? normal dogumda dda ihtiyaç oluyor mu bu kullan at tarzı kilotlara?
Aldım canım depend ben güzel yorumlar okudum diğer doğumlarda hasta bezi kullanmıştım çok kaba olmuştu bunda 1 paket aldım ilk günler kullanırım depend dar kalıp ve pot durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…