Canim 5 6 kapaklı dolap fazla olur bence , ben kızıma oda takimi almıştım bunun benzeri, dolabı 3 kapaklı şimdi 5 yaşında kızım, hâlâ yeterli, en az 3 4 sene daha gider yani.
nefresimleri yastıklarını uyku setlerinde alsın istiyorum .hep bir arada olsun bütün eşyaları . Çok kararsızım 3 kapaklı da yer kaplama yönünden daha iyi
nefresimleri yastıklarını uyku setlerinde alsın istiyorum .hep bir arada olsun bütün eşyaları . Çok kararsızım 3 kapaklı da yer kaplama yönünden daha iyi
Bence normal bu zamanlarda bildigim kadarıyla bebisler haftada 200 gr civarı alıyorlar.artısı eksisi var tabi.benim ilk hamileligimde 2 hafta önden gidiyordu canım.buda öyle sanırım.kiloların hepsini kendime almadıgima sevindim
Bence normal bu zamanlarda bildigim kadarıyla bebisler haftada 200 gr civarı alıyorlar.artısı eksisi var tabi.benim ilk hamileligimde 2 hafta önden gidiyordu canım.buda öyle sanırım.kiloların hepsini kendime almadıgima sevindim
Kızlar şu 24.haftada izne ayrılma konusunda bir sey danışacaktım. 24+0dan itibaren mi aliyoruz durum bildirir raporunu yoksa 23+0dan itibaren mi? 23+0dan sonra 24haftalik diye adlandırıyoruz. Ve 23+4te ayrilanlari duydum da kafam karıştı
24+0 itibariyle alınabiliyor. Ben 23+0 da gittim fakat olmadı maalesef. Şuan 2. Haftam idari izinliyim çok güzel bir fırsat.
Arkadaşlar sıcaklar beni çok etkiliyor Ağustosun bitişini dört gözle bekliyorum açıkçası. Onun dışında bebişim bu ara çok hareketli biran önce ona kavuşmak istiyorum ilk bebek olunca daha zor beklemesi. Büyük ihtiyaçların hiçbirini almadık henüz bu tembellikle inşallah erken doğurmam
Şimdi de baktır canım hamilelik ilerledikçe kan değerleri düşebiliyor benimki hamileliğin başında fazlaydı bile şimdi ise en düşük sınıra inmiş ve ilaç kullanıyorum düşük olduğunda halsizlik yapabiliyor
Benim 733 idi o tarihte doktorum.uyumlu demisti.ya senin fazla ya bizim az.beb sadece 1 kg almisim oda bebekti zaten
Benim ilkide öyleydi kilosu 2 hafta önden gidiyordu.Yalnız erken dogdu 33.haftada.inş. bu zamanında gelirgebelik programlarinda teldeki haftamla uyumlu kilo 700-800 civarı.Dr.normal artı eksi olabiliyor hersey yolunda dedi.şekerde çıkmadı çok şükür
Aslında hepside uyumlu haftasıyla ceptende gebelik uygulamasını takip ediyorum. benimki 1-2hafta önden gidiyor olabilir kilosu.iyi birseymi bilmiyorum.Dr.um artı eksi olabilir normal dedi.ilk cocugumda iri bebek iri bebek dedik erkenden çıktı geldi inş bu bebeğim zamanında gelecek.suyum gelmişti.
Tetenoz aşısı oldunuz mu ?Olduysaniz onda erken doğumu tetikliyor mesela ölü doğum yapanlarin 2.doğumlarında kesinlikle 32 den sonra yaptırıyorlar genelde. Bende doktorlardan çok çektim anne olma ihtimalin yüzde 5 diyen kibrisa git yumurta al diyen doktor oldu onlar ayrı insan grubuda. Ama bir doktor profesör aynı zamanda turkiyede sayılı olan perinatolog sa ben inanırım benim doktorum da bu unvana sahip kendisini çok zor bulmuştum doktorum kanamam old ısrarla iğne istememe rağmen şu Şu yan etkilerinden dolayı vermiyorum demişti iğne ilaç da bu kadar titiz bir doktor un şeker yüklemesini boşa yaptıracağını sanmıyorum..
Bahsettiğiniz kişi işin medyatik boyutunda cevremde önemseyen insanlar var ama ben gülmek için bazen tv çıkınca dinliyorum sadece
Evet cnm yaptırdım ama mecburiyetten dolayı, kronik rahatsızlığım, eşimle kan uyuşmazlığı, kansızlık ve bağışıklığımın çok düşük olmasından ötürü yaptırdım. Canan hoca aşıya karşı haberim var aşıda cıva var ama ucuz diye alimünyumun olduğunu söylemişti alimünyum ise alzheimer yapıyor bunun yerine D vitamini öneryo ki bu söylediklerini hacettepe ünüversitesindeki proflarda inkar etmedi sadece az miktarda olduğunu söylemişti mecbur olmassam asla yaptırmam bende