2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim 5 6 kapaklı dolap fazla olur bence , ben kızıma oda takimi almıştım bunun benzeri, dolabı 3 kapaklı şimdi 5 yaşında kızım, hâlâ yeterli, en az 3 4 sene daha gider yani.
nefresimleri yastıklarını uyku setlerinde alsın istiyorum .hep bir arada olsun bütün eşyaları . Çok kararsızım 3 kapaklı da yer kaplama yönünden daha iyi

nefresimleri yastıklarını uyku setlerinde alsın istiyorum .hep bir arada olsun bütün eşyaları . Çok kararsızım 3 kapaklı da yer kaplama yönünden daha iyi
Ben de 6 kapaklı alıcam Bebeğin ıvırzıvır oyuncakları bezi ortalıkta durmasın kendi Bi kaç eşyam var onları da kaldırsın çünkü çok dolabım yok

maşallah ben 24haftayken 640gramdi bana normal dedi ama suan düşünüyorum acaba azmi kilosu.doğuma kadar kaç olur ki
Bence normal bu zamanlarda bildigim kadarıyla bebisler haftada 200 gr civarı alıyorlar.artısı eksisi var tabi.benim ilk hamileligimde 2 hafta önden gidiyordu canım.buda öyle sanırım.kiloların hepsini kendime almadıgima sevindim

Banada bebek kilo almis siz fazla almamissiniz dedi

Ben de 6 kapaklı alıcam Bebeğin ıvırzıvır oyuncakları bezi ortalıkta durmasın kendi Bi kaç eşyam var onları da kaldırsın çünkü çok dolabım yok
Aynen benimde çok dolabım yok . Nerden alacaksın karar verdin mi ben birkaç siteye baktım 4 bin civarı oda takımları ve 3 4 kapaklı dolaplar

24+0 itibariyle alınabiliyor. Ben 23+0 da gittim fakat olmadı maalesef. Şuan 2. Haftam idari izinliyim çok güzel bir fırsat.

Arkadaşlar sıcaklar beni çok etkiliyor Ağustosun bitişini dört gözle bekliyorum açıkçası. Onun dışında bebişim bu ara çok hareketli biran önce ona kavuşmak istiyorum ilk bebek olunca daha zor beklemesi. Büyük ihtiyaçların hiçbirini almadık henüz bu tembellikle inşallah erken doğurmam

Hamileliğimin başında bakmıştılar sadece canım o zaman iyiydi şimdi dr doktor normal dedi tansiyon düşüklüğü anlamadım ki
Şimdi de baktır canım hamilelik ilerledikçe kan değerleri düşebiliyor benimki hamileliğin başında fazlaydı bile şimdi ise en düşük sınıra inmiş ve ilaç kullanıyorum düşük olduğunda halsizlik yapabiliyor

Alır canim hepsini 3 kapaklı, zaten boyutları ne ki

Bende 25+3um 786 gram dedign gibi hangimizde problem acaba
Aslında hepside uyumlu haftasıyla ceptende gebelik uygulamasını takip ediyorum. benimki 1-2hafta önden gidiyor olabilir kilosu.iyi birseymi bilmiyorum.Dr.um artı eksi olabilir normal dedi.ilk cocugumda iri bebek iri bebek dedik erkenden çıktı geldi inş bu bebeğim zamanında gelecek.suyum gelmişti.

Evet cnm yaptırdım ama mecburiyetten dolayı, kronik rahatsızlığım, eşimle kan uyuşmazlığı, kansızlık ve bağışıklığımın çok düşük olmasından ötürü yaptırdım. Canan hoca aşıya karşı haberim var aşıda cıva var ama ucuz diye alimünyumun olduğunu söylemişti alimünyum ise alzheimer yapıyor bunun yerine D vitamini öneryo ki bu söylediklerini hacettepe ünüversitesindeki proflarda inkar etmedi sadece az miktarda olduğunu söylemişti mecbur olmassam asla yaptırmam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…