2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Senin hızlı düşmüş galiba gebelik şekerin var gibi biraz senin
Benim
Açlık 71
1. Saat 170
2. Saat 174
3. Saat 107
Hızlı düşmemiş iyi gibi görünüyor yarın gösteririm dr uma

Gösterdim. 3 sonuçtan birinin yüksek cikmasi tani koymk icin yeterli dedi. Dahiliyeye git ztn diyetle duzelir o kdr yuksek deil dedi

2. Saat yuksek senin 153 altinda olmasi lazimmis seni de gonderck muhtemelen doktora

pişik önleyici krem mustela seti alacağım onun içinde var.

Gösterdim. 3 sonuçtan birinin yüksek cikmasi tani koymk icin yeterli dedi. Dahiliyeye git ztn diyetle duzelir o kdr yuksek deil dedi
Bende şeker çıkmasa bile istiyordum diyetisyen e gitmek canım beslenmeme bir düzen getirmek açısından sana da çok geçmiş olsun çok yüksek olmadığı için beslenmeyle diyetle normale döner

Canim 5 6 kapaklı dolap fazla olur bence , ben kızıma oda takimi almıştım bunun benzeri, dolabı 3 kapaklı şimdi 5 yaşında kızım, hâlâ yeterli, en az 3 4 sene daha gider yani.

aynen cnm birde sutumuz olmazsa neverecegiz sen tecrübelisin cnm mama mi verecegiz
Canim kendini hiç öyle şartlama, allahın izniyle sütun gelir, ha ola ki gelmedi dünyanın da sonu değil, mamalar var. Benim 2. Gün akşama doğru sütüm gelmeye başlamıştı o arada mama verdiler . Hoc de sıkıntı olmadı.

anladim cnm ilk bebek olacak nasibse ya hic bilgim yok

hmm okula mi yolladin faxladin mi
Bende daha seminere vardiye yollamadım
Birde uzaktan olursa katiliriz evden diye karar veremedim
Canim idare bana sordu salı günü , ilçeden istiyorlar diye, ben zaten almıştım doktordan, maille yolladim.

anladim cnm ilk bebek olacak nasibse ya hic bilgim yok
Oy le oluyor ilkler canim, bizde mama falan almadan gitmiştik hastaneden istemişler eşim eczaneden alivermisti hemen, hele bi sağlıkla doğsunlar da o işler kolay ins.

arkadaşlar debend ya da can bebe emici kilot aldınız mı dpgumdan sonra giyinmek için? normal dogumda dda ihtiyaç oluyor mu bu kullan at tarzı kilotlara?
Depend büyük boy aldım zaten büzgülü oldupu için her türlü olur çok sıkmasın rahat olsun istedim. Normalde de sezeryanda da alttan kanama oluyor canım gerekli bence.
Benim ilk olacak ama kullananlar genelde çok memnun

Ben mustelanın çantalı setini aldım içinde var krem. Belki senin bebişin plasenta önde ve pozisyonu içe dönük olabilir. Annenin yapısıyla da alakalı bence.

arkadaşlar debend ya da can bebe emici kilot aldınız mı dpgumdan sonra giyinmek için? normal dogumda dda ihtiyaç oluyor mu bu kullan at tarzı kilotlara?
Ben ilkinde kullanmıştım, çok iyi olmuştu canim, tavsiye ederim.

Canim idare bana sordu salı günü , ilçeden istiyorlar diye, ben zaten almıştım doktordan, maille yolladim.
bize kronik rahatsizligi olanlari sordular
Ben hala birsey demedim
Mudur yardimcim 2aylikken hamile olduğumu biliyordu

Bende şeker çıkmasa bile istiyordum diyetisyen e gitmek canım beslenmeme bir düzen getirmek açısından sana da çok geçmiş olsun çok yüksek olmadığı için beslenmeyle diyetle normale döner
Valla gitmesem mi diyorum bi yandn da ama aldım da randevu.simdi gitmm doktor nie gitmedn diyck sirf ondn gidicem yoksa bence normal degerler

Senin hızlı düşmüş galiba gebelik şekerin var gibi biraz senin
Benim
Açlık 71
1. Saat 170
2. Saat 174
3. Saat 107
Hızlı düşmemiş iyi gibi görünüyor yarın gösteririm dr uma
cnım dusmesi iyi dusmemesi kotu 1. saat 180 2. saat 150 nın ustunde olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…