2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
31inde 24+0 olcam ben de. Adete göre hesaplanıyor değil mi

Ben krem olarak iki krem aldim gunluk olarak sudocream kullanacam digeride mustela ihtiyac durumunda da onu kullanacam pudrayi tavsiye etmiyorlar o yuzden kullanmayacam cildin hava almasini onluyormuş kilot olarakta depend almayi dusunuyorum sezeryanda gerek oluyormus ama normal dogumda gerekmi bilmiyorum
Aldım canım depend ben güzel yorumlar okudum diğer doğumlarda hasta bezi kullanmıştım çok kaba olmuştu bunda 1 paket aldım ilk günler kullanırım depend dar kalıp ve pot durmuyor
kac beden aldin canim birde kac kiloydun bende alacam
kacinci haftada ilk bebegi dogurmustunuz

Kizlar bisey soracam simdi bu dependi alacagiz peki sezeryan dogumlarda kanama kac gun suruyor vede yataga ayriyeten gecmesin diye hasta bezi sermemiz gerekiyormu bi arkadasim al dedide depend alacaksak ona yinede gerek varmiki anlayamadim

Kızlar hastaneye yatma zamani ne giyecegiz ilkgun pijama mi gotureyim lohusalik kiyafeti almadim onu doğumdan sonrami giyecegiz

Kızlar şu an o kadar sinirliyim ki haklımıyım haksızmıyım onuda bilmiyorum ama ben böyle bişi yapsam vicdan azabı çekerdim. Bizim whatsappda bi aile grubumuz var eltim durmuş durmuş akşam akşam kızıyla video atmış benim çok sevdiğim ve her ctesi beşiktaş pazarından yediğüm bir hamurişi var evde onu yapıolarmış hem gösterio hem anlatıo neli yapıcağını falan benimde canım çekti. Şimdi hakkıma girmiş olmuo mu ya sonuçta ben hamileyim canım çekebilir ki sevdiğim bişi. Ayıp yaptığı biz yapsak kıyamet kopardı. Şu insanların bencilliği beni benden alıyor

Mama olarak yenidoğana ne veriliyor peki

Aynen benimde çok dolabım yok . Nerden alacaksın karar verdin mi ben birkaç siteye baktım 4 bin civarı oda takımları ve 3 4 kapaklı dolaplar
aldım 1200 TL yatağı içinde dolap da 1540 vivense de gördüm onu alıcam

Eklentiler

• Screenshot_20200814_151502_com.android.gallery3d.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 28
  • images (9).webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 28
Vaktiyle gelsin hepimizin kuzulari.doktor ne dediyse o canim.bendede seker cikti haftasina uyumlu olmasna ragmen

Ayyy maşallah çok şükür. Bülent hoca şeker yüklemesini onaylıyor mu? Ben o konuda çok muallaktayım

testi yapalim dedi.
ben cok kilo aldim ondan mi bilmem ablamdan istememisti.
ama 3 hafta onceki aclik değerim cok iyi idi demisti..bilemedim bakalim ne olacak bende cok taraftar degilim esasen.

33.haftada 2 200 dogmustu

aldım 1200 TL yatağı içinde dolap da 1540 vivense de gördüm onu alıcam
Bende bu dolabı beğendim vivenseden yeni evimizdeniki bebek odası uygun olursa onu almak istiyorum ama vivensenin dolapları hoşuma gitti her türlü ordan alıcam sanırım bide şifonyer alıcam

Kizlar bisey soracam simdi bu dependi alacagiz peki sezeryan dogumlarda kanama kac gun suruyor vede yataga ayriyeten gecmesin diye hasta bezi sermemiz gerekiyormu bi arkadasim al dedide depend alacaksak ona yinede gerek varmiki anlayamadim
hastane bezini özel hastaneler seriyor zaten hastanedeyken. kanama ilk bir kaç gün yoğun oluyor. sonra azalarak 40-50güne kadar sürebiliyor. depend taşırmıyor. evde hasta bezine ayrıca gerek yok.

Kızlar hastaneye yatma zamani ne giyecegiz ilkgun pijama mi gotureyim lohusalik kiyafeti almadim onu doğumdan sonrami giyecegiz
canım hastaneye zaten doğumun olduğu gün gidiyorsun. ameliyat elbisesi giydiriyorlar. doğum sonrası gecelik pijama ne götürüyorsan giyebilirsin. özel lohusa seti senin kararın tabi. ister hastanede ister evde. ben kimse hastaneye alınmayacağı için özel bir hazırlığım olmayacak. eve de misafir kabul etmeyeceğim.

anladım cnm
Ben cok korkmaya başladım
Dogumdan
Rabbim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…