Sen şuan ki kilonla bile hepinizden zayifsin canım aşırı zayiflikta iyi değil bence iyi olmuş takma bunlara zaten doğumdan sonra direk gidecek birazı
Benim biraz zorunluluktan az aldım canim şeker çıkınca sıkı diyet yaptığıma alamıyorum kilo 6 kiloyu diyet öncesi almıştım düşün bıraksalar beni ohoo 20kg bile alırdım iştahım var ama imkanım yok
Aslında çok dengeli çok güzel bir liste benimde şeker çıkmadı ama biraz sınıra yakın çıktı dr dikkat et yeter dedi diyet vermedi bende uygulasam bu diyeti
Aslında çok dengeli çok güzel bir liste benimde şeker çıkmadı ama biraz sınıra yakın çıktı dr dikkat et yeter dedi diyet vermedi bende uygulasam bu diyeti
Ben işteyim canım bugun sıkıntıdan hicbir yere sıgamıyorum dısarı cıktım 1tane maden suyu aldım hafif esinti var öyle oturuyorum kiloya gelince +10 la devam
Sağ kasigimin orda pıt pit bisey atıyor dünde 2 kez oldu bugünde durmuyor belli bir süre tekme değil zaten zor tekme atıyor beni bebeğim. Eşime dinlettim akşam kalp atışı olabilir dedi bana saçma geldi sonucda kulağı steteskop değil nedir bu kızlar
Canım benimde sınırda çıkmıştı meyveye dikkat et hatta karpuz vs yeme demişti yemiyelim günde 1 tane meyve ama 3 gündür canım deli gibi tatlı çekiyor. Şu zamana kadar böyle değildim yeni actigim sarelle kutusu dibine inmiş avuç avuç leblebili şeker yiyiyorum reçel sabahları içine canavar kaçmış gibi tatlı konusunda ve 3 günde 700 gram almışım
Sağ kasigimin orda pıt pit bisey atıyor dünde 2 kez oldu bugünde durmuyor belli bir süre tekme değil zaten zor tekme atıyor beni bebeğim. Eşime dinlettim akşam kalp atışı olabilir dedi bana saçma geldi sonucda kulağı steteskop değil nedir bu kızlar
Canım benimde sınırda çıkmıştı meyveye dikkat et hatta karpuz vs yeme demişti yemiyelim günde 1 tane meyve ama 3 gündür canım deli gibi tatlı çekiyor. Şu zamana kadar böyle değildim yeni actigim sarelle kutusu dibine inmiş avuç avuç leblebili şeker yiyiyorum reçel sabahları içine canavar kaçmış gibi tatlı konusunda ve 3 günde 700 gram almışım
Sarelle deme benim nutella canim istiyor kendimi tutuyorum arada cikolatayla bastiriyorum onn alirsam iki gunde bitirrim kaşikla o yuzden almayim diyorum bakalim nereye kadar
Ay neden öyle oldun ki canım meyveden daha tehlikeli değil mi çokokrem reçel vs saf şeker yani benim canım öyle tatlı istemiyor meyvede dediğin gibi 1 tane felan anca yiyorum ama bende beyaz ekmek yedim bu aralar 3 4 gündür dikkat ediyorum yemiyorum da sona yaklaşıp kilo artınca dert oluyor bide demekki yedin ki aldın diyorum kendime 9 kiloyu sen çok az almıştın değil mi
bence okulların açılması şu şartlarda zor. sadece anaokulu ve 1.sınıflar açılacak dedi bakan. o da isteyen veli yollayacak anladığım. bu sene böyle gider
bence okulların açılması şu şartlarda zor. sadece anaokulu ve 1.sınıflar açılacak dedi bakan. o da isteyen veli yollayacak anladığım. bu sene böyle gider