2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay iyi olmuş sana canım şimdi yiyememek zor ama sonrasında iyi ki diyet yapmışım da almamışım diceksin diyetini atsana canım bir bakmak istiyorum

Aklima gelmisken bebegin göbegini temizlemek icin alkol pamuk almak gerekiyormu nasıl temizliyorduk o bölgeyi göbek düşene kadar
temiz tutsan yetiyor ama ben ilk gebeliğimde babusol marka mı ne göbek hijyen seti vardı eczanede onu almıştım sprey birşeydi.
Ben de tam bunu soracaktım cevapları bekliyorum ona göre alınması gereken birşey varsa alayım
eczanede satılıyor sprey var bir tane
Bende buharmakinası almaya gerek varmı diye sorucam Bi zararı varmı
ben çok araştırdım ama almadım sonunda. kalorifer üzerine havlu koyuyorum nemli. bir de suluk işte

Aslında çok dengeli çok güzel bir liste benimde şeker çıkmadı ama biraz sınıra yakın çıktı dr dikkat et yeter dedi diyet vermedi bende uygulasam bu diyeti
Bana da doktorum diyet dememisti aslında kendim gittim şeker biraz korkutuyor beni nedense bence yapabilirsin sende

Aslında çok dengeli çok güzel bir liste benimde şeker çıkmadı ama biraz sınıra yakın çıktı dr dikkat et yeter dedi diyet vermedi bende uygulasam bu diyeti
Bana da doktorum diyet dememisti aslında kendim gittim şeker biraz korkutuyor beni nedense bence yapabilirsin sende

Ben işteyim canım bugun sıkıntıdan hicbir yere sıgamıyorum dısarı cıktım 1tane maden suyu aldım hafif esinti var öyle oturuyorum kiloya gelince +10 la devam
Bu haftalaramı özel bi durum bende ayniyim yorgun bitkin hicbiryere sıgamıyorum butun enerjimi cekmisler sanki

Sağ kasigimin orda pıt pit bisey atıyor dünde 2 kez oldu bugünde durmuyor belli bir süre tekme değil zaten zor tekme atıyor beni bebeğim. Eşime dinlettim akşam kalp atışı olabilir dedi bana saçma geldi sonucda kulağı steteskop değil nedir bu kızlar

Canım benimde sınırda çıkmıştı meyveye dikkat et hatta karpuz vs yeme demişti yemiyelim günde 1 tane meyve ama 3 gündür canım deli gibi tatlı çekiyor. Şu zamana kadar böyle değildim yeni actigim sarelle kutusu dibine inmiş avuç avuç leblebili şeker yiyiyorum reçel sabahları içine canavar kaçmış gibi tatlı konusunda ve 3 günde 700 gram almışım

Kamuda calisan arkadaşlar 32den sonrada idari izinlimiyiz simdi biz virüsden dolayı kafam iyice karıştı benim.net bilgisi olan yazarsa sevinirim
bende soyle kararsiz kaldim ekimde okullar acılacak ekimde 32hafta olcm çalışabilr raporu alırsam okullara gidermiyiz kararsiz kaldim

Buyuk ihtimal hickirik canim benimde oyle oluyor

Sarelle deme benim nutella canim istiyor kendimi tutuyorum arada cikolatayla bastiriyorum onn alirsam iki gunde bitirrim kaşikla o yuzden almayim diyorum bakalim nereye kadar

Ay neden öyle oldun ki canım meyveden daha tehlikeli değil mi çokokrem reçel vs saf şeker yani benim canım öyle tatlı istemiyor meyvede dediğin gibi 1 tane felan anca yiyorum ama bende beyaz ekmek yedim bu aralar 3 4 gündür dikkat ediyorum yemiyorum da sona yaklaşıp kilo artınca dert oluyor bide demekki yedin ki aldın diyorum kendime 9 kiloyu sen çok az almıştın değil mi

bende soyle kararsiz kaldim ekimde okullar acılacak ekimde 32hafta olcm çalışabilr raporu alırsam okullara gidermiyiz kararsiz kaldim
bence okulların açılması şu şartlarda zor. sadece anaokulu ve 1.sınıflar açılacak dedi bakan. o da isteyen veli yollayacak anladığım. bu sene böyle gider

bence okulların açılması şu şartlarda zor. sadece anaokulu ve 1.sınıflar açılacak dedi bakan. o da isteyen veli yollayacak anladığım. bu sene böyle gider
ozaman uzkatan suan egiitm veriyoruz ben calisabilir raporu alirim enazindan aktarma yaparım o 5haftayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…