2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar Selamun aleyküm 8 haftalık hamileyim ve nerde yatsam uyuma halim var sizdede varmı böyle mide yanması oluyor birde uyanınca sürekli sersem geziyorum

Off deme bugun benimde ayni mide yanmasi ve bulantisi halsizlik mafetti

Tam dün başladı
Bugünde coştu.
5+6 da başladı yani.
Elimde limonla geziyorum.
Ben limon yalıyorum diye oğlumda yalıyor.
Şuan sana bunu yazarken ekrana bakarak limon yalıyor mesela ahajajahhsjssjsjjs

Kızlar Selamun aleyküm 8 haftalık hamileyim ve nerde yatsam uyuma halim var sizdede varmı böyle mide yanması oluyor birde uyanınca sürekli sersem geziyorum

Bende bu defa çok uyku hali yok.
Oğlumda çok olmuştu.
Yada belki uyku halim vardır ama fırsatım olmuyordur
Öğlenleri uyuyorum oğlumla.
Bitik hal, yanma ağrı, aşırı bulantı hepsi mevcut.
Sırayla hepimizde başlıyor ben şuan 6+0 ım

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı yine kalbi durmuş bebeğimin ıkinci kez 7 haftada kalbi duruyo çok üzgünüm kurtajla alındı bosluktayim şuanda vardır Rabbimin bi bildiği diyorum avutuyorum kendimi Allaha emanet olun sağlıkla alın bebislerinizi kucağınıza alın inşallah hoşçakalın

Çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah kuzum.
Kanaman leken falan oldu mu hiç bu süreçte

Canım benım rabbım sağlıklı gebelık nasıp etsın sana tez zamanda ınsallah üzülme her zaman vardır bır hayır ınsallah çok sağlıklı hayırlı bir evladın olacak yakın zamanda rabbım gönlüne göre versın

Canım çok üzüldüm böyle haberler alınca çok üzülüyorum. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah

Çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah kuzum.
Kanaman leken falan oldu mu hiç bu süreçte
Canım çok üzüldüm böyle haberler alınca çok üzülüyorum. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah
Kanamam ve ya herhangi bir gelirim yoktu rutin kontrole gitmiştik o şekilde öğrendik.hepinize tesekkur ederim güzel dilekleriniz için kendinize ıyi bakın Allaha emanet olun

Çok üzüldüm canım rabbim sabır versin öncelikle sana ve eşine sağlık versin sağlıklı sıhhatli yavrularınız olsun inşallah

Bu arada rabbim kızını bağışlasın inanki onlar olmasa bazı şeylere dayanmak daha zor çok şükür onlar var

Ben seni çok iyi anlıyorum canın bende oluyo özellikle akşamları öyle tatlı bir uyku ki kesinlikle uyanmak istemiyorum ve uyandığımda midem çok kötü oluyo yanıyo

Merhaba hanımlar nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…