Benimde ilk günler baya yatıştırmıştı. Birden gitmesede bulantı en azından biraz olsun rahatlatıyor kuzum. Bol bol su iç birde mideyi hi boş bırakma bir iki lokmada olsa at ağzına bişiler sonra düzene girer inş kuzum
İstemsiz endişe ediyorum ama duaya sığınmaktan başka bişide gelmiyor elden. Çok şükür lekenme dahi olmadı olsa onada bakmıyorlarmış. Adet olur gibi olmadığın sürece gelme dediler bana. Psikolojim bozulmadan sağlıkla doğururum inşallah canım
Sanırım o ülkede doğum oranını düşük tutmak istedikleri için böyle davranıyorlar benim aklıma bu geldi. Stres yapma canım şöyle düşün her hafta kontrole de gitsen bir şey olacağı varsa olur. Eskiden kadınlar hiç hastaneye gitmeden kendileri doğum yaparmış. Biride eşim mesela ama maşallah sağlıklı olarak dünyaya gelmiş. Bol bol dua et bir sıkıntı olmaz inşallah
Amiiin hepimize nasip olsun. Hatta kanaman var mı diye bile sordu. Bazı hamileliklerde kanamada olurmuş.
Maalesef bizim insanımız kötü düşünmeye çok meraklı . Kanama mı oldu aha çocuk düştü derler direk. Bu dönemde stres çok kötü bir şey lütfen stres altına sokmayın kendinizi. Rahat olalım lütfen. Virüs var evet ama yapacak bir şey yok. Biz tedbiri alalım gerisi konusunda yapacak bir şeyimiz yok. Lütfen çocuklarınızı strese sokmayın. Çünkü bebiş ciddi anlamda stresi hissediyor.
İçinizi ferah tutun. Her şey güzel olacak :') Allah olmayanlara da nasip etsin. Kimseleri çocuk ile sınamasın.
Sanırım o ülkede doğum oranını düşük tutmak istedikleri için böyle davranıyorlar benim aklıma bu geldi. Stres yapma canım şöyle düşün her hafta kontrole de gitsen bir şey olacağı varsa olur. Eskiden kadınlar hiç hastaneye gitmeden kendileri doğum yaparmış. Biride eşim mesela ama maşallah sağlıklı olarak dünyaya gelmiş. Bol bol dua et bir sıkıntı olmaz inşallah
Amiiin hepimize nasip olsun. Hatta kanaman var mı diye bile sordu. Bazı hamileliklerde kanamada olurmuş.
Maalesef bizim insanımız kötü düşünmeye çok meraklı . Kanama mı oldu aha çocuk düştü derler direk. Bu dönemde stres çok kötü bir şey lütfen stres altına sokmayın kendinizi. Rahat olalım lütfen. Virüs var evet ama yapacak bir şey yok. Biz tedbiri alalım gerisi konusunda yapacak bir şeyimiz yok. Lütfen çocuklarınızı strese sokmayın. Çünkü bebiş ciddi anlamda stresi hissediyor.
İçinizi ferah tutun. Her şey güzel olacak :') Allah olmayanlara da nasip etsin. Kimseleri çocuk ile sınamasın.
O kadar haklısın ki senin kadar zor süreçler atlatmamış olsamda uzun bir süre anne olmak için çabalamak nedir iyi biliyorum. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağ salim doğduğu günleridr görelim inşallahh kuzum. Sen olması gerekini yapmışsın insanların ne düşündüğünü umursama moral bozma anne olmanın tadını çıkar kuzum❤❤
Benim bulantımda dünden beri başladı.
Bide göğüs uçlarım elim değince çok acıyor.
Oğlanı emzirmek eziyet olmaya başladı. Sanrım yakında bırakıcaz.
İştahım sıfır.
Bişey yiyemesemde bağışıklık sistemine çalışıyorum.
Portakal sıkıp sıkıp içiyoruz.
Propolis, zerdeçal, zencefil tüketiyoruz.
Bol sarımsak.
Turşu.
Süper bir haber bu darısı hepimizin başına inşallah. Bende Perşembe gidicem artık kalbini duymam gerek yoksa yine operasyon bekliyor beni lütfen dualarınızı esirgemeyin
Kızlar moralim bozuldu birden. Eşimin işyerinde bir arkadaşının eşi hamile iken bebeğini kaybetmiş üzülmüş falan bunu anlattı. Birde ilk 3 ay dolmadan sanki hamilelikten saymıyorlar gibi geliyor herkeste bir çok bağlanma çok alışma havası var üzülüyorum
Boğazım geçti gibi dün aksammki kadar agrimiyor ama ateş 37bucuk biraz kırgınlık var belkide bizdede etkisi böyle olacaktır inşallah atlatırız Allah korusun hepimizi