2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
oldu gerçekten sağolasın
ama sonrasında tekrar başladı hafif hafif, sanırım elbet olacak kabullenmekten başka çare yok

Benimde ilk günler baya yatıştırmıştı. Birden gitmesede bulantı en azından biraz olsun rahatlatıyor kuzum. Bol bol su iç birde mideyi hi boş bırakma bir iki lokmada olsa at ağzına bişiler sonra düzene girer inş kuzum

Sanırım o ülkede doğum oranını düşük tutmak istedikleri için böyle davranıyorlar benim aklıma bu geldi. Stres yapma canım şöyle düşün her hafta kontrole de gitsen bir şey olacağı varsa olur. Eskiden kadınlar hiç hastaneye gitmeden kendileri doğum yaparmış. Biride eşim mesela ama maşallah sağlıklı olarak dünyaya gelmiş. Bol bol dua et bir sıkıntı olmaz inşallah

bende bugun 4+2 yim dun kan verdim 2800 lerde cikti sonucum persembe randevum vardi iptal edilmis bende yarina randevu buldum sabah gidicem insallah hayirli haberlerle
Maşallah canım seninde değerin yüksekmiş inşallah yarın kendini gösterir sana mutlaka haber ver

Yaaa maşallahhh canım teşekkür ederim canım gerçekten içime su serptin sağlıkla kucağınada almayı da nasip etsin Rabbim

Amiiin hepimize nasip olsun. Hatta kanaman var mı diye bile sordu. Bazı hamileliklerde kanamada olurmuş.

Maalesef bizim insanımız kötü düşünmeye çok meraklı . Kanama mı oldu aha çocuk düştü derler direk. Bu dönemde stres çok kötü bir şey lütfen stres altına sokmayın kendinizi. Rahat olalım lütfen. Virüs var evet ama yapacak bir şey yok. Biz tedbiri alalım gerisi konusunda yapacak bir şeyimiz yok. Lütfen çocuklarınızı strese sokmayın. Çünkü bebiş ciddi anlamda stresi hissediyor.

İçinizi ferah tutun. Her şey güzel olacak :') Allah olmayanlara da nasip etsin. Kimseleri çocuk ile sınamasın.

Aminnn kuzum inş sorunsuz atlatırım şu dönemleri. Hamileliğin tadını bile çıkaramıyorum. Allah büyük ona emanet ettim artık

Aminnnn kuzummm Allah esirgesin yavrularımızı

Sağol güzel dileklerin için canım hepimiz sağ salim kucağımiza alalım. 2 haftalık bi iznim var bakalım inş o zamana kadar düzelir

Benim bulantımda dünden beri başladı.
Bide göğüs uçlarım elim değince çok acıyor.
Oğlanı emzirmek eziyet olmaya başladı. Sanrım yakında bırakıcaz.
İştahım sıfır.
Bişey yiyemesemde bağışıklık sistemine çalışıyorum.
Portakal sıkıp sıkıp içiyoruz.
Propolis, zerdeçal, zencefil tüketiyoruz.
Bol sarımsak.
Turşu.

Kızlar moralim bozuldu birden. Eşimin işyerinde bir arkadaşının eşi hamile iken bebeğini kaybetmiş üzülmüş falan bunu anlattı. Birde ilk 3 ay dolmadan sanki hamilelikten saymıyorlar gibi geliyor herkeste bir çok bağlanma çok alışma havası var üzülüyorum

Benim de şuan sis canım dün toplu taşımada onumdeki kadın öksürüp durdu korkuyorum
Boğazım geçti gibi dün aksammki kadar agrimiyor ama ateş 37bucuk biraz kırgınlık var belkide bizdede etkisi böyle olacaktır inşallah atlatırız Allah korusun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…