2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende sabahları çok kötü oluyorum midem yanıyo arada bulantım çok oluyor hep uyumak istiyorum rabbim yardımcımız olsun bugün sürekli sancım vardı kasığımda inş bişi yoktur

Teşekkür ederim canım maalesef şu iki gün benim için inanılmaz stres dolu geçti erkek kardeşim diyabet hastası ve corona şüphesi ile karantina altına alındı dün. Ömrümden ömür gitti çok ağladım çok üzüldüm Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki negatif çıktı sonuçları, zatürre olmuş hala önlem amaçlı karantinada yatıyor biz buna sevinir olduk. Dün çok ağladım çok stres yaptım umarım bebeğim zarar görmemiştir perşembe her şey yolunda olur. Allah bizi sevdiklerimizle sınamasın, amin..

Kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun evrene pozitif enerji göndermeye çalış aksini hiç düşünme, kardeşin içinde geçmiş olsun bildiğimiz hastalıklara sevinir olduk Allah da böyle sınayacakmış demek ki....

Canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin onlem olarak ivne falan verdilermi

Aynen öyle Allah beterinden saklasın nasılsa bunun tedavisi var diyip kendimizi avutuyoruz. Bebeğim de iyi olsun daha ne isterim şunun şurasında perşembeye ne kaldı :)

Gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda ferahlik versin

Geçmiş olsun canım acil şifalar.. çok şükür test negatif çıkmış

Merhabalar bende yeniyim ilk bebegimde kullanmistim burayi şimdi ikinciye hamileyim insallah kasim bebegi olacak kuzum. Henüz iki kez gittim beta hcg yükseliyor mu görmek için sonra gidemedim korona dan korkup evden çıkamadım. Yaşım 28 ikinci hamileligim bir oglum var 4 yaşında 75 kiloyum muhtemel dogum tarihi 14 kasim 2020 beni de eklerseniz sevinirim R Rainbow3461

Aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah koç

çok teşekkür ederim inşallah
ne zamana kadar devam eder genelde? doktor randevum var perşembe günü kalp atışı için. bunun bir ilacı var mı doktordan istesem

günaydın kızlar
bu mide bulantısı ne olacak ya , ben ilk kızımda hiç böyle şeyler görmedim
hele sabahları kabus gibi kalkmak istemiyorum

Tez zamanda iyi haberlerin ile bekliyoruz seni, vardır bir hayır canım inşallah sağlıkla bir an önce kavuşursun

Selamlar hayırlı uğurlu olsunn :) Kilom size çok yakın o yüzden soruyorum benim ilk gebeliğim. Kilo konusunda herhangi bir önlem alıyor musunuz? Tam 80 kilo ile hamile kaldım. Biraz korkuyorum o yüzden kilo konusunda.

Hoşgeldin canım kaydediyorum

Çok çok geçmiş olsun kuzum Rabbim birdaha yasatmasin saglikli gebelikler.nasip etsin inşallah sende kuzum sağol Amin Inşallah

Günaydın kuzum ❤ hadi güzel haberlerle gel insallah Amin kuzum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…