2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet arkadaşlar işten kactigimdan degil ama günde kaç kişiyle muhattap oluyorum izin istedim bugün ama iş arkadaşlarım bayağı bozuldu sanki

Sana bozulmaları çok saçma olur gerçekten öyle düşünmemişlerdir belki bide onu kafaya takma boşver canım. İmkanın varsa tabiki evde olman senin ve bebeğin için önemli

Sana bozulmaları çok saçma olur gerçekten öyle düşünmemişlerdir belki bide onu kafaya takma boşver canım. İmkanın varsa tabiki evde olman senin ve bebeğin için önemli
Şuan için bizler risk altındayız zaten canim bence düşünmemeleri gerekir izin aldım isterseniz maaşımdan kesin dedim çünkü kaldıramıyorum. 3 tedavi 3 ameliyat 2 transferden sonra kavuştum ben çok rahat davranamam dedim

Benimde cumaya kadar ağrılar mide bulanrıları halsizlik gögüs hassasiyeti zirvedeydi. Cuma gününden beri hepsi gitti gram kalmadı kaç gündür hamile değilmişim gibiyim bende merak ediyorum normal mi acaba
Aklına kötü şeyler getirme kanama ağrı durumu yoksa bir sıkıntı yoktur inşallah

Canim dun keseyi gördüm daha kalp atışına gitmedim. Takipte kalacagiz dedi gerekirse 12 hafta dikiş atılır dedi..simdilik onemli degil dedi 31 milim mi santim mi falan dedi 35 olmali en az dedi...bunlari söyledi canım
Anladım canım. Birdahaki gittiğinde tekrar sor istersen o ölçülerin neye ait olduğunu. Gerekirse dikiş atar bir sorun olmaz inşallah

Kızlar benim bir günüm diğerini tutmuyor dün çok kötüydüm tüm gün bulantım oldu. Bugün bulantım olmadı. Çok daha enerjiğim.Sizde benim gibi misiniz ?
bizim senle aramızda 1 gün var canım, ben de dün çok kötüydüm gece çıkardım hatta ne var ne yoksa... bugün bol su içip sık sık bir şeyler yiyorum daha hafif geçiyor gibi

Benimde cumaya kadar ağrılar mide bulanrıları halsizlik gögüs hassasiyeti zirvedeydi. Cuma gününden beri hepsi gitti gram kalmadı kaç gündür hamile değilmişim gibiyim bende merak ediyorum normal mi acaba

Ben senin içini rahatlatayım. Cumartesi doktora gittim. Hocam dedim ne ağrı kaldı ne sızı. Kramplar giriyordu artık hiç girmiyor. hiç bir şey hissetmiyorum. Meğersem yerleşmiş, gayet de rahat gözüküyordu :) Kalp atışlarınıda duydum. İçin ferah olsun. Vücudumuzun kabul ettiğini gösteriyor o kasık ağrıların vs gitmesi :)

bizim senle aramızda 1 gün var canım, ben de dün çok kötüydüm gece çıkardım hatta ne var ne yoksa... bugün bol su içip sık sık bir şeyler yiyorum daha hafif geçiyor gibi
Bende henüz çıkarma durumu olmadı ama sürekli çıkarsam rahatlıycam gibi bir bulantı var. Sık sık az az yemek kesinlikle daha iyi geliyor. Birden yemeye çalışınca bulantı başlıyor.

Şimdi geldim keseyi gördük 13mm dedi 1hafta 10gün sonra kalp atısına bakılacak kan ve idrar verdim sonuclarda o zmn bakılacakmıs simdilik hersey yolunda
Süper bir haber bu darısı hepimizin başına inşallah. Bende Perşembe gidicem artık kalbini duymam gerek yoksa yine operasyon bekliyor beni lütfen dualarınızı esirgemeyin

bende bugun 4+2 yim dun kan verdim 2800 lerde cikti sonucum persembe randevum vardi iptal edilmis bende yarina randevu buldum sabah gidicem insallah hayirli haberlerle

O kadar haklısın ki senin kadar zor süreçler atlatmamış olsamda uzun bir süre anne olmak için çabalamak nedir iyi biliyorum. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağ salim doğduğu günleridr görelim inşallahh kuzum. Sen olması gerekini yapmışsın insanların ne düşündüğünü umursama moral bozma anne olmanın tadını çıkar kuzum❤❤

Aklına kötü şeyler getirme kanama ağrı durumu yoksa bir sıkıntı yoktur inşallah

İstemsiz endişe ediyorum ama duaya sığınmaktan başka bişide gelmiyor elden. Çok şükür lekenme dahi olmadı olsa onada bakmıyorlarmış. Adet olur gibi olmadığın sürece gelme dediler bana. Psikolojim bozulmadan sağlıkla doğururum inşallah canım

Şimdi geldim keseyi gördük 13mm dedi 1hafta 10gün sonra kalp atısına bakılacak kan ve idrar verdim sonuclarda o zmn bakılacakmıs simdilik hersey yolunda
Canım yolk saç kesesını bebegı mı yanı gördün yoksa ılk keseyı mı . Bende geçen carsamba ılk keseyı gördüm yarın yolk sac kesesi ıcın çağırdı

Yaaa maşallahhh canım teşekkür ederim canım gerçekten içime su serptin sağlıkla kucağınada almayı da nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…