2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar basimdan cok olay gecti ama sunu iyi bilinki dr demistiki mide bulantilari bebegin canlandigina isarettir kusunca bile cok mutlu oluyodum sakin kusmayanlar yanlis anlamasin 9 ay boyunca hic bulanti olmayan arkadslarimda var dr gibi oldum inaninki ..insalllah sorunsuz bir hamilelik gecirmek dilegiyle ne olur banada dua edin a

Tükürüğü fazlalaşan, tükürüğünü yutamayan ağzında acı tat olan içtiği suyun tadı bile değişik olan iştahsız sürekli öğürüp ama kusamayan var mı.
Tükürüğüm çok fazla ama duraklarım kupkuru çatlak yara içinde ağzımda tat yok iştahım bazen var bazen yok ama ac da kalsam yemekte yesem migdem bulanio ama kusamıyorum sürekli bulantim var birde halsizlestim baş dönmem var ayakta kalınca özellikle

Kızlar buugm kanverdım beta 200çıktı
Doktor haftaya carsamab geldedi
Hamılesım dedi kana gore
Ama kachaftakuk vs haftaya bakcaz
Bırde ultrasonda gorulmefı bırsey

Benimki yeni sankı
Cok şaşkınım ılk gebelik olacak nasıbse
Bana yardımcı olursanız sevınırım

Ay kuzum cok sevindim senin icin uzun zamandir goruyordum senide cok sukur hayirli olsun saglikla gelsin insallah mercimek daha cok kucuk beta 4 bin ustu olunca karindan ultrasonda gorulur daha cok yeni kuzum bat nezamandi kan gun gecikti kuzum

sağol cnm bat 20nısandı
Buugm 200cıktı
Çok korkuyorum umarım saglıkla ılerler

sağol cnm bat 20nısandı
Buugm 200cıktı
Çok korkuyorum umarım saglıkla ılerler
Korkma kuzum değerin güzel inşallah sağlıkla artar 2 günde 1 hcg baktir kuzum ❤ haftaya keseyi görmeye gidersin

bana haftaya gel dedı cnm hıc degere baktır demedı devletde güvenli degıl
Haftaya geldedi sadece
Özelde kan ver 1 kere kuzum değere bak artışa sonra haftaya gidersin imkanın varsa ben 3 sefer kan da takip edip öyle gitti doktora

ben bır gıttım bunu dedı
Ilceye geıcyorm orada özel yok
Kendısı nıye 2hun sonra geldemedı kı
Kuzum bana doktor demedi ben gebeliğimi idrarda öğrendim özelde kan verdim 3 sefer daha takip yaptım kendim sonra özelde doktora gittim keseyi gördüm kuzum
Seni cagirmama sebebi daha erken şuan kese gözükmez hastanede sıkıntılı ondan demiştir sağlık ocağı yakınsa ona gidebilirsin yoksa haftaya kese için gidersin kuzum

tmmcnm sagol
Sey sorcm ben regl 5gun gecıktı 200çıktı
Gec dollenmemı acaba

Merhaba, Ben 8 haftalık gebeyim. En son 2 hafta önce doktora gittiğimde gebe olduğumu öğrendim bana ertesi hafta için randevu vermişti fakat bu corona olayları nedeniyle gidememiştim. Bu hafta da aynı şekilde evden çıkamıyorum. Mide yanması ve bulantım var ama çıkartmıyorum. Siz doktora gidiyor musunuz, bunca zaman doktora gitmediğim için bir sorun olur mu? Ne zaman doktora gideceğimi de bilmiyorum açıkçası. Bu gidişle 1 ay daha evdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…