2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar nasılsınız, çok şükür kalp i oluşmuş, Allahım herkese yaşatsın... kalp atışını dinledik..7 haftalık
Iyiyim kuzum sen nasılsın ❤ Inşallah kuzum Amin ❤ hayırlı olsun maşallah sağ salim gelsinler inşallah

çok teşekkür ederim inşallah
ne zamana kadar devam eder genelde? doktor randevum var perşembe günü kalp atışı için. bunun bir ilacı var mı doktordan istesem

Bulantılar kişiden kişiye değişiyor kuzum o yüzden bunu bilmek pek münkün değil ama doktoruna rica et hamilelerin kullandığı bulantı için ilaç var belki verir sana

Ben daha gidemedim doktora valla gitmekte teredütlüyüm virüs yüzünden

Kızlar bu topikte bebegin cinsiyeti belli olan olan yazmış sizcede cinsiyet için erken degilmi çünkü biz Kasım anneleriyiz

Canım yerlesme kanaması olabilir stres yapma inslh gecer hemen
InsLlah canim ozele gittim yak8n bi hastaneye sansima dr sezeryana girmis devlet hastaneleride biliyosunuz progestan aldim igne kullaniyodum ona ara verecem uzandim yatiyorum Rabbim hepimizinkini esirgesin benimkinide insallah...

Tükürüğü fazlalaşan, tükürüğünü yutamayan ağzında acı tat olan içtiği suyun tadı bile değişik olan iştahsız sürekli öğürüp ama kusamayan var mı.

Tükürüğü fazlalaşan, tükürüğünü yutamayan ağzında acı tat olan içtiği suyun tadı bile değişik olan iştahsız sürekli öğürüp ama kusamayan var mı.
Bende ise tam tersi bir durum söz konusu ağzım dilim hep kupkuru dudaklarim aşırı çatladı sadece yemeklerden sonra çok yediysem hafif bi bulantı gösteriyor 2 3 gündür kendini umarım daha artmaz henüz çok yeni çünkü bu kadar erken başlarsa belirtiler vay halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…