Merhaba bende 8 haftalık hamileyim aynı şekilde kalp atışından sonra Dr a gidemedim gitmen gereken zaman 11-14 hafta arası yapılması gereken 2 li test diye biliyorum.Merhaba, Ben 8 haftalık gebeyim. En son 2 hafta önce doktora gittiğimde gebe olduğumu öğrendim bana ertesi hafta için randevu vermişti fakat bu corona olayları nedeniyle gidememiştim. Bu hafta da aynı şekilde evden çıkamıyorum. Mide yanması ve bulantım var ama çıkartmıyorum. Siz doktora gidiyor musunuz, bunca zaman doktora gitmediğim için bir sorun olur mu? Ne zaman doktora gideceğimi de bilmiyorum açıkçası. Bu gidişle 1 ay daha evdeyiz.
Ben henüz kalp atışını duyamadım endişeliyim bu yüzden. Ankarada devlette güvenilir bir doktor arıyorum. Bulabilirsem gideceğim inşallah.Merhaba bende 8 haftalık hamileyim aynı şekilde kalp atışından sonra Dr a gidemedim gitmen gereken zaman 11-14 hafta arası yapılması gereken 2 li test diye biliyorum.
R Rainbow3461 beni de listeye ekler misin... Yaş 30 ilk bebeğim tahmini doğum 25.11.2020 kilo 87 bursa
Kaydediyorum kızlarR Rainbow3461 beni de listeye ekler misin... Yaş 30 ilk bebeğim tahmini doğum 25.11.2020 kilo 87 bursa
Kaydediyorum canım ❤R Rainbow3461 Merhaba yaş 36 kilo 75 8 haftalık tahmini doğum 03.11.2020
Ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri gitmedim çok üzgünüm ve hala karar veremedim gitmekteMerhaba, Ben 8 haftalık gebeyim. En son 2 hafta önce doktora gittiğimde gebe olduğumu öğrendim bana ertesi hafta için randevu vermişti fakat bu corona olayları nedeniyle gidememiştim. Bu hafta da aynı şekilde evden çıkamıyorum. Mide yanması ve bulantım var ama çıkartmıyorum. Siz doktora gidiyor musunuz, bunca zaman doktora gitmediğim için bir sorun olur mu? Ne zaman doktora gideceğimi de bilmiyorum açıkçası. Bu gidişle 1 ay daha evdeyiz.
Benim zerre midem bulantım yok anlamadım bu işiYarın randevum vardı ama gittiğim hastanede kronovirus testi yapıyorlar gitmem tehlikeli olacak diye eşim gitmemekte ısrarcı 2 hafta sonra gitsek birsey olmaz diyor bende korkuyorum açıkçası. Belki mide bulantıma çare olur ilaç falan alırım diyordum içim dışıma çıktı resmen
benim randevum da bugün 2de, kalp atışı için çağırmıştı doktorum. ve bulantım olduğu için ben de ilaç isticem çünkü günü gününü tutmuyor sabah ve akşamları kötüyüm öğlen düzeliyorum sürekli tedirginim yine olacak diyeYarın randevum vardı ama gittiğim hastanede kronovirus testi yapıyorlar gitmem tehlikeli olacak diye eşim gitmemekte ısrarcı 2 hafta sonra gitsek birsey olmaz diyor bende korkuyorum açıkçası. Belki mide bulantıma çare olur ilaç falan alırım diyordum içim dışıma çıktı resmen
Banu çiftçi yaptı. Ben onun gebelik takvimini yukledm.instagramdan da takipmediyorum.cok mantikli konustuKizlar habertürkte bir kadın dogum uzmani açıklama yapıyor izlemek isterseniz
Canım tahmini doğum kilo şehir yaş kaçıncı çocuk yazarsan eklim❤
Günaydın hayırlı haberlerını bekliyorum canımAy canım bu çok güzel bir haber bir an önce görelim sabırsızlanıyorum bende perşembeyi iple çekiyorum
Benim kasık ağrılarım çok fazla kızlar sizdende öyle bir durum var mıbenim randevum da bugün 2de, kalp atışı için çağırmıştı doktorum. ve bulantım olduğu için ben de ilaç isticem çünkü günü gününü tutmuyor sabah ve akşamları kötüyüm öğlen düzeliyorum sürekli tedirginim yine olacak diye
GünaydınnnGünaydın güzel hamişler
Bende doktoru bekliyorum şuanda canımGünaydın hayırlı haberlerını bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?