Masallah kuzum gözün aydın çok sevindim darısı bizlere inşallah
Merhaba hayırlı olsun canim❤ telaş yapma bugün eczaneden folik asit başla istersen zarar vermezsin canim eger duzenli yeterli besleniyorsan doktora bugünde gidebilirsin yarında ben tahlil yaptırmadım mesela ama 2 buçuk ay önce yaptırmıştım herşey iyiydi oyuzden tekrar gerekmedi ama ilerleyen zamanlarda doktor isterse yaptırırım ac tok fark edermi bilmiyorum canim ama bence fark etmezMerhaba hanımlar. Adetim gecikti ve bugün evde test yaptım çift çizgiyi gördüm. Ne yapacağımı bilmiyorum internetten baktığımda 5 haftalık hamile gözüküyorum ve ben hiçbir şey kullanmadım folik asit vs. Çocuğuma zarar vermiş miyimdirHemen bugün vakit kaybetmeden doktora gitsem başka testler de yapacaklar değil mi ? Aç mı olmak gerekiyor yarın mı gitmeliyim?
Çok iyi ya bazı hamileler günlük hayatlarından farksız geçiriyorlarmis hamileliklerini seninki de öyle sanırımBenim zerre midem bulantım yok anlamadım bu işi
Canım benım ınsallah sende bebısını göreceksin saglıkla geleceklerMasallah kuzum gözün aydın çok sevindim darısı bizlere inşallah❤ cumartesi sababida ben gidiyorum son 2 gün
bende sayfadan bulamadım bende isterim :)Kızlar Kasım. Anneleri wtsp bağlantısına nasıl ulaşabilirim? ☺
Hastenelere dıkkat et pzellıkle devlet çok kalabalık oluyor. Maskeni tak eldıven tak dezenfektan oluyor her hastanede sureklı sık canım . Folıkasıte bugun yazdır doktoruna zaten hemen yazar kendı de . Ve başla . Allah saglıkla kucağına almayı nasıp etsınMerhaba hanımlar. Adetim gecikti ve bugün evde test yaptım çift çizgiyi gördüm. Ne yapacağımı bilmiyorum internetten baktığımda 5 haftalık hamile gözüküyorum ve ben hiçbir şey kullanmadım folik asit vs. Çocuğuma zarar vermiş miyimdirHemen bugün vakit kaybetmeden doktora gitsem başka testler de yapacaklar değil mi ? Aç mı olmak gerekiyor yarın mı gitmeliyim?
Amin kuzum benim inşallah AminCanım benım ınsallah sende bebısını göreceksin saglıkla gelecekler♥
Bende bugün gördüm keseyi:) 10 nisana çağırdı tekrar ama kese boyutu falan söylemediKızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür5 haftalık dedi doktor kesemiz 7 mm daha odaya girmeden ağlamaya başladım doktorun yanında ve eve gelene kadar ağladım yüzüm kıpkırmızı olmuş binlerce kere şükürler olsun 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi sizden de güzel haberler bekliyorum güzel anne adaylarıı
Merhaba hayırlı olsun canim❤ telaş yapma bugün eczaneden folik asit başla istersen zarar vermezsin canim eger duzenli yeterli besleniyorsan doktora bugünde gidebilirsin yarında ben tahlil yaptırmadım mesela ama 2 buçuk ay önce yaptırmıştım herşey iyiydi oyuzden tekrar gerekmedi ama ilerleyen zamanlarda doktor isterse yaptırırım ac tok fark edermi bilmiyorum canim ama bence fark etmez
Amin çok sağol :) Evet haklısın bu virüsten dolayı çok stres oldum ben de. Özele gitmeyi düşünüyoruz zaten ama tabi onda da dikkat etmek lazım. Yarın gideceğim ne kullanmam gerekiyorsa kullanayım artıkHastenelere dıkkat et pzellıkle devlet çok kalabalık oluyor. Maskeni tak eldıven tak dezenfektan oluyor her hastanede sureklı sık canım . Folıkasıte bugun yazdır doktoruna zaten hemen yazar kendı de . Ve başla . Allah saglıkla kucağına almayı nasıp etsın
Bence önce bir beta hcg baktırın ve bugün folik asite başlayın çünkü doktora gittiğinizde oda beta isteyecek sizden. Beta için aç tok farketmiyor size en yakın klinikte verebilirsiniz. Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba hanımlar. Adetim gecikti ve bugün evde test yaptım çift çizgiyi gördüm. Ne yapacağımı bilmiyorum internetten baktığımda 5 haftalık hamile gözüküyorum ve ben hiçbir şey kullanmadım folik asit vs. Çocuğuma zarar vermiş miyimdirHemen bugün vakit kaybetmeden doktora gitsem başka testler de yapacaklar değil mi ? Aç mı olmak gerekiyor yarın mı gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?