Merhaba hanımlar. Adetim gecikti ve bugün evde test yaptım çift çizgiyi gördüm. Ne yapacağımı bilmiyorum internetten baktığımda 5 haftalık hamile gözüküyorum ve ben hiçbir şey kullanmadım folik asit vs. Çocuğuma zarar vermiş miyimdir Hemen bugün vakit kaybetmeden doktora gitsem başka testler de yapacaklar değil mi ? Aç mı olmak gerekiyor yarın mı gitmeliyim?
Merhaba hanımlar. Adetim gecikti ve bugün evde test yaptım çift çizgiyi gördüm. Ne yapacağımı bilmiyorum internetten baktığımda 5 haftalık hamile gözüküyorum ve ben hiçbir şey kullanmadım folik asit vs. Çocuğuma zarar vermiş miyimdir Hemen bugün vakit kaybetmeden doktora gitsem başka testler de yapacaklar değil mi ? Aç mı olmak gerekiyor yarın mı gitmeliyim?
Merhaba hayırlı olsun canim❤ telaş yapma bugün eczaneden folik asit başla istersen zarar vermezsin canim eger duzenli yeterli besleniyorsan doktora bugünde gidebilirsin yarında ben tahlil yaptırmadım mesela ama 2 buçuk ay önce yaptırmıştım herşey iyiydi oyuzden tekrar gerekmedi ama ilerleyen zamanlarda doktor isterse yaptırırım ac tok fark edermi bilmiyorum canim ama bence fark etmez
Hastenelere dıkkat et pzellıkle devlet çok kalabalık oluyor. Maskeni tak eldıven tak dezenfektan oluyor her hastanede sureklı sık canım . Folıkasıte bugun yazdır doktoruna zaten hemen yazar kendı de . Ve başla . Allah saglıkla kucağına almayı nasıp etsın
Kızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür 5 haftalık dedi doktor kesemiz 7 mm daha odaya girmeden ağlamaya başladım doktorun yanında ve eve gelene kadar ağladım yüzüm kıpkırmızı olmuş binlerce kere şükürler olsun 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi sizden de güzel haberler bekliyorum güzel anne adaylarıı
Kızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür 5 haftalık dedi doktor kesemiz 7 mm daha odaya girmeden ağlamaya başladım doktorun yanında ve eve gelene kadar ağladım yüzüm kıpkırmızı olmuş binlerce kere şükürler olsun 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi sizden de güzel haberler bekliyorum güzel anne adaylarıı
Merhaba arkadaşlar yarın kalp ve kese için ilk kontrolüm var ama bende hiç bir belirti kalmadı uykum olurdu gitti miğde bulantım hafif vardı geçti goguslerimde acı vardı o da artık yok.Ruyamda doktora gittiğimde kalp atışını duyamamıştık bu gece. Tüp bebek annesi old için gittiğim merkeze devam etmek ıstiyorum. Şişli memorial doktorum iiznliymis başka birine verdiler. Ilk kontorlde neleri sormam gerek.Bundan sonraki muayenelerimde tüp bebek bölümünden kadın doğuma geçeceğim aranızda o hast.kadin doğumuna giden var mi
Merhaba hayırlı olsun canim❤ telaş yapma bugün eczaneden folik asit başla istersen zarar vermezsin canim eger duzenli yeterli besleniyorsan doktora bugünde gidebilirsin yarında ben tahlil yaptırmadım mesela ama 2 buçuk ay önce yaptırmıştım herşey iyiydi oyuzden tekrar gerekmedi ama ilerleyen zamanlarda doktor isterse yaptırırım ac tok fark edermi bilmiyorum canim ama bence fark etmez
Çok teşekkür ederim cevapladığın için. Düzenli besleniyorum herşeyden yemeye çalışıyorum zaten o zaman içimi çok sıkmama gerek yok. En yakın zamanda doktora gidip tahlillerimi yaptıracağım.
Kızlaaar merhaba. 2019 kasım anneleri grubundan geldim. 26 kasımda kucağıma aldım oğlumu çok şükür. Geçen sene tam bu zamanlar ben de bu heyecanı yaşıyordum. Kese, kalp atışı, cinsiyet, testler ve doğum derken koca sene geçivermiş. Çok güzel heyecanlar bunlar. Doya doya yaşayın. Rabbim dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ülkece zor günler geçiriyoruz ama siz elinizden geldiğince stres yapmayın. Stresin bebeğinize çok zararı olur. İlk üç ayınızda kendinize çok dikkat edin tabiki ama korkuyla yaşamayın. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
Hastenelere dıkkat et pzellıkle devlet çok kalabalık oluyor. Maskeni tak eldıven tak dezenfektan oluyor her hastanede sureklı sık canım . Folıkasıte bugun yazdır doktoruna zaten hemen yazar kendı de . Ve başla . Allah saglıkla kucağına almayı nasıp etsın
Amin çok sağol :) Evet haklısın bu virüsten dolayı çok stres oldum ben de. Özele gitmeyi düşünüyoruz zaten ama tabi onda da dikkat etmek lazım. Yarın gideceğim ne kullanmam gerekiyorsa kullanayım artık
merhaba herkese
yaş 35
2.gebeliğim ikisi de tüp bebek
80kiloyum
samsundan katılıyorum aranıza
12kasım muhtemel tarih ama ekim sonu gibi Allah izin verirse alır doktorum.
ben yıllardır forum üyesiyim. gebelik için çok uğraştım çok şeyler geçti başımdan. hepsi forumun sayfalarına bir yerlere yazmıştım o dönemler.
Bence önce bir beta hcg baktırın ve bugün folik asite başlayın çünkü doktora gittiğinizde oda beta isteyecek sizden. Beta için aç tok farketmiyor size en yakın klinikte verebilirsiniz. Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin