Benimki 17 ocakta bitiyor sağlık personeliyim izinler iptal o yüzden direkt ücretsiz izne ayrılıcamÖzellikle çalışan anneler işe dönüşleri hiç düşünüyor musunuz ? Ben kara kara düşünüyorum , 22 Şubat ta raporum bitiyor ve uzatamıyorum beni bekliyorlar bir an önce .. 3,5 aylık olacak o zaman kısmetse... çok erken değil misizler ne yapacaksınız ? Azcık konuşalım mı
Çok küçüklerYa kıyamam canım. Ben sendikaya bağlıyım, 1 ay uzatıcam sendikal izinle. Normalde benim de 27 şubat bitiyor. Evden bir iş bulmuştum sonra dert bitmedi onu da bıraktım. İşe dönmek istemiyorum kuzuma bakacak kimse yok. Evden az biraz kazanayım derdindeydim o da olmadı ama bu pandemide nasıl geçineceğiz ne yapacağız bilmem...
Ben öğretmenim eğer uzaktan egitim olursa devam edeceğim olmazsa ayrilcam mecburen.E başlayacak mısın peki ?
Kaç ay ?Benimki 17 ocakta bitiyor sağlık personeliyim izinler iptal o yüzden direkt ücretsiz izne ayrılıcam
Ben büyük ihtimal ücretsiz izne ayrılacağım diye düşünüyorum.Özellikle çalışan anneler işe dönüşleri hiç düşünüyor musunuz ? Ben kara kara düşünüyorum , 22 Şubat ta raporum bitiyor ve uzatamıyorum beni bekliyorlar bir an önce .. 3,5 aylık olacak o zaman kısmetse... çok erken değil misizler ne yapacaksınız ? Azcık konuşalım mı
Ben de istiyorum ama zor ihtimalBen büyük ihtimal ücretsiz izne ayrılacağım diye düşünüyorum.
Kesinlikle kurtarici. Bnm ki yogun bakimdna hazir geldigi icin pek ugrasmadm biseye o yuzdn kolay aliyor. Bazen doyuyo emmek istiyo gene o zmn veriorm emzigi uyuyo hemen.Su ana kadar iki kere 15 dk falan tuttu sonra geri birakti dedigini yapacam umarim işe yarar benim kiz huysuz olmasada emzik yinede kurtarici diye dusunuyorum
Benim sütüm de yetmedi hatta inat ettim anne sütü vereceğim sadece baktım bebek hem kilo verdi hem hastanelik oldu mama+anne sütü daha dün sağdım miktarı 20 cc bile değilGuanydin kizlar benim sut kalmadi gibi birsey doymak icin emmoyor sadece sifasini alsin diye emdiriyorum olani beslenmemis mama ile devam ediyir ben hip mamasi kullaniyorum ama bu ara pek keyifsiz cocugum siz hangi mama lari kullaniyorsunuz
Gaz damlası kullandın mıYok zaten canım ya bu gece sabaha kadar kac türlü ses açtım cinnet getirecektim seslerden
Oğlum hiç birine de sakinleşmedi uyumadı gaz sancısından sabaha doğru kakasını yaptı gazlarını çıkarttı uyudu
Benimkide uyuyor ama hemen yatirmiyorum gaz cikarana kadar sirtini sivazlayip pat pat diye vuruyorum illa cikariyor gaz cikarmayip yatirdigimda bir sure sonra gazla beraber kusuyorAlıyorum canım ama emerken uyuduğu için gazı almak için tuttugumda kafayı omzuma koyup uyuyor gazını çıkarmıyor
Evet oda sıcaklığını ölçtüm dün 25 çıktı. Buharı açtım çalıştırıyorum biraz iyi geldi sanki duşta aldırdım. Şimdi uyuyor mışıl mışılodanın nemini ölçüyormusun? bende medisana var hem sıcaklık hem nem ölçüyor. benim alerjim var o sebeple buhar makinası önerilmiyor. zaten doktorlar genel olarak çok önermiyor
İnan bende aynı durumdayım çok inatlaştım kendimle olmayınca olmuyor sıkma canını sendeMama vermek meme vermekten zor ya kaynat ilit her 2 3 saatte bir biberonu yika gerci artik termos kullniom. Ben de.hop diye mememi çıkarıp doyurup yatirsam keske cok ozeniorm mamasiz doyuranlara kizlar masallah nazar değmesn biliyorum mama da kotu değil ama yetersizlik hissi kotu. Icmediğm zıkkım kalmadi. Suya kurudut islayip yatmadan içiyor dutunu yiyordum sabah unutmusum icmeden gunduz gözüyle.baktim kurt falan var içinde iyyy hoşaf ictim kac kere o duttan puuu.
Canım hiç dedigin gibi rahatlayack degildi kuzu vermek zorunda kaldım serumu iyide oldu ama doktoruyla görüştüm hiç bir sakınca olmadığını söyledi. Zaten mememi emmeyince tedirgin oldumBenimkide agzina veriyorum tükuruyorilla süt ver diyor doydugunuda bilmiyor
Bizdede vardi ayni sorun onu bende doktorumuza sordum ama aspiritoru hictavsiye etmedi serumuda ayni sekilde hasta degil seruma gerek yok ilik suya bebek pamugunu ikiye ayir ucunu kivir iyice suya batir burun deliklerini onunla trmizle dedi ben oyle aciyorum serumuda yinede bi kac kez kullandim pamuga damlatip temizledim tıkanık burun bebegi hasta eder ben bu sekilde yapiyorum
BeNimde 25ocakta bitiyor iznim ama biz homeoffise calisicaz ise nadir gidecegim onun disinda zaten kv bakacak ama yinede az da olsa birakmak hic istemiyorum ama ben rahatim o konudaÖzellikle çalışan anneler işe dönüşleri hiç düşünüyor musunuz ? Ben kara kara düşünüyorum , 22 Şubat ta raporum bitiyor ve uzatamıyorum beni bekliyorlar bir an önce .. 3,5 aylık olacak o zaman kısmetse... çok erken değil misizler ne yapacaksınız ? Azcık konuşalım mı
Yani canim burundan kusma haric bu dediklerinin hepsi benim bebegimde de oldu benimki biberon alirken hep tikaniyo ve nefes alabilmek icin oksuruyor onun disinda her beslenme sonrasi oncesi farketmeden cok sık kusuyor bir de pelte gibi kustugu zaman suratini eksitip oguruyor hatta bazen agzini sapirdadip suratini bir eksitiyor gorsen ne yemis bu dersin ama ben bunlarin hepsi oldugunda doktora gitmistim pimpirikliyim cunku kilo alimi cok iyi dedi ve mide kaslari gelismedigi icin veya mama fazla geldigi icin kusabilir dedi hickirik ise mideleri buyuyor ve diyaframa baski yapiyor bu da cok normal dedi kilo aliminda sorun yoksa bu dediklerin hemen hemen cogu bebekte var canimBende bizimkinden supheleniyorum kalca cikigi icin götürdüğümde mutlaka soracam bizimkinin sikayetleri kusma sut icerken bazen öksuruk tutma doyduktan sonra hep hickiriyor ve bugun sabah sagdigim sut vardi biberonla vermistim az bitmeye yavrum bir kustu resmen burnundanda geldi oyle boyle degil korktum biran once doktora götürmek istiyorumbide bazen durup dururken midesi bulaniyor agzini acip yuzunu burusturuyor sizde baska belirti varmi kusma harici canim
Biogaia kullanıyorum hem probiyotikteGaz damlası olarak relamax kullanan var mı? Neler kullanıyorsunuz
Optipro kullandım ilk zamanlar bi kaç kez kusunca goldengoat geçtik bizKızlar sma hangisini kullanıyorsunuz? Comfort mu optipro mu? Aptamil bulamadı eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?