Benim kızım üç kere isedi üstüme nasıl geldi demeyin geldi valla İki defada üstüme kaka yaptı sıpa tam altını degisiyorum kızımın kaka yapasi geliyor her yer batıyor . Bide kızlar hala cıvık kakası normal mi sulu geliyor baya 20 gün olduk bu arada
Bizimde aynı şekilde oldu ama bizden 2. topuk kanı istemediler direk çocuk endokrinoloji bölümüne yönlendirdiler. Maalesef bebeğimde hipotiroidi diye bir hastalık çıktı günlerdir ağlıyorum.Bazen 2. leri normal çıkıyormuş ama bir gün bile önemli dedi doktor o yüzden bence hemen gidin baktırın
Merhaba bebeğimin bugün 3. topuk kanında da TSH değeri yüksek olduğu için aradılar yarın sabah hemen hastaneye gidicez Bu çocuk endokrinoloji bölümünun de sayısı çok azmış hiç kolay muayene için yer bulunmuyor bunu da tecrübe etmiş olduk Sizin doktorunuz ne dedi bu hastalık için
ben minies aldım migtostan çok başarılı. 10gün önce 4.5kg idik. sleepy 3 no da var evde onu da kullanacağım 2ler küçük bize artık. primaya o kadar para vermeyin derim. minies de deneyebilirsin. ya da sleepy 3al bence.
Tesadüfe bak benimki kaç gündür öyleydi evde beceremedik serumla aspirator la temizlemeyi bugün hastaneye gittigimde serumla yıkadılar tertemiz oldu şuan çok iyi
Sızdırma yaptı mi canım peki aklımda evy baby molfix vardı prima hem pahalı hemde kokusu migdemi bulandiriyor .Bide Hastane hediye vermişti evy baby çok beğendim sarması uzunluğu güzeldi elimde sleepy 3 no var onu deneyeyim sızarsa yine baska markayw geçeceğim
Kizlar bebekleriniz günde kac saat uyuyor ortalama, gece de dahil? Bu aralar çok ikiniyor, bazen uyku sırasında da sesler çıkarıyor huzursuz ıkınma sesleri gibi. Sizlerde de oluyor mu?
Bu arada bebeğim 4 kilo. Biz hala 1 numara Prima ve Amazon'un kendi bez markası var daha uygun fiyatı onu kullaniyoruz. İkisini dönüşümlü kullanıyoruz. 2 numaraya gecmedik henuz
valla primaya muadil bezler var artık piyasada. prima uçmuş fiyat olarak. ben şahsen acıyorum beze verilen paraya. o sebeple fiyat performansa bakıyorum
aşıdan önce ağrı kesici vermeyin. vücut savaşmayı öğrenecekki etki etsin. aşı sonrası 38üstüne çıkarsa ateş ilaç öneriliyor.
burun temizliği için serum fizyolojik ve burun aspiratörü kullanıyoruz biz. birkaç gün soğuk algınlığı gibi olmuştu oğlum. sterimarın bebek için olan deniz suyu spreyini aldık onu kullanıyoruz.